anal-lytis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 276
- Πόντοι
- 281
Έτσι θα πας ντυμένη;
Θα ειμαι διαθεσιμη μεχρι 23Ιανουαριου .. καθημερινα .. μετα θα βγαλω τη χωρα μας ασπροπρόσωπη γ δευτερη φορα στην Ασια .. 안녕하세요
Έτσι θα πας ντυμένη;
Θα ειμαι διαθεσιμη μεχρι 23Ιανουαριου .. καθημερινα .. μετα θα βγαλω τη χωρα μας ασπροπρόσωπη γ δευτερη φορα στην Ασια .. 안녕하세요
Γ πες μΈτσι θα πας ντυμένη;
Απ οτι φενεται καποιοι ξερουν καλυτερα πως θα ντυθουμε η τι θ κανουμε στην Ασια.. ζητημα αν εχουν φτασει μεχρι το περιπτεροΓ πες μ
Τι σ φανηκε περιεργο
Απλά ρώτησαΓ πες μ
Τι σ φανηκε περιεργο
Σ ενδιαφερει πολυ τι θα βαλω ;Απλά ρώτησα
ε για να ρωτάωΣ ενδιαφερει πολυ τι θα βαλω ;
Απ οτι φενεται καποιοι ξερουν καλυτερα πως θα ντυθουμε η τι θ κανουμε στην Ασια.. ζητημα αν εχουν φτασει μεχρι το περιπτερο
Εννοείται ρε Νικολ, όταν και αν μπορέσειςΘα στειλω οταν ειναι να στειλω
Δεν εχω τυπωσει ακομα τις αφίσες..αντικαταβολη
Αν εχει αποστολέα εσενα με χαρά να την δεκτό, pm Καλή αρχή κάναμε. ThnksΔεν εχω τυπωσει ακομα τις αφίσες..αντικαταβολη δέχεσαι;
Τσιρλιντερ είσαι.
αργει ρε συΈρχεται και Saint Patrick's Day
Προσεξε τι φουντες εννοεις γτι εδω μεσα δε θελουν κ πολυ .. pom pom λεγονται χαχαχαΤσιρλιντερ είσαι.
Άμα πάρεις και δύο φούντες....
Ειδα το Madeo στο σινεμα σε αφιερωμα που ειχε τις προαλλες. Μιλαμε για μεγαλη ταινιαρα πως μου ειχε ξεφυγει δεν ξερω.
Εγω τωρα ειδα το Chungking Express .. φανταζομαι το εχεις δει ..αν οχι επιβάλλεταιΕιδα το Madeo στο σινεμα σε αφιερωμα που ειχε τις προαλλες. Μιλαμε για μεγαλη ταινιαρα πως μου ειχε ξεφυγει δεν ξερω.
Μην φανταστεις, περσι το ειδα. Ξεσκονιζα μια λιστα to watch που ειχα κανει πριν χρονια και την πετυχα.Εγω τωρα ειδα το Chungking Express .. φανταζομαι το εχεις δει ..αν οχι επιβάλλεται
Έχω τέτοια φούντα και έχω Γιώργο Φούντα και Ταξιάρχη , διαλέγεις και παίρνειςΠροσεξε τι φουντες εννοεις γτι εδω μεσα δε θελουν κ πολυ .. pom pom λεγονται χαχαχα
Απο wong kar wai επισης τα in the mood for love και 2046 ..Μην φανταστεις, περσι το ειδα. Ξεσκονιζα μια λιστα to watch που ειχα κανει πριν χρονια και την πετυχα.
Δες και το Memories of MurderΕιδα το Madeo στο σινεμα σε αφιερωμα που ειχε τις προαλλες. Μιλαμε για μεγαλη ταινιαρα πως μου ειχε ξεφυγει δεν ξερω.