Μέγας Παπατζής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 5.913
- Πόντοι
- 1.056
ποιος σε ειπε χοντρη @Alexia9090 ;Χοντρή
55 κιλά άνθρωπος δύσκολο
ποιος σε ειπε χοντρη @Alexia9090 ;Χοντρή
55 κιλά άνθρωπος δύσκολο
Παγουλι διάβασαποιος σε ειπε χοντρη @Alexia9090 ;
ΑΜΑΝ ΡΕ @Alexia9090 .... @Nicole ειδες πως γινονται οι παρεξηγησεις και δημιουργειται εμφυλιος μετα;Παγουλι διάβασα
Λάθος μου
Χοντρή
55 κιλά άνθρωπος δύσκολο
Θυμάμαι ότι με έχεις πει χοντρή στο παρελθόνΑΜΑΝ ΡΕ @Alexia9090 .... @Nicole ειδες πως γινονται οι παρεξηγησεις και δημιουργειται εμφυλιος μετα;
στα δικα μου ματια χοντρη μονο τριψηφιο στα κιλα και πανω....μπορει να σου ειχα πει παχυνες @Alexia9090 μου...που παλι ειναι κατακριτεο και λαθος μου...Θυμάμαι ότι με έχεις πει χοντρή στο παρελθόν
Και χοντροκωλα κλπ
Άσε τις καλημέρες και τις καλησπέρες. Στην Νικόλ έγραψες τίποτα;Καλησπέρα σε ολους
Ε όχι και χοντροκώλα.Θυμάμαι ότι με έχεις πει χοντρή στο παρελθόν
Και χοντροκωλα κλπ
Ε όχι και χοντροκώλα.
Τέτοιο κωλαράκι...
55 ήσουν 3η γυμνασίουΧοντρή
55 κιλά άνθρωπος δύσκολο
1 μπάν έφαγες και φλωρεψες αμέσωςστα δικα μου ματια χοντρη μονο τριψηφιο στα κιλα και πανω....μπορει να σου ειχα πει παχυνες @Alexia9090 μου...που παλι ειναι κατακριτεο και λαθος μου...
Το ξέχασες το παλιότερο μπαν.Εδώ υπάρχουν τύποι που εκβιάζουν ή θέλουν να πατρονάρουν με το ζόρι τις ανεξάρτητες της πόλης, και ο παπατζής μας πείραξε!1 μπάν έφαγες και φλωρεψες αμέσως
Μη το σοβαρεύεις τζονι. Το θέμα μας είναι ότι ο παπατζης φλωρεψεΤο ξέχασες το παλιότερο μπαν.Εδώ υπάρχουν τύποι που εκβιάζουν ή θέλουν να πατρονάρουν με το ζόρι τις ανεξάρτητες της πόλης, και ο παπατζής μας πείραξε!
Έτερον εκάτερον sardine manΜη το σοβαρεύεις τζονι. Το θέμα μας είναι ότι ο παπατζης φλωρεψε
Κάτσε γιατί έχει 10 συνεχόμενα μηνύματα και δεν έχει ανεβάσει μέταλ ή νηματοθετιδα. Θα χαλάσει το σερίΈτερον εκάτερον sardine man
Λείπει η γάτα και χορεύουν τα ποντίκιαΚάτσε γιατί έχει 10 συνεχόμενα μηνύματα και δεν έχει ανεβάσει μέταλ ή νηματοθετιδα. Θα χαλάσει το σερί
Φλώρος γεννιεσαι δεν γίνεσαι άρα ή ήταν ή μας το έπαιζεΜη το σοβαρεύεις τζονι. Το θέμα μας είναι ότι ο παπατζης φλωρεψε
Μην τον πειράζετε ρε. ΉτανΦλώρος γεννιεσαι δεν γίνεσαι άρα ή ήταν ή μας το έπαιζε