Νέα

Νέος mod

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 728
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θελετε να γινει ο amc_anthony13 μοντ.?

• ναι, πρεπει να γινει,το αξιζει

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι ειναι ενα απλο μελος του site

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
αβραμης
αρκανς
απολυτος
μουνιντζα
gl
μπουμ
μπαιτ
βυζολαγνος
σιλβα
κλωνα
πρεστιν
ντεκερ
περσονας
μπλασκος
δμητρακης
σεβαλιε
σολιτονιος
χριστιδις
ντανιελ72
τζειμς70
και καποιο αλλοι που μου διαφευγουν τωρα.
ολοι αυτοι ειναι οι κορυφες του σαιτ αυτοι χαραζουν το δρομο.
οι υπολοιποι απλα τους ακολουθητε απο πισω.

Ποιανου κλωνος εισαι εσυ???

Επισκέπτης
μυγιαστηκε κανεις?!
δε θυμαμαι να ανεφερα την λεξη"μοντ"στο ποστ μου...
ασχετως αν αυτο εννοουσα...

ε προφανως ειναι ευκολοκατανοητο απο ολους ρε πατσαουρα οτι ενοουσες τους μοντ αλλα στην ερωτηση μου δεν απαντας...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ε προφανως ειναι ευκολοκατανοητο απο ολους ρε πατσαουρα οτι ενοουσες τους μοντ αλλα στην ερωτηση μου δεν απαντας...
δε με αφορουν οι υποθεσεις σας γουαιτυ...
τα γεγονοτα βλεπω.

οσο γ την απορια σου...
δεν κωλοτριφτηκα ποτε γτ δε το εχω αναγκη.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
σκασε ρε λουκ και κατσε στα αυγα σου!!!
τι θες τωρα να κιτρινισεις κι εσυ γ το τπτ??? ;)

Επισκέπτης
δε με αφορουν οι υποθεσεις σας γουαιτυ...
τα γεγονοτα βλεπω.

οσο γ την απορια σου...
δεν κωλοτριφτηκα ποτε γτ δε το εχω αναγκη.

αφου δεν σε αφορουν οι υποθεσεις μας και απλα εισαι παρατηρητρια τι σπαζεσαι που σβηνονται τα ποστ σου και κλαψουριζεις?

Και αυτο που κανεις τωρα κωλοτριψιμο λεγεται σπαμαρωντας και τα θρεντς...απο την μια λες οτι ειμαστε για λυπηση και το ενα και το αλλο και απο την αλλη καθεσαι ακομα και ποσταρεις.
Γιατι δεν πας στο γαμωκοσμοπολιταν με τα αλλα κοριτσακια να κανετε εκει τα πλακομουνια σας παρα σπας αρχιδια εδω?

ntikpas

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
οι γνωστοί μαλάκες πάντως τσίμπησαν για ακόμα μια φορά πάντως.
είναι καλό αυτό.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
αφου δεν σε αφορουν οι υποθεσεις μας και απλα εισαι παρατηρητρια τι σπαζεσαι που σβηνονται τα ποστ σου και κλαψουριζεις?

Και αυτο που κανεις τωρα κωλοτριψιμο λεγεται σπαμαρωντας και τα θρεντς...απο την μια λες οτι ειμαστε για λυπηση και το ενα και το αλλο και απο την αλλη καθεσαι ακομα και ποσταρεις.
Γιατι δεν πας στο γαμωκοσμοπολιταν με τα αλλα κοριτσακια να κανετε εκει τα πλακομουνια σας παρα σπας αρχιδια εδω?

είναι απλά ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΑ!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σκασε ρε λουκ και κατσε στα αυγα σου!!!
τι θες τωρα να κιτρινισεις κι εσυ γ το τπτ??? ;)
:rockon: :rockon: :rockon:

1.δε κλαψουριζω.προφανως δε μιλαμε την ιδια γλωσσα.

2.αν δε σου γουσταρω μη διαβαζεις παρακατω οταν βλεπεις το νικ μου.αγνοησε με.

