Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 11.815
ΘΕΣΝΙΚΗAθήνα ;
ΘΕΣΝΙΚΗAθήνα ;
Πανε οι ανηφόρες και τα στενά στα δυτικά?ΘΕΣΝΙΚΗ
Αυτα ειναι γ πολυ σκληροπυρηνικούς ..Πανε οι ανηφόρες και τα στενά στα δυτικά?
Για την κορμάρα σου και στο Σέιχ σου σε κάμπινγκ ερχόμουνΑυτα ειναι γ πολυ σκληροπυρηνικούς ..
Θα σας μαζέψουν για εμπρηστεςΓια την κορμάρα σου και στο Σέιχ σου σε κάμπινγκ ερχόμουν
Δε καταλαβαινω γτι αλληλοκραζεστε ..κ η θεσνικη π ειναι η βαση μου κ η τρελη μου αγαπη κ δεν την αλλαζω αλλα κ η αθηνα ηταν καλη μαζι μου κ ο κοσμος της ..οποτε μην κραζετε μ βαση τον τοπο αλλα μ βαση το χαρακτηρα εδω μεσα ..Σαλόνικα όχι Αθήνα, καθένας δικιά του πατρίδα.
Κράζεις ;Δε καταλαβαινω γτι αλληλοκραζεστε ..κ η θεσνικη π ειναι η βαση μου κ η τρελη μου αγαπη κ δεν την αλλαζω αλλα κ η αθηνα ηταν καλη μαζι μου κ ο κοσμος της ..οποτε μην κραζετε μ βαση τον τοπο αλλα μ βαση το χαρακτηρα εδω μεσα ..
Οχι αυτο δε το δεχομαι .. το καλαμακι ειναι γ τον φραπεΚράζεις ;
Θαυμάζεις!!!
Η Νικόλ θα καταφέρει να ενώσει Βορρά και Νότο. Θα πούμε το σουβλάκι καλαμάκι
Δε γαμιεται και το σουβλάκι. Προκειμένου να σε χάσουμε...Οχι αυτο δε το δεχομαι .. το καλαμακι ειναι γ τον φραπε
Δε θα παω πουθενα εδω σαλονικα ειναι η βαση μου .. δινοντας ηδονη στα καρντασια μου π μ στηριζουν απο τη πρωτη μεραΔε γαμιεται και το σουβλάκι. Προκειμένου να σε χάσουμε...
Εδώ βρίζω εναν μλκ στο νήμα του Κούλη να περνάει η ώραΠοιοι απο σαλονικα ειστε ξυπνιοι ακομα μεσα στο φορουμ ;
Να βγάλω ποπ κορν;Εδώ βρίζω εναν μλκ στο νήμα του Κούλη να περνάει η ώρα
Όχι όχι, θα πάει για ύπνο. Έχει πρωινό ξύπνημαΝα βγάλω ποπ κορν;
Ααα καλά αυτόν όλοι τον βρίζουνε..Όχι όχι, θα πάει για ύπνο. Έχει πρωινό ξύπνημα
Οποιος πελατης μου, μου στειλει τωρα προσφερω ενα μισαωρο δωρο.. μ την προυποθεση πως εχει ξαναρθει .. η νικολ κανει δωρακιαΠοιοι απο σαλονικα ειστε ξυπνιοι ακομα μεσα στο φορουμ ;
Μας γαμησες..Οποιος πελατης μου, μου στειλει τωρα προσφερω ενα μισαωρο δωρο.. μ την προυποθεση πως εχει ξαναρθει .. η νικολ κανει δωρακια
Καλησπέρα καινούργιος εδώ θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω ΝικόλΟποιος πελατης μου, μου στειλει τωρα προσφερω ενα μισαωρο δωρο.. μ την προυποθεση πως εχει ξαναρθει .. η νικολ κανει δωρακια