SirLancelot
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 3.170
- Πόντοι
- 1.436
ευλογησονΕχω και καλογριας
ευλογησονΕχω και καλογριας
Κριμα ηθελα να παιξουμε , δε ψαχνω ουτε χωροφυλακες
Και σωστά κάνεις
ουτε επιβλεψη πως θα γραφουμε εδω μεσα.. get in the car elizabeth
Αδιαφορώ προσωπικά αλλά άσχημη η εντύπωση όταν μιλάς συνεχώς ειρωνικά και με υφάκι σε μέλη. Δεν ειναι επαγγελματικό πρωτίστως.
Και ναι, όπως εσύ μπορείς και το κάνεις έτσι κι εγώ μπορώ να κρίνω
τα μισα να μ ελεγε…κωλογριας εχεις;
Δε χρειαζεται ειμαι και μονη μουκωλογριας εχεις;
Και από κάτω τις κάλτσες που ανέβασες σε προηγούμενη φωτογραφία με τα πόδιαΕχω και καλογριας
Θελω να μιλαω επαγγελματικά με μελη .. καλησπερα τι νιωθειςΚαι από κάτω τις κάλτσες που ανέβασες σε προηγούμενη φωτογραφία με τα πόδια![]()
Νιώθω μια φούντωση αυτή τη στιγμή…. θελω να δω κατι… μηπως δν ειμαι καλα ;Θελω να μιλαω επαγγελματικά με μελη .. καλησπερα τι νιωθεις
εμενα δε θα με ρωτησεις τι νιωθω;Θελω να μιλαω επαγγελματικά με μελη .. καλησπερα τι νιωθεις
Θα θελατε γλυκε μου κυριε να μου εναποθέτετε τον ποθο σαςΝιώθω μια φούντωση αυτή τη στιγμή…. θελω να δω κατι… μηπως δν ειμαι καλα ;
Φταίει το ζώδιο;
Εσυ δε νιωθεις πλεονεμενα δε θα με ρωτησεις τι νιωθω;
Θελω να σας παιρνω ενω φορατε την στολη κατα την εξομολογηση !Θα θελατε γλυκε μου κυριε να μου εναποθέτετε τον ποθο σας
Οταν το ζητατε τοσο ευγενικα δεν μπορω να σας αρνηθω ..Θελω να σας παιρνω ενω φορατε την στολη κατα την εξομολογηση !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ισως να καναμε μια ολονυχτια ;
Αγαπητη μου….. καθε λεξη σας βγαζει εξω την… εεε τον καλυτερο μου εαυτο !Οταν το ζητατε τοσο ευγενικα δεν μπορω να σας αρνηθω ..
Ετσι σαβουαρ βιβρ.. ζαμπουνης και μιλκοΑγαπητη μου….. καθε λεξη σας βγαζει εξω την… εεε τον καλυτερο μου εαυτο !
Απο ουζουνη η ειναι πολυ ανατολικα ;Ετσι σαβουαρ βιβρ.. ζαμπουνης και μιλκο
Θα θελατε γλυκε μου κυριε να μου εναποθέτετε τον ποθο σας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσυ δε νιωθεις πλεον
πανε μια βολτα πιτσα σακηςφραξανε τα συναισθηματα
και γεμισε το bou θυματα
νυχτωσε η ημερα
και ξημερωνει Δευτερα
της Νικολ της σπανανε τα αρχιδια
και αρχισε τα ταξιδια
ολοι λογια κακα της λενε
μα οταν θα φυγει θα κλαινε
δεν ξερω τι γραψω βαριεμαι
και απο την βαρεμαρα στα κωλομπαρα τραβιεμαι
Ωραία που ναι η νυφη μας, ωραια τα προικια της
ωραια κι η παρεα της, που κανει την χαρα της
Τι ζωδιο εισαι προσπαθω ν καταλαβω το ψυχολογικό προφιλ κ πρεπει να το πιασω απ ολες τις γνώσεις.. σιγουρα σπαστικος παρθενος
Αγαπάμε fucksΕχουμε και φαξ