Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 14.066
Εγω ο παπατζης και ο @Papatzhs69
Ευχαρίστως, έρχονται.
Εντάξει είμαστε αγαπούλη νούμερο 2; Ο πρώτος αγαπούλης είναι ο riding καθώς πατάει λάικ ή χαχα σε όλα τα μηνύματα της Νικόλ που "μου την λέει"
Για σένα δουλεύω, αναμένουμε και feedback και γνώμη.Παπατζοοικογενειακές ιστορίες...
Συνεχίστε, έχω φτιάξει ποπ κορν...
Δειτε κ χαρειτε εναν βλακακο λοιπονΓια σένα δουλεύω, αναμένουμε και feedback και γνώμη.
Μλκ δες τι γινεται χαχαχα ..Εντάξει είμαστε αγαπούλη νούμερο 2; Ο πρώτος αγαπούλης είναι ο riding καθώς πατάει λάικ ή χαχα σε όλα τα μηνύματα της Νικόλ που "μου την λέει"
Από πότε η ίντριγκα και ο χαβαλές είναι αγαπουλίαση; Κάπου μπερδεύεσαι..Εντάξει είμαστε αγαπούλη νούμερο 2; Ο πρώτος αγαπούλης είναι ο riding καθώς πατάει λάικ ή χαχα σε όλα τα μηνύματα της Νικόλ που "μου την λέει"
Ευτυχως π δε ζητησα κανα καφεΛοιπόν η δική μου πλευρά της ιστορίας του Μπιφ Τρύφωνας-Νικόλ. Αν και ξέρω δεν ενδιαφέρει κανέναν και ούτε θα σας προσφέρει κάτι. Μπορείτε να ψυχαγωθείτε κάποιοι βλέποντας μας να "μαλώνουμε" και άλλοι να τα αγνοήσετε. Ούτος σιάλος μου φαίνεται ψιλο-ανούσιο να μαλώνουμε ανώνυμα σε ένα τσατ.
Λοιπόν εγώ την Νικόλ την γνώρισα πέρυσι και έχουμε συναντηθεί 2 μόνο φορές. Και τις 2 φορές έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις, ήταν άψοξη και πέρασα υπέροχα.
Αποφάσισα λοιπόν πριν 5 μέρες , να τις στείλω μήνυμα και τις έστειλα στο βάιμπερ στις 14 Δεκεμβρίου και μετά ξανά στις 16 Δεκεμβρίου. Δεν απάντησε , οπότε σκέφτηκα μήπως άλλαξε τηλέφωνο ή κάτι άλλο.
Οπότε τις ξαναέστειλα την ίδια μέρα (16 Δεκέμβρη δηλαδή) εδώ στο bou.
Την τελευταία μου προσπάθεια την έκανα την επόμενη μέρα (17 Δεκεμβρίου) και πάλι με μήνυμα στο bou.
Όπως βλέπετε η Νικόλ δεν απάντησε σε κανένα από τα 4 μηνύματα μου(2 σε βάιμπερ + 2 στο bou) και αποφάσισα να πάω σε άλλη.
Ωστόσο η Νικόλ μου απάντησε εδώ στο νήμα της , στέλνοντας μου τα μηνύματα που όλοι μπορείτε να δείτε τις τελευταίες 2 μέρες, όπου με καυστικό και ειρωνικό τρόπο μου έγραψε ότι της ζήτησα δώρο και δεν της είπα χρόνια πολλά.
Η δική μου η πλευρά είναι ξεκάθαρη και μπορεί να φανεί από τα μηνύματα μας. Δώρο δεν ζήτησα ποτέ γιατί δεν έχω λόγο να το ζητήσω (δεν είμαι συχνός πελάτης της και άρα γιατί να ζητήσω. Και άλλωστε τα δώρα δεν τα ζητάς). Εγώ να περάσω ένα ωραίο απόγευμα μαζί της ήθελα και μου βγήκε ξινό με όλη αυτή την χαζή ιστορία.
Συμπερασματικά πιστεύω ένα από τα εξής:
1. Η Νικόλ με μπέρδεψε με άλλον, μετά κατάλαβε ότι εγώ δεν ήμουν αυτός που νόμιζε και έγραψε παπάτζες για να το καλύψει.
2. Το πιστεύει αυτό που λέει οπότε έχει παραισθήσεις σύμφωνα με την δική μου πλευρά της ιστορίας.
3. Έχει γίνει κάποια παρανόηση ή παρεξήγηση και δεν μπορώ να καταλάβω τι.
4. Δεν μου έρχεται κάποια άλλη εξήγηση , feel free να δώσετε εσείς την δική σας εξήγηση.
Υ.Γ: Σήμερα που ξεκίνησε το μπιφ της έστειλα και 3ο μήνυμα στο bou το οποίο φαίνεται στις εικόνες
Υ.Γ2: Όλα τα μηνύματα και "τεκμήρια" φαίνονται στις εικόνες.
Υ.Γ3: Η Νικόλ ισχυρίζεται ότι έχω διαγράψει 2 μηνύματα στο τσατ στο bou. Ωστόσο αυτό αντιφάσκει διότι όπως θα δείτε σύμφωνα με τα λεγόμενα της , της έστειλα 2 μηνύματα στο bou, και άρα αυτά τα 2 είναι αυτά που φαίνονται στο σκρινσοτ (το 3ο μήνυμα το έστειλα αργότερα).
Υ.Γ4: Επειδή πολλοί αγαπούληδες θα την υπερασπιστείτε απλά και μόνο επειδή είναι καυλιάρα, έχω να σας πω "ότι σας καταλαβαίνω" αλλά ρε μαλάκες δείξτε και λίγη αντικειμενικότητα, μην με δικάσετε τζάμπα.
Υ.Γ5: Ξαναλέω ότι όλο αυτό μου φαίνεται ανούσιο.
Δεν σαρέσει η ανάλυση μου εε; Δεν πειράζει μην αγχώνεσαι, απλά σταμάτα να το τραβάς το θέμα και θα ξεχαστεί σύντομα η επική σημερινή παπάτζα σου.Ευτυχως π δε ζητησα κανα καφε
Ντάξει ίσως υπερέβαλα. Απλά περιμένω αγαπούληδες να αρχίζουν να μάχονται με το κορμί τους για να σώσουν την πριγκίπισσαΑπό πότε η ίντριγκα και ο χαβαλές είναι αγαπουλίαση; Κάπου μπερδεύεσαι..
Μλκ φαντάσου που εγώ έτρωγα τις τουλούμπες και έπινα τις μπύρες μόνος μου... Σου έρχεται εξώδικοΕυτυχως π δε ζητησα κανα καφε
Θα γράψω (αν και βαριέμαι) μόνο και μόνο επειδή ανέφερες το νικνειμ μου.Εντάξει είμαστε αγαπούλη νούμερο 2; Ο πρώτος αγαπούλης είναι ο riding καθώς πατάει λάικ ή χαχα σε όλα τα μηνύματα της Νικόλ που "μου την λέει"
Άκου παρανοικό κορίτσι. Με έχεις στολίσει χωρίς λόγο με τα ψευτομηνύματα σου εδώ στο φόρουμ (βλακάκο, μαλακας , διαγράφω μηνυματα). Θέλω να ξέρεις ότι δεν γνωριζόμαστε καν, και η άποψη σου μου είναι τελείως ασήμαντη και μπορείς να βρίζεις όσο θες. Δεν με πειράζει. Αλλά όλη αυτή την κατάσταση εσύ την προκάλεσες. Πρώτα "με το δώρο που σου ζήτησα", μετά με τα "διεγραμμένα μηνύματα". Στην συνέχεια σου έστειλα μήνυμα και σου είπα δεν πρόκειται να το συνεχίσω στο τσατ γιατί μου φαίνεται ανούσιο. Και συ έγραψες ένα κατεβατό που πρέπει να πάρεις βραβείο όσκαρ μαεστρικής παπάτζης, όπου γράφεις ότι "Πρώτη φορά στους 9μήνες σε λένε παπατζή και κάτι για αγενής τρόπους για σένα που έχεις φερθεί αγγελικά σε όλους". και άλλα τέτοια. Μετά με προκάλεσες να στείλω και σκρινσοτς.Εισαι μλκας τελος
Ο χαρακτητας του φανηκε ..Θα γράψω (αν και βαριέμαι) μόνο και μόνο επειδή ανέφερες το νικνειμ μου.
Τυπε καμμια μαλακια βαράς ή θες μονάχα να τον χώνεις;
Βάρα καμμία που και που να αποσυμπιεζεις την βαλβίδα,δεν κάνει κακό...
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων. Προτιμώ την ισορροπία. Προσπαθώ να τα κάνω και τα 2.Θα γράψω (αν και βαριέμαι) μόνο και μόνο επειδή ανέφερες το νικνειμ μου.
Τυπε καμμια μαλακια βαράς ή θες μονάχα να τον χώνεις;
Βάρα καμμία που και που να αποσυμπιεζεις την βαλβίδα,δεν κάνει κακό...
λες;;;Ο χαρακτητας του φανηκε ..
Τυπε,την Νικολ, την γνωρίζουμε πολλοί εδώ στο νήμα της και γράφουμε (πελατειακά) καθώς επίσης και το πως έχει ξηγηθεί στον καθ ένα μας ξεχωριστά.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων. Προτιμώ την ισορροπία. Προσπαθώ να τα κάνω και τα 2.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
λες;;;