3.ειμαι κ στο κοσμοπολιταν.εγω μπορω να κανω  2-3 πραγματα ταυτοχρονα.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
θα πεσει και διαγγελμα;

μονο διαγγελμα;;;;...μην σου πω και νεοι κανονες....
ο 1ος του θα ειναι "η χρηση επιτρεπεται μονο σε ατομα που ειναι ΚΑΤΩ των 18 όσοι λοιποι θα τρωνε ακυρο"

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon:
1.δε κλαψουριζω.προφανως δε μιλαμε την ιδια γλωσσα.

2.αν δε σου γουσταρω μη διαβαζεις παρακατω οταν βλεπεις το νικ μου.αγνοησε με.

3.ειμαι κ στο κοσμοπολιταν.εγω μπορω να κανω  2-3 πραγματα ταυτοχρονα.

1.προφανως δεν μιλαμε την ιδια γλωσσα και ουτε θα μπορεσουμε να συνενοηθουμε ποτε γιατι την γλωσσα της αγαμητης στο μυαλο και στο σωμα δεν μπορω να την μαθω.
2.Αν δεν σου γουσταρει κωλοπατσαουρα που θα μας κανεις και υποδειξεις απο πανω να σβηνονται το ποστ πηγαινε εκει που σε ανεχονται.
3.Προφανως καλο θα ηταν το ενα απο αυτα τα 2-3 πραγματα που μπορεις να κανεις ταυτοχρονα δηλαδη το γυαλισμα του πομολου να το αντικαταστησεις με κατι πιο αποδοτικο και χρησιμο οπως να πας σε κανενα γυμναστηριο μπας και χασεις κανα κιλο λιπους η να βγεις εξω μπας και βρεις κανενα σαβουρογαμη (τοσοι υπαρχουν πια σε αυτη την κωλοχωρα) για να σε πηδηξει να ερθεις στα ισια σου και μετα οταν ηρεμησεις μπορεις να ερθεις εδω παλι.Ισως να μπορεις να φερθεις πιο φυσιολογικα και οχι τοσο ανωμαλιστικα...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
1.προφανως δεν μιλαμε την ιδια γλωσσα και ουτε θα μπορεσουμε να συνενοηθουμε ποτε γιατι την γλωσσα της αγαμητης στο μυαλο και στο σωμα δεν μπορω να την μαθω.
2.Αν δεν σου γουσταρει κωλοπατσαουρα που θα μας κανεις και υποδειξεις απο πανω να σβηνονται το ποστ πηγαινε εκει που σε ανεχονται.
3.Προφανως καλο θα ηταν το ενα απο αυτα τα 2-3 πραγματα που μπορεις να κανεις ταυτοχρονα δηλαδη το γυαλισμα του πομολου να το αντικαταστησεις με κατι πιο αποδοτικο και χρησιμο οπως να πας σε κανενα γυμναστηριο μπας και χασεις κανα κιλο λιπους η να βγεις εξω μπας και βρεις κανενα σαβουρογαμη (τοσοι υπαρχουν πια σε αυτη την κωλοχωρα) για να σε πηδηξει να ερθεις στα ισια σου και μετα οταν ηρεμησεις μπορεις να ερθεις εδω παλι.Ισως να μπορεις να φερθεις πιο φυσιολογικα και οχι τοσο ανωμαλιστικα...
1.οκ...
2.ειδες πουθενα να κανω καμια υποδειξη στους μοντ;
3.δε με δεχονται.το οριο ειναι 160κιλα.

Επισκέπτης
1.οκ...
2.ειδες πουθενα να κανω καμια υποδειξη στους μοντ;
3.δε με δεχονται.το οριο ειναι 160κιλα.

2.οχι ειδα απλως να κλαψομουνιαζεις αλλα να μην παιρνεις ποδι
3.Αυτο δεν αναιρει οτι ολο και καποιος σαβουρογαμης θα βρεθει να σε πηδηξει αν το ψαξεις λιγο...βουρ στον πατσα αντε
:headbang:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
3.Αυτο δεν αναιρει οτι ολο και καποιος σαβουρογαμης θα βρεθει να σε πηδηξει αν το ψαξεις λιγο...βουρ στον πατσα αντε

και οι χονδρές έχουν ψυχή...  :cussing: :offtopic:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οκ...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εν τω μεταξυ υπαρχουν 938493250 θρεντς που καποιοι αντρες κλαψομουνιαζουν γ τις ελλεεινιδες.
κ αυτη που κλαψομουνιασα ειμαι εγω...
οκ!
εγω ειμαι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom