Επισκέπτης
Καλοριζικος λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε
Με τις λεξεις θα παιζουμε παλι? Εστω, οι αλλες τις βαλανε. Αντε για να δουμε ποια φοβερη και τρομερη γκομενα θα μπει στο site παλι!!!
Οχια ή Bitemeiamfresh?
Δεν παίζουμε με τις λέξεις... αλλά με τις έννοιες! ΑΠΟΡΩ γιατί διαφωνούμε και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ΑΛΛΟ είναι να σε βγάλω μια φωτογραφία και να την ποστάρω εγώ και τελείως διαφορετικό πράγμα να την ποστάρεις από μόνος σου... επειδή έτσι θέλεις !!!
Οσο για την γκόμενα, θα σας δώσω ένα tip: συμμετέχει ενεργά στα διάφορα thread του Forum !!!
Χαιρετίζω τη νέα σου πρωτοβουλία και ελπίζω, ως θεσμικός παράγοντας του site που είσαι πλέον, να μην αφήσεις να την αμαυρώσουν φήμες ότι ζητάς χρήματα για την πλήρη έκδοση, όπως συνέβη με τη φωτογράφιση της καβλίτσας αν δεν με απατά η μνήμη μου...
Οσο για την γκόμενα, θα σας δώσω ένα tip: συμμετέχει ενεργά στα διάφορα thread του Forum !!!
Μερικοί όλα έτοιμα τα θέλουν....
Αν παρακολουθείς τα διάφορα thread θα το ήξερες ήδη σε ποιά αναφέρεται ο κος μπαταρίας....
;)
Α μπραβο ναι, kavlitsa την λεγανε αλλο που ουδεμια σχεση το nick με την πραγματικοτητα
Αντε να δουμε ποια θα ειναι η επομενη "καβλιτσα".
Οσο για τα πικροχολα σχολια. Και τι δεν ειχαν πει για την καβλιτσα. Μεχρι για τα νυχια τα ξεβαμενα λεγανε. Απο την αλλη βεβαια με το συμπαθειο αλλα δεν την παλευε και πολυ, γουστα ειναι αυτα αλλα αποτι θυμαμαι ενα χαλι και μισο ηταν η καϊμενη
Για την ιστορία όμως, η κοπέλα ΠΟΤΕ δεν έγραψε ότι είναι έτσι ή αλλίως... θεά κλπ. Ομως ήταν η πρώτη στο site που όταν είχε πρωτοεγγραφεί και την κατηγορούσαν ότι δεν είναι γυναίκα κλπ... ΤΟΛΜΗΣΕ να βγάλει + να ποστάρει τις φωτογραφίες της! Κι' αυτό, νομίζω ότι πρέπει να της αναγνωριστεί...
επικοινωνιακα τρυκ του σαιτ για να τσιμπανε τα λιγουρια
Επειδή γνωρίζω την ιστορία από μέσα, σε διαβεβαιώ ότι ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ 100% και το site ΔΕΝ είχε καμία σχέση!
Οχια ή Bitemeiamfresh?
Οχια ή Bitemeiamfresh?
η πασα αληθεια ειναι
οτι προσπαθεις να μου φας τη σειρα στη φωτογραφιση! παλιοσταρ!