xanthiforever
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 5.864
- Πόντοι
- 3.985
Και επειδή δεν ξέρω αν είναι για σήμερα ή αύριο εγώ θα στα πω εδώ. Χρόνια πολλά ότι επιθυμείς και εύχομαι ότι καλύτερο, πάντα με θετική διάθεση. 

Σ αφηνω κ ν μ κατουρησειςΧρόνια πολλά![]()
πόσες ώρες δηλαδή...;.. Εγω σ λιγες ωρες εχω γενεθλια κ δε σκοπεύω ν ασχοληθω περαιτέρω ..μ κανενα παιδακι .. κ πολυ ασχοληθηκα .. que sera sera
Μετα τις 12 αλλα μονο εσεις μ θυμαστεπόσες ώρες δηλαδή...;
Χρόνια πολλά σου λοιπόν Νικολ,πολύχρονη,γερή και έτσι με γέλιο πάντα!
Είδες πόσο σαγαπαμε?Μετα τις 12 αλλο μονο εσεις μ θυμαστε
Μπορώ να πετάξω όλα τα σκρινσοτ εδώ πέρα για να δούνε τι παπατζής είσαι (και δεν εννοώ τον γνωστό τον Παπατζή). Τέλος πάντων δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανένα, ο μόνος λόγος που το συνεχίζω είναι γιατί επιμένεις να ψεύδεσαι (αν και στο τσατ σου είπα ότι δεν θα το συνεχίσω).Πρωτη φορα στους 9 μηνες π δλευω ως ανεξαρτητη βγηκε καποιος ν πει οτι πουλαω παπατζες .. μ εστειλες μηνυματα τα οποια ηταν οχι νικολ χρονια πολλα η οτιδηποτε αλλα νικολ εγω τελικα εχω δωρο ; Γτι συζητουσαμε κατι κ πεταχτηκα.. κ δεν γνωριζω εαν εγω πηρα δωρο .. αυτο μ εγραψες.. οπως μ το εγραψες το μεταφερω .. κ τώρα τα εσβησες .. ν σ πω την αποψη μ .. ειναι οτι πιο αγενες οταν ενας άνθρωπος προσπαθει ν κανει κατι καλο μ καλη διαθεση παντα χωρις ν το οφειλει κ τλκ ν αντιλαμβανεται πως σε μερικα ατομα βγαινει αναποδα .. λυπάμαι ειλικρινα που ατομα σαν εσενα βγαινουν τωρα ν μιλανε γ παπατζες σ μενα που μονο δικαιη ημουν οχι μονο σε σενα αλλα κ γνκ.. την διαδρομη μου εδω μεσα την εχω αποδειξει πολλάκις… λυπάμαι π μ φερνεις σε θεση ν το υπενθυμίζω .. με στεναχωρεί οταν εχω αφιερωσει χρονο βαση οχι χρηματων σε ατομα κ ετσι πολυ ευκολα βγαινετε ν μιλατε ετσι .. γ παπατζες κτλ .. Εγω σ λιγες ωρες εχω γενεθλια κ δε σκοπεύω ν ασχοληθω περαιτέρω ..μ κανενα παιδακι .. κ πολυ ασχοληθηκα .. que sera sera
ΕπιβεβαιώνωΈρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που έχουν γενέθλια ζουν περισσότερο...
Ν τα πεταξειςΜπορώ να πετάξω όλα τα σκρινσοτ εδώ πέρα για να δούνε τι παπατζής είσαι (και δεν εννοώ τον γνωστό τον Παπατζή). Τέλος πάντων δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανένα, ο μόνος λόγος που το συνεχίζω είναι γιατί επιμένεις να ψεύδεσαι (αν και στο τσατ σου είπα ότι δεν θα το συνεχίσω).
Υ.Γ: Και μην μπερδεύεσαι δεν ασχολήθηκες με κανένα παιδάκι, με διηγήματα της φαντασίας σου μόνο.
Υ.Γ2: Χρόνια σου πολλά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επιβεβαιώνω
Ευχαρίστως, έρχονται.Ν τα πεταξεις
Ευχαρίστως, έρχονται.
Ευχαρίστως, έρχονται.
Εντάξει είμαστε αγαπούλη νούμερο 2; Ο πρώτος αγαπούλης είναι ο riding καθώς πατάει λάικ ή χαχα σε όλα τα μηνύματα της Νικόλ που "μου την λέει"