.....αδελφε, απο που προκυπτει οτι οι "μικροτσουτσουνοι" ειναι κομπλεξικοι?!?!!?![]()
Από πουθενά, απλά ήθελα να το παίξω μεγαλοτσούτσουνος για να δελεασω την Νικόλ για να αλλάξει γνώμη και να μου κάτσει.
Τελευταία τροποποίηση:
.....αδελφε, απο που προκυπτει οτι οι "μικροτσουτσουνοι" ειναι κομπλεξικοι?!?!!?![]()
Εσένα δεν σε πιάνει.....αδελφε, απο που προκυπτει οτι οι "μικροτσουτσουνοι" ειναι κομπλεξικοι?!?!!?![]()
Κρινεις ατομα που γνωριζω προσωπικα και που αν μη τι αλλο ειναι παλια μελη με μεγάλη συνεισφορά εδω μεσα. Δε ξυπνησαν μια μερα κ αρχιζαν ν κραζουν .. εχουν ξοδεψει απειρα λεφτα κ ενημερώνουν εδω τον κοσμο γ ν πατε εσεις οι βολεψακιδες ν γαμησετε .. οκ;
Θα ρωτήσω πολύ ήρεμα....τετοιο γλυπτο τυπε?!??!
![]()
Εσυ σιγουρα θα μας φωναξεις κ την πολεοδομίαΤο φαινόμενο που ανέφερα υπάρχει δυστυχώς. Υπάρχει μια μερίδα γλειφτών που πετάγονται και κράζουν όποιον πει κάτι κακό για κάποια πάροχο υπηρεσιών χωρίς να έχουν κανέναν τρόπο να διασταυρώσουν την πραγματικότητα.
Πρέπει να είμαστε πάντα επιφυλακτικοί. Κι αυτό είναι κάτι που συμφέρει κι εσένα ως καλή επαγγελματία.
....οχι ρε, γλυπτο απο γρανιτη ειναι! Σταματα πια, εχει φαει μεχρι κ τα πομολα απ'τις πορτες!!!Θα ρωτήσω πολύ ήρεμα
Αυτό μήπως είναι σοκολατα![]()
@Xaramofais μην τον ακούς , γρανίτα είπε....οχι ρε, γλυπτο απο γρανιτα ειναι! Σταματα πια, εχει φαει μεχρι κ τα πομολα απ'τις πορτες!!!![]()
Εσυ σιγουρα θα μας φωναξεις κ την πολεοδομία
....γιατι ρε μαγκα, αυθαιρετο ειναι το μουνι της κοπελας ή κανει πανωσηκωματα?!?!!?Μόνο αν προσφέρεις υπηρεσίες εκτός σχεδίου πόλεως![]()
Θα ρωτήσω πολύ ήρεμα
Αυτό μήπως είναι σοκολατα![]()
Εγώ για μια σοκολάτα ρώτησα αδερφέ...Επίσης ρε μάγκες που το ξέρετε ότι δεν αναφερόμουν όντως σε γλύπτες; Δεν της αξίζει γλυπτό της Νικόλ;![]()
Εσυ σιγουρα θες να παιχτει βρισιμο πριν το σεξΕπίσης ρε μάγκες που το ξέρετε ότι δεν αναφερόμουν όντως σε γλύπτες; Δεν της αξίζει γλυπτό της Νικόλ;![]()
Τον @Xaramofais ότι και να του δώσεις θα το μετατρέψει σε φαίΕπίσης ρε μάγκες που το ξέρετε ότι δεν αναφερόμουν όντως σε γλύπτες; Δεν της αξίζει γλυπτό της Νικόλ;![]()
Γιατί την θέλουμε στην πόλη ρε, για σας δουλεύω μην μας φύγει.....γιατι ρε μαγκα, αυθαιρετο ειναι το μουνι της κοπελας ή κανει πανωσηκωματα?!?!!?![]()
Αν είναι να μου κάτσεις βρισε με, δεν τρέχει κάτι.Εσυ σιγουρα θες να παιχτει βρισιμο πριν το σεξ
Προσεξε αγαπουλη τι λεςΓιατί την θέλουμε στην πόλη ρε, για σας δουλεύω μην μας φύγει.
Και δεν πρόκειται να γαμήσω κιόλας. Κι ύστερα μου την λέτε για την συνεισφορά μου.
Χαχαχαχαχα ρ μλκ ενενα ποτε θα μου βαλεις γκολΓΓΓΚΚΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!!!
Επρεπε ναερθω να το δουμε αγκαλιτσα!Το νημα ειναι ενα κοινωνικο πειραμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχαχαχα ρ μλκ