PussyLover32
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6.487
- Πόντοι
- 1.046
κοριτσαρε μου εσυ!!!![]()
κοριτσαρε μου εσυ!!!![]()
Μουνοχειλάρες!!! Για να γλείφεις με τις ώρες
Το παλικαρι που τραβηξε την φωτο,ζει;
τι μουνοχειλα είναι αυτά !!!
όταν αφορά επιστημονικό ζήτημα κι ιδιαιτέρως φωτορομάντζο οπίσθιας υφής, οι ειδικοί τρελαινόμαστε, παθαίνουμε μια παράκρουσιν, σεληνιαζόμεθα.Ευτυχως .. γτι εδω οπως βλεπεις η επιστημονικη μας ομαδα δε σηκωνει πλακες ειναι παρων ..
Σου πουλαω 2 χρονια που ειμαι ενεργος απο τα συνολικα 7 που ειμαι εδω μεσα. Αν ενδιαφερεσαι dm.
Σαντορίνη και βλακείες. Αυτή είναι θέα. θα μπορούσα να την απολαμβάνω ώρες. Έτσι απλά να την κοιτάω. ανατολή και ηλιοβασίλεμα σε ένα
ειδες ακομα και σε αυτην την ακρως επιστημονικη πλατφορμα οπως ειναι το μπου,υπαρχει ακομα καινοτομια στο λογο και στη σκεψη.δε περίμενα πως θα σκεφτεί κάποιος να ρευστοποιήσει τα χρόνια ενεργής παρουσίας του στο site
Μυστη δε λέμε όλο τυπε.ειδες ακομα και σε αυτην την ακρως επιστημονικη πλατφορμα οπως ειναι το μπου,υπαρχει ακομα καινοτομια στο λογο και στη σκεψη.
(Λογικα και εγω μετα τα 10 χρονια εδω μεσα,θα καταληξω να προσφωνω τους παντες ,Τυπε ,Τυπε ,Τυπε)
Μονο για χαιδεμα και ρουφιγμα ειναι...αυτο το εργο τεχνης..
ελιξήριοΜονο για χαιδεμα και ρουφιγμα ειναι...αυτο το εργο τεχνης..
Και από εδώ έφτασε η χάρη σου μωρή κουφάλα ?Θα τιμήσω την κοπέλα, μόλις ανέβω Σαλόνικα
Μέντορα.. παίζω παντού..όπως με έχεις μάθειΚαι από εδώ έφτασε η χάρη σου μωρή κουφάλα ?![]()
Και εγώ Σαλονικα είμαι αλλα φεύγω αύριοΚαι από εδώ έφτασε η χάρη σου μωρή κουφάλα ?![]()