stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
γιατι αδιαβαστος ??? τι εκανα???ευτυχως τιμας τις πατροπαραδοτες παραδοσεις!συνεληφθης ομως αδιαβαστος.αυριο με τον κηδεμονα σου,και στον καθηγητη παραυτα
γιατι αδιαβαστος ??? τι εκανα???ευτυχως τιμας τις πατροπαραδοτες παραδοσεις!συνεληφθης ομως αδιαβαστος.αυριο με τον κηδεμονα σου,και στον καθηγητη παραυτα
γιατι αδιαβαστος ??? τι εκανα???
Μπορεί να ασχολείται με άλλα πράγματα! Ίσως ξέρει τις Kimberly Wyatt, Melody Thornton, Ashley Roberts!
http://[URL unfurl="true"]www2.pictures.zimbio.com/bg/Nicole+Scherzinger+Kimberly+Wyatt+Pussycat+x1HHt-3Xymgl.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ολες τους ειναι κινουμενες ονειρωξεις,αλλα η νικολ ειναι πρωτη μεταξυ ισων.και εξαλλου αυτηνης το κωλαρακι φαινεται στο βιντεο του doncha!!!
οχι μην λες ειναι απο τις λιγες που δεν ειναι πλαστικη !!!!Ποσο πλαστικη παιζει να ειναι αυτη ρε μαγκες?
Για να προλαβω τους εξυπνακηδες που θα με πουνε γκει και οτι δε μου αρεσει να τονισω οτι ειναι ΓΑΜΩ τα διαστημικα μουνια και μπορω να παιζω μαλακια για παρτι της για δεκαετιες!!!
Αλλα ποσο πλαστικη παιζει να ειναι? Αυτη και η ατζελινα τζολι ειναι σαν παραφουσκωμενα στρατιωτακια ρε πουστη!
Ποσο πλαστικη παιζει να ειναι αυτη ρε μαγκες?
Για να προλαβω τους εξυπνακηδες που θα με πουνε γκει και οτι δε μου αρεσει να τονισω οτι ειναι ΓΑΜΩ τα διαστημικα μουνια και μπορω να παιζω μαλακια για παρτι της για δεκαετιες!!!
Αλλα ποσο πλαστικη παιζει να ειναι? Αυτη και η ατζελινα τζολι ειναι σαν παραφουσκωμενα στρατιωτακια ρε πουστη!
τελικα κανενας δεν μπηκε στο κοπο να μου πει ποσο παει το CIF !!!
πεστα ρε φιλε καποια ατομα εδω μεσα τρελαθηκαν !!Ότι να ναι ... καμία απ τις 2 δεν είναι πλαστική
Ότι να ναι ... καμία απ τις 2 δεν είναι πλαστική
φιλιππινες o πατερας,χαβανεζορωσιδα η μανα τηςωραια αλλα οχι και η σουπερ γκομενα.φαινετια αν εχει ριζες απο ινδια η κατι τετοιο.
Ποσο πλαστικη παιζει να ειναι αυτη ρε μαγκες?