atapos21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2021
- Like
- 6.334
- Πόντοι
- 1.046
Με μπόλικη σκορδαλιά..δε βλεπω να πηγαινω το βράδυ στο λαιβ αποστολια ζωηΜπακαλιάρο εφαγες σμρ;
Με μπόλικη σκορδαλιά..δε βλεπω να πηγαινω το βράδυ στο λαιβ αποστολια ζωηΜπακαλιάρο εφαγες σμρ;
Να πας θα σου κανουν κ χωρο ν σαι μονος σουΜε μπόλικη σκορδαλιά..δε βλεπω να πηγαινω το βράδυ στο λαιβ αποστολια ζωη![]()
Κόκκινο χαλί πρέπει να στρώσουν.. υποδοχή καρδιναλιου!Να πας θα σου κανουν κ χωρο ν σαι μονος σου
Μη μασας αν δ φας σκορδαλια σμρ δ τηρεις τις παραδόσεις.. αν εισαι κ αξυριστος περνα κ απο δω μεταΚόκκινο χαλί πρέπει να στρώσουν.. υποδοχή καρδιναλιου!
Θα τον ξυρίσεις εσύ;Μη μασας αν δ φας σκορδαλια σμρ δ τηρεις τις παραδόσεις.. αν εισαι κ αξυριστος περνα κ απο δω μετα
Αξύριστος πάνω ή κάτω? Δε διευκρίνησεςΜη μασας αν δ φας σκορδαλια σμρ δ τηρεις τις παραδόσεις.. αν εισαι κ αξυριστος περνα κ απο δω μετα
Εγώ πάντως δεν εφαγαΜη μασας αν δ φας σκορδαλια σμρ δ τηρεις τις παραδόσεις.. αν εισαι κ αξυριστος περνα κ απο δω μετα
Καλησπέρα Nicole, διάβασα κάποια νήματα, έστειλα σε τρεις στο what's up και δεν απάντησε καμία.Νεος μ εγγραφη ενος ετους.. να σε βοηθησουμε αλλα πως; Να σου πουμε που θ πας; Κατσε διαβασε τα νηματα και βοηθησε εσυ τον εαυτο σου.. διαλεξε αυτο π σ αρεσει κ ασε κ καμια κριτικη μετα.
τα ιδια κοκολετα ηρεμία τάξη κ ασφαλεια μπήκα μπου να δω καμία περιγραφή στο νήμα του μασαζ να δω κάνα ναυάγιο που πληρώνει 150αρια για να του παίξουν το πουλάκιΤι λεει παρταλε τι κανει η Αθηνα; Πες κανα νεο
Είναι στην διάθεση των κοριτσιών φίλε να απαντήσουν. Παλιοί και τρίχες κατσαρές. Τι θα κάνουν δλδ οι παλιοί; Κάνε υπομονή ίσως έρθει αργά ή γρήγορα και δική σου σειρά.Καλησπέρα Nicole, διάβασα κάποια νήματα, έστειλα σε τρεις στο what's up και δεν απάντησε καμία.
Έφαγα δηλαδή καμιά ώρα και δεν έγινε τίποτα.
Αναρωτιέμαι λοιπόν γι αυτό και ρωτάω τους παλιούς εδώ μέσα, μήπως υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος τρόπος να έρθω σε επαφή με κάποια διαθέσιμη
Τον Παπαφλέσσα δεν τον έχει πουθενά;Χρόνια πολλά. Κανένας τσαμπουκας δεν θα παίξει σήμερα; Δεν έχει και τίποτα η τηλεόραση.....
Κρατιέμαι τόση ώρα
Που πας με amiga500 ρε ψηλέ?Φίλε μου επειδή είμαι νέος εδώ, όχι στην ηλικία, και δε βγάζω άκρη μπορείς να με βοηθήσεις να βρω κάποια που να αξίζει εδώ Σαλονίκη;
αστον χαζο ρε μλκ να ρωταει...δεν τον βλεπεις οτι ο θεος του εδωσε iq τοσο οσο χρειαζεται να ρωταει βλακιες ....Που πας με amiga500 ρε ψηλέ?
Θα σου πει ο άλλος Σοφία στην Αγγελάκη κι εσύ θα νομιζεις
το κέντρο υπολογιστών στην Αγγελάκη.
Παπατζη γμσ και τρέχα και κοιμήσου!!!αστον χαζο ρε μλκ να ρωταει...δεν τον βλεπεις οτι ο θεος του εδωσε iq τοσο οσο χρειαζεται να ρωταει βλακιες ....
Θα στείλεις?![]()
Εσενα σε κόβω για vegan
....μαγκα μου @amiga500 καλα σου λεει ο космонавт , που την θυμηθηκες την πεντακοσαρα?!?!!?Που πας με amiga500 ρε ψηλέ?
Θα σου πει ο άλλος Σοφία στην Αγγελάκη κι εσύ θα νομιζεις
το κέντρο υπολογιστών στην Αγγελάκη.