Νέα

Νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Μπάιντεν. Σκέψεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnfru
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 330
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μετα και την επίσημη παραδοχή της GSA για τη νίκη του Μπάιντεν, αφήνουμε πίσω μας γραφικούς και αφελείς και παρακολουθούμε τους επερχόμενους κυβερνήτες των ΗΠΑ. Ο νέος ΥΠΕΞ Μπλίνκεν προέρχεται από τη γραφειοκρατία και έχει εκφράσει επανειλημμένως φιλικές προς την Τουρκία θέσεις. Συνεπώς στο ίδιο έργο θεατές μας βλέπω. Εκτός αν υπάρξει διαχωρισμός Ερντογαν-Τουρκίας και σκληρυνθεί η στάση των ΗΠΑ ώσπου να εγκαταλείψει ο μωρο-Σουλτάνος την εξουσία και μετά μπίζνες με την Τουρκία ας γιούζουαλ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μονο που εφυγε το σιχαμα φτανει

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Πληροφοριες για τη συνθεση του Υπουργικου Συμβουλιου υπαρχουν?

Για το State Department που μας ενδιαφέρει Susan Rice ή Antony Blinken.

Aν ειναι η Rice δεν υπαρχει καλυτερη ενδειξη για συνεχιση της πολιτικης Κλιντον-Ομπαμα ( ανθρωπος τους ειναι αλλωστε).

Oσο για τον Blinken υπερ επαναπροσεγγισης με Κινεζους. Που προς τα εκει κατευθυνεται αλλωστε. Περα απο ολα αυτα, το σημαντικοτερο θεμα, κατα τη γνωμη μου της νεας κυβερνησης θα ειναι η ανακαμψη της οικονομιας μετα την επιδημια.

Μέσα πέσαμε εδώ man!

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1

Το αγγούρι έρχεται.... Νόμιζαν κάποιοι οτι φεύγοντας ο Τραμπ που είχε bussines με Τουρκία σωθήκαμε! Ετοιμαστείτε...

headmaster

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
1
Ο Τραμπ σήμερα πανηγύριζε για το χρηματιστήριο. Δεν κατάλαβε ότι χαίρονται που φεύγει;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515

Το αγγούρι έρχεται.... Νόμιζαν κάποιοι οτι φεύγοντας ο Τραμπ που είχε bussines με Τουρκία σωθήκαμε! Ετοιμαστείτε...

Το αγγουρι θα ναι χοντρό
Ο νέος ΥΠΕΞ ήταν κατά του κανταφι και υπέρ της αραβικής άνοιξης

Να ετοιμάζει ο Κουλης κι αλλά χοτελια για νέες ορδές του σωρρος
:confused:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα. Έχουμε και 4η σεζόν ενώ είμαστε ακόμα στην τρίτη. SCOTUS στο βάθος για τον Trump ώς season 3 finale και faithless electors το μενού του στην 4η σεζόν. Ο στόχος του Πρόεδρα είναι να μην πάρει ο Biden τους 270 που θέλει.

ΜΌΝΟ. ΑΠΛΌ. ΔΎΣΚΟΛΟ να πετύχει. Αλλά και πάλι όσα έκανε αυτά τα 4 χρόνια δεν ήταν καθόλου εύκολα.

Έτσι λέω (στην ουσία γράφω ότι μου δίνει η υπόγα).

Για να δούμε αν θα ισχύσει.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Πλέον τα νήματα για Trump και αμερικάνικες εκλογές μας τελείωσαν. Νέος Πρόεδρας το εκφυλισμένο γεροχούφταλο. Από όσα υπέγραψε σήμερα καταλαβαίνετε τί θα ακολουθήσει. Εγώ θα περιμένω υπομονετικά τους υποστηρικτές του να δηλώσουν το πόσο λάθος έκαναν στην εκτίμησή τους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Να δεχθουμε οτι καναμε λαθος, επειδη θελαμε στην ηγεσια των ΗΠΑ να υπαρχει ενας κανονικος ανθρωπος, ενας ηγετης που να μην παρακινει ουραγκοταγκους να εισβαλουν στο κοινοβουλιο και να μην μπορει να τον παιρνει τηλεφωνο ο Ερντογαν για να κλεινουν μπιζνες ανα πασα στιγμη?
Ασε μας ρε φιλε.
Απαλλαχθηκε ο πλανητης απο εναν παρανοικο.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.651
Πόντοι
1.706
:helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea:

Συμφωνώ με τον τον Τζχώνιο......
Ευτυσώς είναι παλιό το μνμ του :grin:

:helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea::helpplea:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Πλέον τα νήματα για Trump και αμερικάνικες εκλογές μας τελείωσαν. Νέος Πρόεδρας το εκφυλισμένο γεροχούφταλο. Από όσα υπέγραψε σήμερα καταλαβαίνετε τί θα ακολουθήσει. Εγώ θα περιμένω υπομονετικά τους υποστηρικτές του να δηλώσουν το πόσο λάθος έκαναν στην εκτίμησή τους.

