barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.844
- Πόντοι
- 5.506
Νομίζω η ΝικολΑυτό το δωράκι με τον φιόγκο ποιος θα το πάρει
Νομίζω η ΝικολΑυτό το δωράκι με τον φιόγκο ποιος θα το πάρει
Και ποιος σε εμποδίζει να χωθείς και εσύ;Αφού προσφέρουν και τρίο αφού.Νομίζω η Νικολ
Αν προσφέρουν τρίο να μην τα στεναχωρήσω τα κορασιδια, θα τους κάνω και σκόντο μέρες που είναι.Και ποιος σε εμποδίζει να χωθείς και εσύ;Αφού προσφέρουν και τρίο αφού.
Δεν είναι να κάθεται ήσυχο τέτοιο παιδίΤο Νεφελακι σε κανένα νήμα δεν κάθεται ήσυχο
Εγώ.Αυτό το δωράκι με τον φιόγκο ποιος θα το πάρει
Καλή Χρονιά, πως επικοινωνούμε με την κυρία?Δεν είναι να κάθεται ήσυχο τέτοιο παιδί
Εγώ.
Με σηματα Μορς.. η ταχυδρομικό περιστέρι..Καλή Χρονιά, πως επικοινωνούμε με την κυρία?
Χαρτακι όπως στα αλλαντικα στον ΑΒΜε σηματα Μορς.. η ταχυδρομικό περιστέρι..
Με το δεξί μπήκε ο νέος χρόνος. Να περάσει το παρατράγουδο Νο1Καλή Χρονιά, πως επικοινωνούμε με την κυρία?
Σπερμα και τριψιμο.
Μη ζητατε μλκιες σμρ .. περιμενω συμβουλες γ το πως φευγει η λαδιά απο τα ρούχα ..
Να 'ναι από παχιά μαλακία να τραβήξει το λάδιΣπερμα και τριψιμο.
Νοικοκύρη μου εσυΣπερμα και τριψιμο.
Με διαβολάκο
Μη ζητατε μλκιες σμρ .. περιμενω συμβουλες γ το πως φευγει η λαδιά απο τα ρούχα ..
Πέρα από την πλάκα των παιδιών....... με απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων.
Μια σταγόνα πάνω στο λεκέ, ελαφρύ τρίψιμο και μετά το βάζουμε στο πλυντήριο,προσοχή...πλένουμε ανάποδα για να μη χαλάσει η στάμπα!Σορρυ αλλά ήταν ελλιπής η περιγραφή σου...Πέρα από την πλάκα των παιδιών....... με απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων.
Συναγωνιστή καλησπέρα είσαι ελεύθερος?Μια σταγόνα πάνω στο λεκέ, ελαφρύ τρίψιμο και μετά το βάζουμε στο πλυντήριο,προσοχή...πλένουμε ανάποδα για να μη χαλάσει η στάμπα!Σορρυ αλλά ήταν ελλιπής η περιγραφή σου...
Καλή χρονιά να έχουμε και ό,τι γουστάρει ο καθενας....
Θα πάρεις shout για λεκέδες θα βάλεις λίγο πριν την βγάλεις και μας στείλεις τα β....εεε πριν την βάλεις στο πλυντήριο ήθελα να πω και θα με θυμηθείς...η συνταγή που είπε κάποιος παραπάνω πετυχαίνει με fairy συγκεκριμένα... thank me later
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν..