ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 6.781
- Πόντοι
- 1.056
Για ποιόν προορίζεται η χυλόπιτα;
Για ποιόν προορίζεται η χυλόπιτα;
Γ αρχη οποιον εκανε αναφορες κ μπαν στον παπατζηΓια ποιόν προορίζεται η χυλόπιτα;
Πρέπει να μάθουμε τα παραλειπόμεναΓ αρχη οποιον εκανε αναφορες κ μπαν στον παπατζη
Νταξ, μου θύμισες catwoman!
Νταξ, μου θύμισες catwoman!
Μαφιοζα αιαι
Ήταν αναμενόμενο.ο άλλος ο αγαπουλης δεν έχει μπέσα.προφανος τον πλάκωσε στις αναφορέςΓ αρχη οποιον εκανε αναφορες κ μπαν στον παπατζη
Εγω θ πω πως οποιος προσβαλλεται εκ μερους κοριτσιων π μπορουν ν υποστηρίξουν τον εαυτο τους εδω μεσα αλλα κ με τη σταση τους κακως βρισκονται εδω.Ήταν αναμενόμενο.ο άλλος ο αγαπουλης δεν έχει μπέσα.προφανος τον πλάκωσε στις αναφορές
Μετά το Men In Black πρέπει να γυριστεί ταινία Women In Black. Η παρτενέρ σου όμως ποια θα'ναι;
Δεν πιστεύω να προσβάλλονται πραγματικά.απλος νομίζουν ότι έτσι θα τους δόσεις σημασία.αγαθοι υποτακτικοί που στάζουν μέλι.εγω απορώ γιατί δεν τον μπουλαρισες εσύ?Εγω θ πω πως οποιος προσβαλλεται εκ μερους κοριτσιων π μπορουν ν υποστηρίξουν τον εαυτο τους εδω μεσα αλλα κ με τη σταση τους κακως βρισκονται εδω.
Μερικες φορες πρεπει ν περιμενεις κ ν τους γαμας στην ωρα τουςΔεν πιστεύω να προσβάλλονται πραγματικά.απλος νομίζουν ότι έτσι θα τους δόσεις σημασία.αγαθοι υποτακτικοί που στάζουν μέλι.εγω απορώ γιατί δεν τον μπουλαρισες εσύ?
Ναι αλλά την έκανε στον παπατζη ο κυρ Παντελής.ο παπατζης είχε και χαβαΜερικες φορες πρεπει ν περιμενεις κ ν τους γαμας στην ωρα τους
Γαμησε τα π ν ξαναβρεις τετοιο λεκτοραΝαι αλλά την έκανε στον παπατζη ο κυρ Παντελής.ο παπατζης είχε και χαβα
ΧαχαχαΓαμησε τα π ν ξαναβρεις τετοιο λεκτορα
Γιατί σε έλεγε γοργόνα του μάλλον@antisthenis μπορουμε να μαθουμε γτι ο @ μεγας παπατζης εφαγε μπαν ;
Τελικα τις σαρδελες τις τρως παντρεμενες η χωρισμενεςΓιατί σε έλεγε γοργόνα του μάλλον
Έχω δυσανεξίαΤελικα τις σαρδελες τις τρως παντρεμενες η χωρισμενες