Ο γερο Biden δεν υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να κατσει να ασχοληθει με την αμερικανικη οικονομια και γενικοτερα να helparei την εργατικη και μεσσαια ταξη της Αμερικης.Προεχουν αλλα πρωτα.Κλιματικη αλλαγη,μεταναστευτικο(ας ετοιμαστουν να μπολιαστουν οι τυποι),ηλεκτρικη ενεργεια και γενικοτερα εξωτερικη πολιτικη λιγο πολυ τα ιδια που βλεπαμε επι Ομπαμα.Μεσα στην 4εατια του θα υπαρξουν κατα την γνωμη μου εξεγερσεις και μεγαλα μπαχαλα με δεξιους και ακροδεξιους λευκους αμερικανους.Σε συνδυασμο με την οικονομια(που θα ειναι ζορικα για ολο τον πλανητη) μαζι και με το μεταναστευτικο(μπολιασμα) η Αμερικη θα βιωσει εναν εμφυλιο πολεμο επι προεδριας του.Γενικοτερα η Αμερικη ειναι καζανι που βραζει και δεν θα αργησει να γινει το μπαμ.Εχω αρκετα φιλαρακια ακομα και συγγενεις στο Αμερικα οποτε γνωριζω τι παιζει λιγο πολυ.Ερχνται δυσκολα χρονια και για την Αμερικη και γενικοτερα για την δυση.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Σιγα ρε μαστορα χτες ορκιστηκε

Που τα εβγαλες αυτα τα συμπερασματα;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Ο γερο Biden δεν υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να κατσει να ασχοληθει με την αμερικανικη οικονομια και γενικοτερα να helparei την εργατικη και μεσσαια ταξη της Αμερικης.Προεχουν αλλα πρωτα.Κλιματικη αλλαγη,μεταναστευτικο(ας ετοιμαστουν να μπολιαστουν οι τυποι),ηλεκτρικη ενεργεια και γενικοτερα εξωτερικη πολιτικη λιγο πολυ τα ιδια που βλεπαμε επι Ομπαμα.Μεσα στην 4εατια του θα υπαρξουν κατα την γνωμη μου εξεγερσεις και μεγαλα μπαχαλα με δεξιους και ακροδεξιους λευκους αμερικανους.Σε συνδυασμο με την οικονομια(που θα ειναι ζορικα για ολο τον πλανητη) μαζι και με το μεταναστευτικο(μπολιασμα) η Αμερικη θα βιωσει εναν εμφυλιο πολεμο επι προεδριας του.Γενικοτερα η Αμερικη ειναι καζανι που βραζει και δεν θα αργησει να γινει το μπαμ.Εχω αρκετα φιλαρακια ακομα και συγγενεις στο Αμερικα οποτε γνωριζω τι παιζει λιγο πολυ.Ερχνται δυσκολα χρονια και για την Αμερικη και γενικοτερα για την δυση.
Κοψε κατι ρε φιλε...

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Νηματοθετη αλλαξε τον τιτλο σε "νεα προεδρος των ΗΠΑ η Καμαλα Χαρις" να πουμε τη γνωμη μας. Ο παππους ειναι αναλωσιμος με ημερομηνια ληξης. Σιγα μην ασκησει πολιτικη. Το μονο ενδιαφερον ειναι ποτε και πως θα φαγωθει για να αναλαβει η "πρωτη γυναικα προεδρος".

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Κοψε κατι ρε φιλε...

Τι να κοψω?Κανε πολιτικη αναλυση να σε ακουσω.Εχεις ιδεα ποσος κοσμος στην Αμερικη αυτη την συγκεκριμενη στιγμη ειναι στα ακρα με την εκλογη Biden?Ο Τρομπας θα κανει μαλλον δικο του κομμα.Εδω μιλαμε οτι παιζεται το μελλον των Republicans.Η δεξια στην Αμερικη οδευει προς ρεύματα.Οι μισοι ειναι οι light ρεπουμπλικανοι που δινουν περισσοτερο βαση στην ελευθερη οικονομια και στον καπιταλισμο,ενω δεν προβληματιζονται με τις κοινωνικες αλλαγες που παιρνουν μερος.Η αλλη πλευρα ειναι η λεγομενη ;old right' η οποια ειναι κατα της παγκοσμιοποίησης,εναντια στην κλιματικη αλλαγη,δεν θελουν αλλους ξενους απο ασια και μεξικο,ειναι κατα των αυλωσεων και των ναρκοτικων.Τασσονται κατα των LGBT και γενικοτερα η θρησκεια γι'αυτους παραμενει ισχυρος θεσμος.Ολα αυτα κατα καποιο τροπο τα ειχε παρει με το μερος του ο Τρομπας ο οποιος ακομα και χθες δηλωσε οτι θα τα ξαναπουμε.Παντως φιλαρακι που εχω στην Αμερικη απο Β.Καρολινα μου ειπε οτι στο Τεξας θα βγουνε οι cowboy και θα κυνηγανε οποιοδηποτε λαθραιο μεξικανο.Ετοιμαζονται να φτιαξουν αραστρατιωτικές οργανώσεις στα συνορα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Παντως φιλαρακι που εχω στην Αμερικη απο Β.Καρολινα μου ειπε οτι στο Τεξας θα βγουνε οι cowboy και θα κυνηγανε οποιοδηποτε λαθραιο μεξικανο.Ετοιμαζονται να φτιαξουν αραστρατιωτικές οργανώσεις στα συνορα.

Μηπως ρε μαστορα οι καουμπους θα κυνηγανε και ινδιανους στην αγρια δυση;;

Η τους μεξικανους γιατι διαβασα αυτο

Για το Μεξικό – από όπου κατάγονται 38 εκατομμύρια άνθρωποι που ζουν στις ΗΠΑ– το μεταναστευτικό είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα της ατζέντας του Μπάιντεν, συνέχισε ο Μεξικανός πρόεδρος.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Παντως φιλαρακι που εχω στην Αμερικη απο Β.Καρολινα μου ειπε οτι στο Τεξας θα βγουνε οι cowboy και θα κυνηγανε οποιοδηποτε λαθραιο μεξικανο.Ετοιμαζονται να φτιαξουν αραστρατιωτικές οργανώσεις στα συνορα.

Μηπως ρε μαστορα οι καουμπους θα κυνηγανε και ινδιανους στην αγρια δυση;;

Η τους μεξικανους γιατι διαβασα αυτο

Για το Μεξικό – από όπου κατάγονται 38 εκατομμύρια άνθρωποι που ζουν στις ΗΠΑ– το μεταναστευτικό είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα της ατζέντας του Μπάιντεν, συνέχισε ο Μεξικανός πρόεδρος.

Tωρα το οτι καθεσαι και παιρνεις στα σοβαρα την καθε φυλαδα/σαιτ...!Ετοιμασου να δεις μπολιασμα στην Αμερικη και απο μεξικανους αλλα και απο μουσουλμανους/ασιατες.Ο στοχος τους ειναι να να κανουν τις μειονοτητες στα ιδια επιπεδα αριθμου και αναλογιων με αυτα των λευκων αμερικανων.Ιδιως στις μεγαλες πολεις αυτο παει να συμβει.Γι'αυτο και τις εχασες ολες ο τρομπας.Καμμια μεγαλη πολη δεν πηρε ο πορτοκαλανθρωπος,ακομα και στον νοτο τις εχασες ολες.Για τον λογο του οτι οι μεγαλες πολεις της αμερικης εχουν μαζεψει τον καθε τριτοκοσμικο μεταναστη απο ασια,μεξικο και μουσουλμανικο κοσμο.Μπες και δες τα δημογραφικα του αμερικα και θα καταλαβεις για τι πραγμα μιλαω.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Βεβαια....να σταματησει το τειχος στα συνορα του Μεξικο..... Να συνεχισουν να περνανε τα καρτελ τα ναρκωτικα τους...και να βαζουν μεσα ανηλικα για να περνανε καλα οι ανωμαλοι...
Σημαντικα εσοδα για το Μεξικο....ναρκωτικα και πορνεια.... τι θα ελεγε ο Μεξικανος προεδρος??? "Μ αρεσει το τειχος?"

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Την ώρα που ορκίζονταν ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ είμαι σίγουρος ότι κάπου μακριά χαμογελούσε ο Τζων ΜαΚέϊν.

https://[URL unfurl="true"]www.athensvoice.gr/sites/default/files/styles/default/public/article/2020/11/13/6127838.jpg[/img[/URL]]

Ο Τζων ΜαΚέϊν, 6 φορές εκλεγμένος γερουσιαστής της Αριζόνας, με πατέρα Ναύαρχο πολέμησε στο πόλεμο του Βιετνάμ ως πιλότος μαχητικού αεροπλάνου με βάση αεροπλανοφόρο.

Καταρίφθηκε πάνω από το Βόρειο Βιετνάμ, έσπασε 2 χέρια και 1 πόδι όταν έπεσε με το αλεξίπτωτο, βασανίστηκε όσο ήταν τραυματισμένος,στάλθηκε στο Χίλτον του Ανόϊ, εκείνη την τρομερή φυλακή των Κομμουνιστών, έμεινε 2 χρόνια σε απομόνωση, ξαναβασανίστηκε, αρνήθηκε να συμμετέχει σε ανταλλαγή αιχμαλώτων, ξαναφυλακίστηκε και τελικά ελευθερώθηκε από τους τελευταίους κρατούμενους όταν υπογράφηκε η εκεχειρία.

Το ποταπό ανθρωπάριο, ο επαίσχυντος αρριβίστας που ακούει στο όνομα Τραμπ συγκρούστηκε πολλές φορές μαζί με τον ΜακΚέϊν.

Είχε το θράσος να πεί για αυτόν τον άνθρωπο ότι ο ΜαΚέϊν δεν είναι ήρωας γιατί πιάστηκε αιχμάλωτος.

Και ποιός το είπε αυτό;

Αλήθεια ΠΟΙΟΣ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο άνανδρος και δειλός που δεν στρατολογήθηκε ποτέ και απέφυγε τον πόλεμο του Βιετνάμ γιατί υποτίθεται είχε ΚΑΛΟΥΣ στα πόδια.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom