pastelios
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 23
- Like
- 13.069
- Πόντοι
- 4.496
να την πεισουμε να ερθει!!!!!!!Και ο Θεός ΕΠΛΑΣΕ τη γυναίκα!! Χάθηκε ρε πουστη μου να είσαι Αθηναία? Και ας ήσουν και βάζελος στην τελική!!!
να την πεισουμε να ερθει!!!!!!!Και ο Θεός ΕΠΛΑΣΕ τη γυναίκα!! Χάθηκε ρε πουστη μου να είσαι Αθηναία? Και ας ήσουν και βάζελος στην τελική!!!
βασικα πρεπει να ερθεις και λιγο Αθηνα...10 μερουλες.....
Ανεβαζεις επικινδυνα την θερμοκρασια και εχει και καυσωνα
Πως μ στηνεις χαχαχαχα .. σ ευχαριστωΚριτική για Nikol,
Θέλεις να πας με μια κοπέλα και να είναι σαν να πηγαίνεις με την μελλοντική σταθερή γκόμενά σου?
Η nikol είναι για εσένα.
Αγριάδα ξεφτίλισμα μπατσάκια απαγορεύετε και είναι ξεκάθαρη σε αυτό.
Πολύ καθαρή γενικά , δεν δέχεται γλυφοκολια ούτε να κάνει ούτε να της κάνουν και γενικά είναι gfe . Εγώ πέρασα όμορφα και την στήνω.
Είδες το γαμημενο το κινητό τυχαία λες να έγραψε αντί για συστήνω σε στήνω...??? lolΠως μ στηνεις χαχαχαχα .. σ ευχαριστω![]()
Εκλαψα λιγο χαχαχαΕίδες το γαμημενο το κινητό τυχαία λες να έγραψε αντί για συστήνω σε στήνω...??? lol
Και για να μην μείνει στον αέρα για αυτούς που δεν ξέρουν που σε στήνω ενοειτε στα 4 αλλά με στοργή και προδερμΕκλαψα λιγο χαχαχα
Κ ταιζοντας με φρουτοκρεμαΚαι για να μην μείνει στον αέρα για αυτούς που δεν ξέρουν που σε στήνω ενοειτε στα 4 αλλά με στοργή και προδερμ![]()
Α ρε παοκάρα
Ωραίο βυζί!
Ακομα ν ερθειςΩραίο βυζί!
Θα ρθω. Μετα τις 15. Να μετρήσω τα τατού σου!Ακομα ν ερθεις
Πόσο θελω να ξαναέρθω να ρουφήξω αυτές τις βυζάρες και στο τέλος να τις χύσω.
Υπέροχη απλά
Και για να μην μείνει στον αέρα για αυτούς που δεν ξέρουν που σε στήνω ενοειτε στα 4 αλλά με στοργή και προδερμ![]()
Που χάθηκες εσύ μικρό καυλάκι; Δεν είδαμε σχόλιο σου και μελαγχολήσαμε. Πήγαμε θάλασσα;