John john25
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Τι τούμπανο είσαι εσύ μωρεε!!
Τι τούμπανο είσαι εσύ μωρεε!!
Ελα ντε ούτε 5 χρόνια δεν έχεις συμπληρώσει ακόμα τι απαιτήσεις είναι αυτέςΠρέπει λέει να γράψω 5 μηνύματα για να μπορέσω να στείλω προσωπικό μήνυμα, τι φάση;
Με βλέπω σύντομα ξανά Θεσσαλονίκη
Με 1-2 μηνύματα σε ενδιαφέρει, δεν σε ενδιαφέρει, είναι ένα και το αυτό.Πολύ χρήσιμο που αναφέρθηκε στη κριτική σου διότι θα με ενδιέφερε να είναι ευγενική η κοπέλα στο ραντεβού, πέρα από το θέμα της εμφάνισης - καθαριότητας κλπ.
Καλημέρα Gagarin καλημέρα σε όλους, με αυτό φτάνω στα 3 μηνύματα είμαι σε καλό δρόμο .Με 1-2 μηνύματα σε ενδιαφέρει, δεν σε ενδιαφέρει, είναι ένα και το αυτό.
Στα 4!!Πως μ στηνεις χαχαχαχα .. σ ευχαριστω
Θα χαθούν παληκάρια και θα κλείσουν σπίτια!!Αλεξια κανε με συνεργασια με την Νικολ για κοινο προγραμμα μια 1 εβδομαδα εκει να δειτε ουρες ....
Έχεις φάει συνδιασμό Nicole - Αλεξία; Πότε και πού; Εγώ έχω μάθει οτι έγινε μια διερευνητική συνάντηση για συνεργασία αλλά δεν έκατσε το σκηνικό. Ξέρω και άλλα για συνεργασίες αλλά αυτά αν θέλουν τα κορίτσια τα προμοτάρουν.Γινεται ηδη..
Παρακαλω καλεστε στον αριθμο επικοινωνιας και η κοπελα θα σας απαντησει.Nicole μπορούμε να μάθουμε πληροφορίες για ωράρια κλπ;
εσυ τζομακα μου ολα τα ξερειςΈχεις φάει συνδιασμό Nicole - Αλεξία; Πότε και πού; Εγώ έχω μάθει οτι έγινε μια διερευνητική συνάντηση για συνεργασία αλλά δεν έκατσε το σκηνικό. Ξέρω και άλλα για συνεργασίες αλλά αυτά αν θέλουν τα κορίτσια τα προμοτάρουν.
Με μπερδεύεις όμως...Παρακαλω καλεστε στον αριθμο επικοινωνιας και η κοπελα θα σας απαντησει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εσυ τζομακα μου ολα τα ξερεις
Γλειφιτζουρακι μου εσυ!Με μπερδεύεις όμως...
Δεν φταίω εγώ που είμαι γλυκό παιδί και με εμπιστεύονται τα κορίτσια.
ΑσχολίαστοΜε μπερδεύεις όμως...
Δεν φταίω εγώ που είμαι γλυκό παιδί και με εμπιστεύονται τα κορίτσια.
Πόσο κρίμα να μην μπορούμε να γλείψουμε αυτή τη θεϊκή δημιουργία;
Εγώ θέλω σχόλιο. Με καυλώνουν απίστευτα τα σχόλια σου (και οι φωτογραφίες σου)Ασχολίαστο
Εξαιρετική θέα! Τέλειο κωλαράκι και πόσο ωραία φαίνεται και το μουνακι.. Θα θέλαμε και μία από μπροστά με το μουνακι..
τουμπαναρα απ τις λιγες
Ψαχνω γ φωτογραφοΕξαιρετική θέα! Τέλειο κωλαράκι και πόσο ωραία φαίνεται και το μουνακι.. Θα θέλαμε και μία από μπροστά με το μουνακι..