δεν ξέρω καθόλου τι εννοεί, δεν μπήκε στον κόπο να πει και δεν το συνεχίζω, ολοκλήρωσα εγώ.
Το να εισαι βλακας δεν ειναι κακο πραγμα, τι να κανουμε υπαρχετε και εσεις.Το να νομιζεις οτι δεν εισαι ειναι το προβλημα.Το αν εισαι τοσο βλακας που απο το 18 δεν βλεπεις πλεον γραμμες στον ουρανο της Ελλαδος ειναι προβλημα δικο σου.
Το αν εισαι τοσο βλακας που δεν ξερεις να διαβαζεις θα καταλαβαινες οτι για τον Παρμενιωνα δεν εγραψα εγω.
Αν δεν ησουν τοσο βλακας και αγραμματος θα ηξερες τον Αγι τον Α,θα ηξερες τον Αγισηλαο Β που εξεστρατευσε σε βοηθεια του Φαραω εναντιον των Περσων σε ηλικια 84 ετων αλλα αυτο απαιτει να εχεις Πλουταρχο στο σπιτι και οχι πορνογραφικα μονο.
Αν δεν ησουν τοσο βλακας και αγραμματος θα ηξερες οτι ο Απωλλονιος ο Τυανευς
ανεβηκε στη Ιδη σε ηλικια 100 ετων για να προσκυνηση στον ταφο του Διος.Αλλα αυτο απαιτει να εχεις την βιογραφια του στο σπιτι.
Αν δεν ησουν τοσο βλακας και αγραμματος θα ηξερες οτι ο Λουκιανος πεθανε 80αρης.Αλλα αυτο απαιτει να εχεις τα απαντα του Λουκιανου και οχι τσοντες στο σπιτι
Αν δεν ησουν τοσο βλακας και αγραμματος θα ηξερες οτι ο Κυνικος Διογενης πεθανε 90ρης στη Κορινθο.Αλλα αυτο απαιτει να εχεις τους κυνικους φιλοσοφους στο σπιτι σου.
Αν δεν ησουν τοσο βλακας θα ηξερες οτι ο Κριτιας ο Τυραννος ηταν μαθητης του Σωκρατη ο οποιος Σωκρατης αλλοιθωριζε προς την Τυραννια.Αλλα επειδη προεβλεπε οτι οι Δημοκρατες θα ξαναεπερναν την εξουσια το επεξε κλασσομπανιερας και πηρε το μερος τους.Αλλα αυτο απαιτει να εχεις Ξενοφωντα και Ισσοκρατη στο σπιτι οχι βιπερακια.
Αυτα για αυτους που μπορει ισως να ξερεις.Τωρα τρεχα να ψαχνεις.Και δεν αναφερομαι στους γνωστους φιλοσοφους και αρχηγους των Αθηνων οπως
Θεμιστοκλης 47 ετων (για τους ξοφλημενους γερους που αναφερεται καποιος εξυπνακιας εδω μεσα) ναυμαχια του Αρτεμισιου,Αριστειδη που πηρε μερος στη
μαχη του Μαραθωνος σαν στρατηγος σε ηλικια 60 ετων και πεθανε 82.Αντε ουστ.