Peripteriouxos9
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ φίλε μου!φιλε πηγα εγω!!!
κατα 90% οπως ειναι στισ φοτο!
στη 30ωρα δε τη πειραζει αν μπορεις να χυσεις και 2ι φορα!!
δοκιμασε!!!!
Ευχαριστώ φίλε μου!φιλε πηγα εγω!!!
κατα 90% οπως ειναι στισ φοτο!
στη 30ωρα δε τη πειραζει αν μπορεις να χυσεις και 2ι φορα!!
δοκιμασε!!!!
δοκίμασε κανένας την κοπέλα τούτη..? Εν όπως τισ φώτο ή εν μούφα?
μια καλη ρωσσιδα ηταν αγιο δομετιο...πριν το οδοφραγμα αριστερα..σε τρελλενε με 40
κορμι τελειο μικρο βιζι...αλλα εχασα το τηλεφονο τις..μηπως τιν ξερει καπιος??
Αν θυμάσαι που μένει ακριβώς πηγαινε κτυπα το κουδούνι και πες της οτι εχασες το τηλ της.
Αν θυμασαι και που βρηκες το τηλ, μπορει να το ξαναβρεις.
Επίσης αν πηρες από τηλέφωνο με συμβόλαιο κοίταξε στις κλήσεις εκείνου του μήνα, θα το έχει εκει ή στις κλήσεις που έκανε το κινητό σου αν θυμάσαι πότε περίπου πήγες.
Φίλε την δοκίμασα και εγώ και έμεινα ευχαριστημένος. Πρόσεχε ωμος μην πάρεις τη συγκάτοικο της επειδή είναι φόλα
Επειδη τα καλα πραγματα πρεπει να τα μοιραζομαστε για να δουν χαρα οι πουτσες μας με τα μαλακισμενα που κυκλοφορουν!!!!
επισκεφτηται αυτο το μωρακι εδω περα και δεν θα χασεται!!!!
οτι βλεπεται στισ φωτογραφιες παιρνεται!!!
καθαρη ,
χωρις!!!
και πρωτη φορα εδωσα τα λεφτα μου και το ευχαριστηθηκα τοσο πολυ αλλες φορεσ το μετανιωνα οταν εφευγα σημερα αν ειχα περισσοτερα και αν αντεχα και αλλο θα ξαναπηγαινα!!!!!
Ευχαριστω που το μιραστικες μαζη μας. Ειχα διεβασει καπια κομεντς για αυτην. Αν πηρες το προγραμα των 30 λεπτων ποσες φορες δικαιουσε να τελιωσεις ? Κανει κατι διαφορετικω αν ζητησες παντα η κοπελα ? Στη λιστα της με τα activities που κανει ειναι παρα πολα για αυτο ρωταο
Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά εσύ ρε αδερφέ στην μισή ώρα πόσες φορές τελειώνεις? Γιατί φυσιολογικά στην μισή ώρα έναν νόρμαλ άντρας παραπάνω από μία φορά δεν τελειώνει ούτε με σφαίρες.Ευχαριστω που το μιραστικες μαζη μας. Ειχα διεβασει καπια κομεντς για αυτην. Αν πηρες το προγραμα των 30 λεπτων ποσες φορες δικαιουσε να τελιωσεις ? Κανει κατι διαφορετικω αν ζητησες παντα η κοπελα ? Στη λιστα της με τα activities που κανει ειναι παρα πολα για αυτο ρωταο
Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά εσύ ρε αδερφέ στην μισή ώρα πόσες φορές τελειώνεις? Γιατί φυσιολογικά στην μισή ώρα έναν νόρμαλ άντρας παραπάνω από μία φορά δεν τελειώνει ούτε με σφαίρες.
φίλε πόσα θέλει και που είναι αυτη?Επειδη τα καλα πραγματα πρεπει να τα μοιραζομαστε για να δουν χαρα οι πουτσες μας με τα μαλακισμενα που κυκλοφορουν!!!!
επισκεφτηται αυτο το μωρακι εδω περα και δεν θα χασεται!!!!
οτι βλεπεται στισ φωτογραφιες παιρνεται!!!
καθαρη ,
χωρις!!!
και πρωτη φορα εδωσα τα λεφτα μου και το ευχαριστηθηκα τοσο πολυ αλλες φορεσ το μετανιωνα οταν εφευγα σημερα αν ειχα περισσοτερα και αν αντεχα και αλλο θα ξαναπηγαινα!!!!!
φίλε πόσα θέλει και που είναι αυτη?
Καστελη ξενοδοχειο!
60 30μιν
100 1 ωρα
Αν παζαρεψεις λιγο μπορει να πεσει και αλλο λογικα
μένει στο καστέλι η πληρώνεις το ξενοδοχείο εσυ;
Η πρώτη είναι χοντρή. την είδα κι εγώ.Αυτην την εχω επισκευτη 3 φορες. Την καταφερα με πιπα χωρις προφυλακτικο για 20 ευρω αλα χορις σεξ. Με τελειωμα στο στηθος. Για τελιωμα στο στωμα ηθελε 30. Αυτη ειναι παντρεμενη για οσοι ενδιαφερονται και επισις μερικες φορες δουλεβη μαζι με τον ανδρα της.
Για αυτη την αγγελια δεν εχω ιδεα και το παραθετω μηπως μας πει καπιος τη παιζει. Εδω και 2 μηνες βλεπω συνεχεια μασαζ για μπαλινεζ. Στον αγιο δομετιο αν θυμαμαι καλα. Ας μας πη καποιος λεπτομεριες.
Δεν την εχω επισκευτη. Προφανος η φωτο ειναι φεικ αλα προσφερει σεξ.
Φίλε την δοκίμασα και εγώ και έμεινα ευχαριστημένος. Πρόσεχε ωμος μην πάρεις τη συγκάτοικο της επειδή είναι φόλα