kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.652
- Πόντοι
- 6.256
στη δανια κανουν 250000 τεστ τη μερα, εδω επικρατει ο τρομος και ο πανικος και η διχονοια
Ποιος θετει τετοιου ειδους ψευτοδιλημματα "ειτε μεγαλη Ελλαδα είτε δημοκρατικη Ελλαδα"? Δεν το καταλαβα. ΚΑΙ μεγαλη ΚΑΙ δημοκρατικη.Αλεξ δεν έχω άποψη τι συνεβει στην Ρωσία στις περιπτώσεις που αναφέρεις αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι αν με ρώταγαν τι προτιμάς, μια μεγάλη Ελλάδα ή μια μεγάλη δημοκρατία; Η απάντησή μου είναι η μεγάλη Ελλάδα (σε όλους τους τομείς) εννοώ...
Να την χεσω την δημοκρατία αν ο κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος και δεν ευημερεί..
Αντε ρε...τον καταδικασε ρωσικο δικαστηριο; Ε ενταξει τοτεΗγέτη της αντιπολίτευσης στη Ρωσια λέει ο χασοδικης τον τύπο που έχει καταδικαστεί για κατάχρηση κάτι εκατοντάδων χιλιάδων ευρω και γι αυτό είναι φυλακη
Και προσπάθησε να τον δηλητηριάσει λέει ο Πουτιν αλλά απέτυχε! Ο Πουτιν προσπάθησε να δηλητηριάσει κάποιον και απέτυχε... Τόσο μαλακας είναι ο Βλαδιμηρος
Εσύ τωρα πας σε δικές και υπερασπιζεσαι κοσμο;
Συνειδητοποιείς ότι αυτή τη στιγμή με Κούλη δεν είναι τίποτα από τα δύο, έτσι;Ποιος θετει τετοιου ειδους ψευτοδιλημματα "ειτε μεγαλη Ελλαδα είτε δημοκρατικη Ελλαδα"? Δεν το καταλαβα. ΚΑΙ μεγαλη ΚΑΙ δημοκρατικη.
Το μονο που ειναι βρωμερο ειναι η προσπαθεια να σπεκουλαρετε ως γνησια κομματοσκυλα στα πανταΈχει ξανά υπάρξει κυβέρνηση που ΚΆΘΕ μέρα να βγαίνει και καινούριο σκάνδαλο κατάχρησης εξουσιας/βιας/συγκάλυψης;
Αυτό που γίνεται με τους εγκληματίες του Κουλη είναι απίστευτο, μιλαμε για το πιο βρωμερό συνονθύλευμα που έχει περάσει από τον τόπο
Ποιον ρωτας και θελεις συζητηση? Τον εμετο τον ιδιο? Ρε αντε τραβα παρακει που θελεις και κουβενταΣυνειδητοποιείς ότι αυτή τη στιγμή με Κούλη δεν είναι τίποτα από τα δύο, έτσι;
Κι εσύ τράβα να θαυμάσεις το λουδοβίκο σου που βάζει πρόστιμα σε ανθρώπους που κάθονται σε παγκάκια μόνοι τους αλλά κατά τα άλλα στην Πάτρα και την Ξάνθη είναι κατά χιλιάδες στους δρόμους χορεύοντας και πίνοντας.Ποιον ρωτας και θελεις συζητηση? Τον εμετο τον ιδιο? Ρε αντε τραβα παρακει που θελεις και κουβεντα
Ναι, συμφωνώ, αυτό είναι το τέλειο αλλά είναι too good to be true. Πες μου σε ποιο σημείο της πολυχιλιετούς ιστορίας της, η Ελλάδα μεγαλουργησε '' δημοκρατικά ";Ποιος θετει τετοιου ειδους ψευτοδιλημματα "ειτε μεγαλη Ελλαδα είτε δημοκρατικη Ελλαδα"? Δεν το καταλαβα. ΚΑΙ μεγαλη ΚΑΙ δημοκρατικη.
Δεν ξέρω τί νομίζουν οτι έχει το ράπιντ , αλλά πολλοί νομίζουμε οτι όσο πιό πολοί κάνουν τέστ , τόσο πιο πολλές περιοχές θα κοκκινίζουν και έτσι θα μας κλείνουν απο τις 6 με τις κότες. Αλλά και να θέλαμε να κάνουμε όλοι τέστ (μαζικά μπας και ξεμπερδέψουμε) πάλι δεν υπάρχουν τόσα τέστ.Τύπε μαθηματικά δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτό που λες αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς. Ναι εδώ τι να τεστάρουμε τον πλυθισμό οι μισοί νομίζουν ότι ακόμα και το ράπιντ τεστ έχει το ''τζιπάκι του μπιλ γκέις''
closer σου έκατσε καλά το νέο μπου !ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΕΣ!
Μποκολε τσάμπα άνοιξες συζήτηση με τον/την/το Νενα, μόνο τον χρόνο σου χάνεις. Εγώ ακόμη περιμένω απάντηση σε δύο ανοησίες που πόσταρε πριν από μέρες. Αν παρακολουθείς το νήμα ίσως τις είχες διαβάσει, μια για τα εμβόλια στην Αγγλία που και καλά αύξησαν τους νεκρούς και η άλλη η κλασική παπαροθεωρία για τους ψεκασμούς με τα αεροσκάφη.Περιμένω ΑΚΟΜΑ την απάντηση στη ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ερώτηση που σου έθεσα. Πληροφόρησέ με λοιπόν κε Καθηγητά της Γενετικής, τι θα συμβεί μακροπρόθεσμα στον εγκέφαλο ενός άντρα ο οποίος παίρνει γυναικείες ορμόνες
Σωστος.
Με σχεδον το 58% του πληθυσμου τεσταρισμενο εχουμε στην ουσια τσακωσει πολυ λιγοτερα απο τα πραγματικα κρουσματα.
Π.χ η αμερικη εχει τεσταρει το 110% του πληθυσμου και αλλες χωρες εχουν ξεπερασει το 200%
Ειχα διαβασει μια μελετη που ελεγε τα κρουσματα που θα πιασει μια χωρα στο 100% του πληθυσμου σε τεστ το πραγματικο νουμερο ειναι διπλασιο.
Οποτε εμεις στο 100% των τεστ θα ειχαμε βγαλει χοντρικα 400χιλιαδες κρουσματα επι 2 που λεει η ερευνα αρα 800χιλιαδες ελληνες μεχρι τωρα εχουν νοσησει με κορονοιο.
Ενταξει γυρνα πλευρο τωρα να δεις αλλο ονειρο και μετα συζηταμε για τα κεπα.οι υπόλοιποι που σου την είπανε για το παραπάνω σχόλιο δεν έχουν ίχνος ανθρωπισμού μέσα τους.
εγώ που σκέφτομαι με συμπόνοια όσους έχουν πρόβλημα σου προτείνω να τυπώσεις αυτό που έγραψες και να πας να το δείξεις σε ένα ΚΕΠΑ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα λάβεις το βοήθημα που δικαιούσαι
Ενταξει γυρνα πλευρο τωρα να δεις αλλο ονειρο και μετα συζηταμε για τα κεπα.
Αν η ελλαδα ρε αυτη τη στιγμη ειχε φτασει στα 100% τεστ του πληθυσμου θα ειχε βγαλει πανω απο 400χιλιαδες κρουσματα ποσο μαλλον αν εκανε συνεχεια πολλα τεστ.
Σε θυμαμαι εσενα καποτε μου μπαινες στη μυτη και σε φυσηξα