πουρκουά?....
γιατι το bourdela πρεπει να γινει μια κλειστη ανδρικη λεσχη ,οπως ολες οι σοβαρες λεσχες.τα χουμε πει.
εχουμε 3-4 ελληνιδες τωρα εδω,λες και αποτελουν δειγμα των γυναικων που υπαρχουν .καμμια σχεση δεν εχουν.
πουρκουά?....
γιατι ειστε μισογυνηδεςΜάντεψε γιατι δεν είναι πλέον... ;)
γιατι ειστε μισογυνηδες
ειμαι ολα αυτα;πω πω ποσα εβαλες ρε συ...παω σφαιρα για admin....του κοσμοοπα ρε απελευθερωμενε open minded φεμινιστη εσυ..
Μην αρχιζεις και εσυ τις μαλακιες........
ο αρκανς ειναι αρχηγος τα λέει τσαχπινικα και δεν παρασυρεται απο τα παθη του ειναι δικαιος και σωστος και τα λέει και τσαχπίνικα, το ξαναείπα αυτό;
τώρα έγραψες σε στύλ ..κοσμό....ο αρκανς ειναι αρχηγος τα λέει τσαχπινικα και δεν παρασυρεται απο τα παθη του ειναι δικαιος και σωστος και τα λέει και τσαχπίνικα, το ξαναείπα αυτό;
τωρα τι θες ,καμια καραμελιτσα σου ταξε για να τα πεις αυτα;ο αρκανς ειναι αρχηγος τα λέει τσαχπινικα και δεν παρασυρεται απο τα παθη του ειναι δικαιος και σωστος και τα λέει και τσαχπίνικα, το ξαναείπα αυτό;
τώρα έγραψες σε στύλ ..κοσμό....
ο αρκανς ειναι αρχηγος τα λέει τσαχπινικα και δεν παρασυρεται απο τα παθη του ειναι δικαιος και σωστος και τα λέει και τσαχπίνικα, το ξαναείπα αυτό;
τωρα τι θες ,καμια καραμελιτσα σου ταξε για να τα πεις αυτα;
που ειναι τα ποστ μου γαμω το στανιο μου γαμω?
που ειναι τα ποστ μου γαμω το στανιο μου γαμω?
μαζι με τα δικα μου στον καλαθο των αχρηστων....γιατι σπαμαραμε με τον αβραμη...που ειναι τα ποστ μου γαμω το στανιο μου γαμω?
:που ειναι τα ποστ μου γαμω το στανιο μου γαμω?
μαζι με τα δικα μου στον καλαθο των αχρηστων....γιατι σπαμαραμε με τον αβραμη...
μαζι με τα δικα μου στον καλαθο των αχρηστων....γιατι σπαμαραμε με τον αβραμη...