KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.938
- Πόντοι
- 6.166
Εδώ μιλάμε για γκουρμέ που είδες σάλια μάλιαΣάλια μάλλια
Εδώ μιλάμε για γκουρμέ που είδες σάλια μάλιαΣάλια μάλλια
Φάε κανένα γαλοκτομπούρεκο. Το νέκταρ της Νικόλ είναι για αρχόντους.Εδώ μιλάμε για γκουρμέ που είδες σάλια μάλια
Οοοοοοοοοο ρε σατανα τι μου εκανες θα ριξω στο γαλακτομπουρεκο τα σιροπια της Νικολ .Φάε κανένα γαλοκτομπούρεκο. Το νέκταρ της Νικόλ είναι για αρχόντους.
Ανοιξε καμια σαμπανια τυπεNicol πως επικοινωνούμε; Δεν μου το δίνει καμία αυτές τις μέρες και μάλλον θα σε χρειαστώ.
ΕγωΠοιος πίνει σαμπάνια το 2024;
Δεν ειναι απαραιτητο .. μια λαμπα φερε γτι καηκε στο υπνοδωματιοΑρα όταν ξαναβρεθούμε θα φέρω και μια σαμπάνια
Μ'αρέσει που ξέρεις και καλοτρώς.Οοοοοοοοοο ρε σατανα τι μου εκανες θα ριξω στο γαλακτομπουρεκο τα σιροπια της Νικολ .
Αυτο ειναι γκουρμε γαλακτομπουρεκο .
Και εμενα μου αρεσει που εισαι μερακλης .Μ'αρέσει που ξέρεις και καλοτρώς.
Με άνοιξες την όρεξη.
Πες πότε θα πας να ρθουμε να φάμε και εμείς, αν συμφωνεί και η Νικόλ.
Δεν χρειάζεται να την αλλάξεις. Θα γλιτώσεις και το "κλείσε την λάμπα και έλα να την φας"Δεν ειναι απαραιτητο .. μια λαμπα φερε γτι καηκε στο υπνοδωματιο
Σίγουρα είναι μια από αυτές στα απομνημονεύματα του ΓιούργκενΘα έλεγα βάλτε την Νικόλ στον καφενέ αλλά παίζει να είσαι από τους πιο παλιούς θαμώνες γιατί είσαι μορφή.
Είναι που σε άλλο νήμα με μια τυρόπιτα γαμανε φοιτήτριες όπως διαβάσαμε :p :pΕνοχλαμε ;;;
Ενταξει την αλλαζω κ μονη μουΌποιος αλλάξει πρώτος τη λάμπα 10% έκπτωση ή μια εκτόνωση δωρο
Αστακομακαροναδα τουλαχιστονΕίναι που σε άλλο νήμα με μια τυρόπιτα γαμανε φοιτήτριες όπως διαβάσαμε :p :p
Μας εκανες «σαφτε» κ σημεραΣίγουρα είναι μια από αυτές στα απομνημονεύματα του Γιούργκεν
Ενταξει την αλλαζω κ μονη μου