Εγω θέλω φεθρυ,evab και πλεσουρα για νέους μοντ.Θα επιβεβαιώσουν τον τίτλο του σαιτ.
Τον επιβεβαιώνουν κ χωρίς αξιώματα
Εγω θέλω φεθρυ,evab και πλεσουρα για νέους μοντ.Θα επιβεβαιώσουν τον τίτλο του σαιτ.
Ότι κάνεις εσύ..... το αντίθετο ακριβώς!και πως ρε παιδια γινεσαι μοντ,αντμιν η οτιδηποτε αλλο?
και πως ρε παιδια γινεσαι μοντ,αντμιν η οτιδηποτε αλλο?
ρε παιδια ρωταω γιατι οντως δεν ξερωΒασικό να μην είσαι Ολυμπιακός!!! ;)
Βασικό να μην είσαι Ολυμπιακός!!! ;)
ρε παιδια ρωταω γιατι οντως δεν ξερω
[move]VOTE ΠΕΡΣΟΝA FOR MODERATOR!!!!!!!!!!!!!!!!!![/move]
Μπράβο Dura
Πολύ καλή επιλογή
Και τώρα είμαστε απέναντι
Κατ' αρχήν σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
Ομως εγώ δεν νιώθω απέναντι με κανέναν, ούτε έχω καμιά όρεξη για προσωπικές αντιπαραθέσεις κλπ! Απλά μου δίνεται η πρακτική δυνατότητα να συμβάλω στην καλύτερη λειτουργία του site...
Το ξέρω οτι το βλέπεις ετσι οπως το λες. Πλάκα κάνω. Αν ηταν να βρεθούμε απέναντι θα ειχαμε βρεθεί και πιο πριν.
Ευχομαι καλή δυναμη στο (δύσκολο) έργο σου
δεν κάνω για μοντεράτορας...
γράφω πολύ, εκτίθεμαι διαρκώς και στο τέλος από τα νεύρα μου θα μπανάρω και τον εαυτό μου.....
Ο αυτοσαρκασμός είναι μεγάλο προσόν!
θα επρεπε να ντρεπεσαι δεν νοειται παπας σημερα να τρεχει σε μπουρδελα και μασατζιδικα στο απαγορευει η θρησκεια.οι παπαδες κανουν οικογενεια και ασχολουνται με αυτην.αλλα φανταζομαι δεν εχεις ιδεα τη παει να πει παπας.εισαι για λυπηση.πηγαινε μεχρι το αγιο ορος να δεις πως ειναι οι αληθινοι παπαδες και τη σημαινει να εισαι χριστιανος ιερεας.κατσε σκεψου γιατι εγινες παπας και αν το μετανιωσες παραιτησου και ξαναγινε οπως εισουν πριν.
μακραν το καλυτερο ποστ που εχω διαβασει ever στο σαιτ...
Δηλαδη τωρα που εγινες moderator θα σοβαρευτεις?Δεν θα ξαναβαλεις φωτογραφιες απο "γκομενακια" του site γυμνες με εναν κοκκινο γλομπεο που ειναι και σημα κατατεθεν του site?
Δηλαδη τωρα που εγινες moderator θα σοβαρευτεις? Δεν θα ξαναβαλεις φωτογραφιες απο "γκομενακια" του site γυμνες με εναν κοκκινο γλομπεο που ειναι και σημα κατατεθεν του site?