Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 14.082
Ευχαριστω πολυ ..Ευχές αφού έριξες τις παπάτζες σου πρώτη φορά λαμβάνω
Ευχαριστω πολυ ..Ευχές αφού έριξες τις παπάτζες σου πρώτη φορά λαμβάνω
ΕυχαριστωωωΧρόνια πολλά με υγεία Νικολέτα, κράτα γερά να σέ χαιρόμαστε καί όλα τα άλλα είναι μόνο για κουτσομπολιό....
Χρόνια πολλάΕχω δει 2 μυνηματα σου εδω στο ινμποξ κ αλλα 2 μηνυματα στο βαιμπερ π μ ρωτας αν εχεις δωρο .. μου ευχηθηκες χρονια πολλα; Οχι .. πανε παλι σχολειο ν μαθεις τροπους κ μετα περιμενε δωρα ..
Σ αφηνω κ ν μ κατουρησειςΧρόνια πολλά
πόσες ώρες δηλαδή...;.. Εγω σ λιγες ωρες εχω γενεθλια κ δε σκοπεύω ν ασχοληθω περαιτέρω ..μ κανενα παιδακι .. κ πολυ ασχοληθηκα .. que sera sera
Μετα τις 12 αλλα μονο εσεις μ θυμαστεπόσες ώρες δηλαδή...;
Χρόνια πολλά σου λοιπόν Νικολ,πολύχρονη,γερή και έτσι με γέλιο πάντα!
Είδες πόσο σαγαπαμε?Μετα τις 12 αλλο μονο εσεις μ θυμαστε
Μπορώ να πετάξω όλα τα σκρινσοτ εδώ πέρα για να δούνε τι παπατζής είσαι (και δεν εννοώ τον γνωστό τον Παπατζή). Τέλος πάντων δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανένα, ο μόνος λόγος που το συνεχίζω είναι γιατί επιμένεις να ψεύδεσαι (αν και στο τσατ σου είπα ότι δεν θα το συνεχίσω).Πρωτη φορα στους 9 μηνες π δλευω ως ανεξαρτητη βγηκε καποιος ν πει οτι πουλαω παπατζες .. μ εστειλες μηνυματα τα οποια ηταν οχι νικολ χρονια πολλα η οτιδηποτε αλλα νικολ εγω τελικα εχω δωρο ; Γτι συζητουσαμε κατι κ πεταχτηκα.. κ δεν γνωριζω εαν εγω πηρα δωρο .. αυτο μ εγραψες.. οπως μ το εγραψες το μεταφερω .. κ τώρα τα εσβησες .. ν σ πω την αποψη μ .. ειναι οτι πιο αγενες οταν ενας άνθρωπος προσπαθει ν κανει κατι καλο μ καλη διαθεση παντα χωρις ν το οφειλει κ τλκ ν αντιλαμβανεται πως σε μερικα ατομα βγαινει αναποδα .. λυπάμαι ειλικρινα που ατομα σαν εσενα βγαινουν τωρα ν μιλανε γ παπατζες σ μενα που μονο δικαιη ημουν οχι μονο σε σενα αλλα κ γνκ.. την διαδρομη μου εδω μεσα την εχω αποδειξει πολλάκις… λυπάμαι π μ φερνεις σε θεση ν το υπενθυμίζω .. με στεναχωρεί οταν εχω αφιερωσει χρονο βαση οχι χρηματων σε ατομα κ ετσι πολυ ευκολα βγαινετε ν μιλατε ετσι .. γ παπατζες κτλ .. Εγω σ λιγες ωρες εχω γενεθλια κ δε σκοπεύω ν ασχοληθω περαιτέρω ..μ κανενα παιδακι .. κ πολυ ασχοληθηκα .. que sera sera
ΕπιβεβαιώνωΈρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που έχουν γενέθλια ζουν περισσότερο...
Ν τα πεταξειςΜπορώ να πετάξω όλα τα σκρινσοτ εδώ πέρα για να δούνε τι παπατζής είσαι (και δεν εννοώ τον γνωστό τον Παπατζή). Τέλος πάντων δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανένα, ο μόνος λόγος που το συνεχίζω είναι γιατί επιμένεις να ψεύδεσαι (αν και στο τσατ σου είπα ότι δεν θα το συνεχίσω).
Υ.Γ: Και μην μπερδεύεσαι δεν ασχολήθηκες με κανένα παιδάκι, με διηγήματα της φαντασίας σου μόνο.
Υ.Γ2: Χρόνια σου πολλά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επιβεβαιώνω
Ευχαρίστως, έρχονται.Ν τα πεταξεις
Ευχαρίστως, έρχονται.