Panos 1978
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 12.013
- Πόντοι
- 4.496
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΆ ΣΟΥ
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΆ ΣΟΥ
Εσυ που κανεις αναφορες γιατι γραφουμε την γνωμη μας καλο θα ηταν να πας στα ΄΄δικα΄΄ σου νηματα και να γραφεις οτι θελεις...η τοξικοτητα και το κομπλεξ που βγαζεις δεν εχει θεση στο συγκεκριμενο νημα ...αγαπουληδες και προσπαθογαμιαδες δεν θελουμε...ανθρωπους που βαζουν πανω απο τα μελη του bourdela πρωην βιζιτες-σεξεργατριες για να δειξουν το καλο παιδι και να κερδισουν την ευνοια τους σε βαρος ολων των υπολοιπων ...δεν εχουν θεση εδω...εκανες χοντρη μ@λ@κι@ @xanthiforever και θα σε παρακαλουσα να περιοριστεις στα νηματα σου και εκει που κανεις τον ΄΄βαρωνο΄΄ και δωχνιεις κοσμο.... αναιμακτα...γιατι στο επομενο ποστ θα μιλησω με αποδειξεις και στοιχεια και θα δειξω εδω μεσα ποιος κανει τον ρουφιανο στα κοριτσια-σεξεργατριες που βλεπουν το bourdela.... Ζητω συγνωμη απο την @Nicole για την καταχρηση του νηματος....Κρίμα πάντως, εσύ τον ήξερες καλύτερα, for me ηταν σωστός σε κάποια θέματα.
Μάλλον τσάτισε την κλαούντια και άλλους, κακώς διεγράφη, δεν πρόσεξα κάτι μεμπτό. Είδωμεν
ραντεβου αμεσα !!!!!!!!!
Χωράφια έχεις...αλλά δεν έδωσες τπτ στο κορίτσιΘα πουλήσω όλα τα χωράφια και θα επενδύσω στην κωλάρα σου
Όλες οι τρύπες αγάπη έχουν το τρόπο τους. Έτσι και αλλιώς είμαστε εργάτες θα δουλέψουμε με προσήλωση για να έχουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα αρκεί να μας δώσεις το ΟΚ εσύ.Μονο με γεωτρυπανο μπαινεις
Όλες οι τρύπες αγάπη έχουν το τρόπο τους. Έτσι και αλλιώς είμαστε εργάτες θα δουλέψουμε με προσήλωση για να έχουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα αρκεί να μας δώσεις το ΟΚ εσύ.
Τι να το κάνει ρε τύπε; Το χωράφι θέλει δουλειά. Θα της αφήσω ένα στην διαθήκη μου.Χωράφια έχεις...αλλά δεν έδωσες τπτ στο κορίτσι
This is Sparta.
Από μια τρύπα βγαινουμε...This is Sparta.θα μας φάει η μαύρη τρύπα![]()
πσσσσΑπό μια τρύπα βγαινουμε...
Μια τρύπα κυνηγάμε....
Σε μια τρύπα καταλήγουμε....![]()
Βαρύ..Από μια τρύπα βγαινουμε...
Μια τρύπα κυνηγάμε....
εσυ κυνηγάς πατουσακιαΒαρύ..
![]()
Τι έφαγε πάλι???Από μια τρύπα βγαινουμε...
Μια τρύπα κυνηγάμε....
Ποιο είναι βαρύ ρε τύπε, το γνωμικό είναι βγαλμένο από τη ζωήΒαρύ..
![]()
ΣουτζουκάκιαΤι έφαγε πάλι???
Καλός η κακος τα ατομα που κανουν αναφορες γ ψηλου πηδημα δε τα θελουμε .. επισης κ εγω δε θελω ατομα που γραφουν κ μετα σβήσουν σχολια συνεχομενα .. ειτε σε προσωπικό επιπεδο ειτε εδω μεσα. .αν δε συντρεχει σοβαρος λογος δεν υπαρχει αφορμη ν κανουμε μπαν σε καποιον . Εαν θελουμε να αποδείξουμε κατι μιλαμε κ αποδεικνύεται το point μας . Κ σας το λεω εγω π δε εχω μπλοκαρει κανεναν κ συνεχιζω ν ασχολούμαι μ ατομα που δ μ κανουν σαν πελατες ενω απο αυτο ζω . Δυστηχως μερικοι εχετε μπλεξει το ρολο σας απο πελατες με προστατες .. σταματηστε ν μας πριζετε τα παπαρια. Τα κοριτσια ξερουν να υποστηρίζουν τον εαυτο τους. Ο κοσμος μας κρινει μ βαση τα γουστα του στο τελος παντα βγαινει ενα γενικο outcome .. εδω δ κανουμε γεωπολιτική, δ μετριασα το λογο μου ακομα κ σε ατομα π εχω κερδος .. το σωστο θα το τονιζω ομως ..Εσυ που κανεις αναφορες γιατι γραφουμε την γνωμη μας καλο θα ηταν να πας στα ΄΄δικα΄΄ σου νηματα και να γραφεις οτι θελεις...η τοξικοτητα και το κομπλεξ που βγαζεις δεν εχει θεση στο συγκεκριμενο νημα ...αγαπουληδες και προσπαθογαμιαδες δεν θελουμε...ανθρωπους που βαζουν πανω απο τα μελη του bourdela πρωην βιζιτες-σεξεργατριες για να δειξουν το καλο παιδι και να κερδισουν την ευνοια τους σε βαρος ολων των υπολοιπων ...δεν εχουν θεση εδω...εκανες χοντρη μ@λ@κι@ @xanthiforever και θα σε παρακαλουσα να περιοριστεις στα νηματα σου και εκει που κανεις τον ΄΄βαρωνο΄΄ και δωχνιεις κοσμο.... αναιμακτα...γιατι στο επομενο ποστ θα μιλησω με αποδειξεις και στοιχεια και θα δειξω εδω μεσα ποιος κανει τον ρουφιανο στα κοριτσια-σεξεργατριες που βλεπουν το bourdela.... Ζητω συγνωμη απο την @Nicole για την καταχρηση του νηματος....
υ.γ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΕΙΛΩ....
Θα μας πεθάνεις καμία ώρα
Το νύχι βαμμένο ή άβαφο;