....αϊ να πω κ εγω την ταπεινη μου γνωμη! Δεν ξερω εαν το σαϊτ αποφασισει να αλλαξει οικονομικη πολιτικη ως προς τα κοριτσια, πραγμα που το βρισκω λογικο μιας κ προσφερει χωρο προβολης τους με τα νηματα, διαφημιση εαν επιλεξουν και τελος ενα περιβαλλον με ψηφιακα εργαλεια που διευκολυνει στην δουλεια τους και πρεπει να εχει κ αυτο καποιο οφελος.
Αλλα θα σταθω στις καρτελες κριτικων, οι οποιες θεωρω οτι ειναι εργαλειο κ μπουσουλας για τα μελη απο τα μελη αποκλειστικα και οχι χωρος προβολης των κοριτσιων. Ειναι ενας χωρος οπου τα μελη μπορουν να δωσουν κ να παρουν πληροφοριες βοηθωντας ετσι ολη την κοινοτητα, με λεπτομερειες για τα κοριτσια, τις υπηρεσιες τους κ γενικα μια εικονα για το ενδεχομενο ραντεβου. Αλλωστε γτ μια κοπελα να πληρωσει για μια καρτελα που ολοι γραφουν ας πουμε τις κακες της υπηρεσιες (αν ειναι) ή τα ασχημα του ραντεβου?
Σιγουρα πιστευω θα υπαρχουν κ αλλοι τροποι για να εχει κ το σαϊτ οικονομικο οφελος (ας πουμε τους "τιτλους", τις διαφημισεις ή τελος-τελος ισως κ τα νηματα) και να μεινουν ελευθερες οι καρτελες των κριτικων (καρτελες ομως για ολα ομως τα κοριτσια).
Αυτα τα ολιγα μαγκες μου, απλα κατεγραψα τις σκεψεις μου κ τιποτα παραπανω αφου φιλοξενουμενος ειμαι κ εγω κ σαφως δεν μου πεφτει λογος στην λειτουργια του σαϊτ!
ΥΓ. η αναρτηση δεν αφορα την κοπελα αλλα ορμωμενος απο τα παραπανω σχολια, το εγραψα εδω στο νημα της.