Μέγας Παπατζής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 5.893
- Πόντοι
- 1.056
over 51.5 σε ηλικια ο τυπος ...οποτε εγω ειμαι εκτος844.719 Aufrufe · 5.117 Reaktionen | Ματάκιας | By Το Μαράκι. | Facebook
Ποιος ηταν απο εσας ρε λεγετε
over 51.5 σε ηλικια ο τυπος ...οποτε εγω ειμαι εκτος844.719 Aufrufe · 5.117 Reaktionen | Ματάκιας | By Το Μαράκι. | Facebook
Όσοι είναι 60++ είναι ύποπτοι844.719 Aufrufe · 5.117 Reaktionen | Ματάκιας | By Το Μαράκι. | Facebook
Μπορει ν πηγε να χεσει στα δεντρα .. βρωμοπαππου τι κανεις εκει ε τι κανειςΌποιοι είναι 60++ είναι ύποπτοι![]()
Κορμάρα το πιπίνι.Ο μπάρμπας θα μπορούσε να είναι πατέρας μου πάντως844.719 Aufrufe · 5.117 Reaktionen | Ματάκιας | By Το Μαράκι. | Facebook
Μπορει ν πηγε ν κλαδεψει τη φυσηΚορμάρα το πιπίνι.Ο μπάρμπας θα μπορούσε να είναι πατέρας μου πάντως
*να ποτησει την φυση....Μπορει ν πηγε ν κλαδεψει τη φυση
Να κλαδέψει ή να ρίξει το φυσικό του λίπασμα,χρώματος άσπρου;Μπορει ν πηγε ν κλαδεψει τη φυση
σιγουρα μας διαβαζειΒρωμοπαππου ελα εδω μεσα θα σε βολεψουμε
Ρε τον ανθρωπο ουτε ν ριξει μια παχια στη φυση δ μπορεισιγουρα μας διαβαζει![]()
Κάνε ένα ψυχικό γιατί τον βλέπω να γκρεμοτσακίζεται καμιά ώρα.Βρωμοπαππου ελα εδω μεσα θα σε βολεψουμε
Ετοιμος για μαραθωνιο ειναιΚάνε ένα ψυχικό γιατί τον βλέπω να γκρεμοτσακίζεται καμιά ώρα.
Βρωμοπαππου ελα εδω μεσα θα σε βολεψουμε
Κάνε ένα ψυχικό γιατί τον βλέπω να γκρεμοτσακίζεται καμιά ώρα.
Του δινω το παντως του παππου-μελους του bou οτι ειναι μάχιμος και ταλιμπανΡε τον ανθρωπο ουτε ν ριξει μια παχια στη φυση δ μπορει
Ρε την καριόλα τον έβγαλε στα μανταλάκια. Δεν βίασε, δεν ήταν επιδειξίας λίγο μάτι πήγε να πάρει ο έρημος και με κίνδυνο να γκρεμοτσακιστεί. Που ζούμε τέλος πάντων; Στο τέλος θα ποινικοποιήσουμε και τις τσόντες στο ίντερνετ.844.719 Aufrufe · 5.117 Reaktionen | Ματάκιας | By Το Μαράκι. | Facebook
Πουλάς τα air jordan 1???
Ετσι θ ναι μετα αφου σε πατησω ν βγαλω μουστοΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΆ ΣΟΥ
Κ τα ουρα μου σ λιγο θ πουλαωΠουλάς τα air jordan 1???
Έτσι ήμαστε όλοι πάνω των 60Του δινω το παντως του παππου-μελους του bou οτι ειναι μάχιμος και ταλιμπαν![]()