Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 34.571
- Πόντοι
- 11.146
Tokyo drift. Υπέροχη χώρα η Ιαπωνία
Το αγαπημένο μου![]()
Απο το ταξιδι μου περυσι
Δεν θα πω ότι ζηλεύω γτ τα εχω δει και εγώ από κοντά.![]()
Απο το ταξιδι μου περυσι
Εγώ βλέπω στην πόλη μου που και που το καινούριο αλλά το παλιό άλλη φάσηΔεν θα πω ότι ζηλεύω γτ τα είδα και εγώ από κοντά πέρυσι.
Εντάξει ρε φίλε. Ιαπωνία όμως άλλος κόσμος άλλος πολιτισμός. Πέρα από τα αυτοκίνητα.Εγώ βλέπω στην πόλη μου που και που το καινούριο αλλά το παλιό άλλη φάση![]()
Συμφωνώ.Εντάξει ρε φίλε. Ιαπωνία όμως άλλος κόσμος άλλος πολιτισμός. Πέρα από τα αυτοκίνητα.
Εντάξει ρε φίλε. Ιαπωνία όμως άλλος κόσμος άλλος πολιτισμός. Πέρα από τα αυτοκίνητα.
Πρέπει να είσαι τρελοκόριτσο και γαμάτο τυπακι με την καλή έννοια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εξαγουμε πολιτισμο κ κουλτούρα
Εσυ τι να ενοχλας, την δουλειά σου κανείς όπως πρέπει
Με το να αποκαλεις το κοσμο που σχολιαζει εδω μεσα ως αγαπουλιδες η ως μη αντικειμενικες κριτικες μειωνεις τη δουλεια μου ομως ..Εσυ τι να ενοχλας, την δουλειά σου κανείς όπως πρέπει
Δεν είχα πρόθεση να μειώσω την δουλειά σου , με συγχωρείςΜε το να αποκαλεις το κοσμο που σχολιαζει εδω μεσα ως αγαπουλιδες η ως μη αντικειμενικες κριτικες μειωνεις τη δουλεια μου ομως ..
Οταν δν μ ξερεις κ δεν εχουμε κανει ραντεβου ν μην ξανα αναφερεις το ονομα μου ουτε κ τη πελατεια μου. Κανε το ραντεβου σου και μετα μίλαΔεν είχα πρόθεση να μειώσω την δουλειά σου , με συγχωρείς
...παντως αδελφε πρεπει να εκανες προσπαθεια , με ενα ποστ να προσβαλεις κ να γινεις αγενης σε δυο κοριτσια κ σε ολους τους πελατες τους ταυτοχροναΔεν είχα πρόθεση να μειώσω την δουλειά σου , με συγχωρείς
Οταν δν μ ξερεις κ δεν εχουμε κανει ραντεβου ν μην ξανα αναφερεις το ονομα μου ουτε κ τη πελατεια μου. Κανε το ραντεβου σου και μετα μίλα
Θε είμαι διαθέσιμος σήμερα , στείλε μου να κανονίσουμε ώραΟταν δν μ ξερεις κ δεν εχουμε κανει ραντεβου ν μην ξανα αναφερεις το ονομα μου ουτε κ τη πελατεια μου. Κανε το ραντεβου σου και μετα μίλα
Αγαπούλης και συ???!!!...παντως αδελφε πρεπει να εκανες προσπαθεια , με ενα ποστ να προσβαλεις κ να γινεις αγενης σε δυο κοριτσια κ σε ολους τους πελατες τους ταυτοχρονα![]()
Θε είμαι διαθέσιμος σήμερα , στείλε μου να κανονίσουμε ώρα
Θε είμαι διαθέσιμος σήμερα , στείλε μου να κανονίσουμε ώρα
Δέχομαι και pos αν δεν έχεις μετρητά