horhitto4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 955
- Πόντοι
- 361
Άντε βρε χλαπατσα Αρτέμη ματσά γεμίσαμε σάλιαΓλειφιτζουρακι μου εσυ!
Άντε βρε χλαπατσα Αρτέμη ματσά γεμίσαμε σάλιαΓλειφιτζουρακι μου εσυ!
Αν ήμουν 492 χιλιόμετρα βορειότερα θα δήλωνα παρών! Και θα σε ζωγράφιζα κιόλας!!Ψαχνω γ φωτογραφο
ωπα εχουμε καλλιτεχνη .. ζωγραφισε με μ κανα πεος στο χερι κ ανεβασε το κ θα σ κανω δωρεαν συνεδρια ..γ τη τρολια καντο χαχαχαΑν ήμουν 492 χιλιόμετρα βορειότερα θα δήλωνα παρών! Και θα σε ζωγράφιζα κιόλας!!
ChatGPT is in progressωπα εχουμε καλλιτεχνη .. ζωγραφισε με μ κανα πεος στο χερι κ ανεβασε το κ θα σ κανω δωρεαν συνεδρια ..γ τη τρολια καντο χαχαχα
ΣλουρπΆντε βρε χλαπατσα Αρτέμη ματσά γεμίσαμε σάλια
Μα πρέπει να σε δω για να σε ζωγραφίσω....ωπα εχουμε καλλιτεχνη .. ζωγραφισε με μ κανα πεος στο χερι κ ανεβασε το κ θα σ κανω δωρεαν συνεδρια ..γ τη τρολια καντο χαχαχα
Εχε γουστο ν μ πεις πως πρεπει ν μαι ακινητη μ καμια πουτσα στο χερι κανα 3ωροΜα πρέπει να σε δω για να σε ζωγραφίσω....
Να δω ποια πουτσα θα σταθεί 3 ωρο στα χερια σου...βαλε τυρογαριδάκιΕχε γουστο ν μ πεις πως πρεπει ν μαι ακινητη μ καμια πουτσα στο χερι κανα 3ωρο
ΑνατρίχιασαΕγώ θέλω σχόλιο. Με καυλώνουν απίστευτα τα σχόλια σου (και οι φωτογραφίες σου)
Αφου εκτος απ το κεφαλι δεν εχεις ουτε χνούδιΑνατρίχιασα
Τσουτσουριασε η τρίχα μου
Καλησπερα πουτσαρα μουΑυτη την τοξικοτητα γενικα που βγαζουμε ως λαος, πραγματικα με ξεπερναει. Μαλωνει ο καθε ενας εδω μεσα, τι θα κανει το κοριτσι, πως θα το κανει κτλ. Απολαυστε την στιγμη. Γαματε γιατι χανομαστε χαχα.
Καλησπερα Νικολ.
Ποια τρίχα; Αφού είσαι γυαλίΑνατρίχιασα
Τσουτσουριασε η τρίχα μου
Ειμαι ακόμη πιο παλιός όταν ήταν bourdela.tv κάτι τέτοιο δλδ.Ελα ντε ούτε 5 χρόνια δεν έχεις συμπληρώσει ακόμα τι απαιτήσεις είναι αυτές
Βαλε κ 5η φωτο επειδη εχω ορεξη σημεραΟι τελευταίες 4 φωτογραφίες μας έχουν κάνει κάγκελο ρε Νικόλ.
Ειδικά αυτά τα βυζιά που μου θύμισαν το απίστευτο χύσιμο που έριξα πάνω τους.
Είσαι ακόμα Θεσσαλονίκη καβλα?
Φάτε μάτια ψάρια... Δωσ' τα στο κοινό σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βαλε κ 5η φωτο επειδη εχω ορεξη σημερα
Το κοινο μου με συντηρει .. οποτε το αξιζει ..Φάτε μάτια ψάρια... Δωσ' τα στο κοινό σου.