Μάγκες , δεν ξέρω εκεί στο κλεινόν άστυ της μεγαλουπόλεως που βρισκόσαστε οι περισσότεροι φίλοι και γνωστοί τι σας λένε, εδώ πάντως επαρχία που μένω , άρχισαν πλέον πάρα μα πάρα πολλοί εμβολιασμένοι να τραγουδάνε και να λένε τι πραγματικά συμβαίνει.Από συζητήσεις που έχω κάνει , σχεδόν όλοι μου έχουν εκμυστηρευτεί οτι αρχίζουν πλέον και φοβόνται για την υγεία τους (για μπολιασμένους μιλάω) και όχι βέβαια χωρίς λόγο γιατί κάθε εβδομάδα αποδημούν εις κύριον δέκα δέκα.Φυσικά επειδή είμαστε μικρή κοινωνία γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ποιος το έχει κάνει και ποιος όχι.
Από αυτούς δε που την έχουν γλυτώσει , ακούω πολλά παράπονα για προβλήματα υγείας.Και μιλάμε για άτομα ως επί το πλείστον χωρίς προβλήματα υγείας , που αθλούνται συστηματικά.Τα προβλήματα από μικρά έως σοβαρά.Από διαταραχές στον ύπνο , μόνιμες ημικρανίες , αγκυλώσεις δαχτύλων , νευρολογικής φύσης προβλήματα , δυσκολίες στο περπάτημα , φουσκώματα με το παραμικρό περπάτημα και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.Εγώ αν και αμπόλιαστος ποτέ δεν έβγαλα χολή σε μπολιασμένο παρότι όλοι μα όλοι τους έναν καλό λόγο δεν μου είπαν αλλά δεν πειράζει.Άλλοι φταίνε για όλο αυτό που τραβάμε και δυστυχώς μας χώρισαν σαν κοινωνία στα δύο.Τουλάχιστον από όλο αυτό το παπατζιλίκι που κάποιοι προσπάθησαν να μας περάσουν ας πάρουμε το μάθημά μας.Ποτέ δεν είναι αργά.