Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.752
Πόντοι
19.795
Να δεις που θα φορα μασκα οποιος δεν θελει να βιντεοσκοπείται απο «αρχες» και δημόσιες καμερες ή γενικοτερα οποιος θελει να κυκλοφορει «ελευθερος»
Τυπε, υπαρχει καλυτερο καμουφλαζ για εναν παντρεμενο που θελει να παει σε ελαιοτριβειο, η, πορνοξενοδοχειο απο την μασκα;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.946
Πόντοι
6.256
ακομα μια υπερθωρακιση :confused:
343060828_256498666738665_8575560445112024713_n.jpg

νοσεί τρίτη φορά με κορονοϊό

ρε πως σας εχουν γλεντησει ετσι ρε βατσινοβλακες πιμποχλεχλεδες... ΠΩΣ ??? :2funny::2funny::2funny:
Αν δεν ειχε κανει εμβολιο θα βλεπε τα καροτα αναποδα ήδη,
Κανεις δεν ειπε οτι οι εμβολιασμενοι δε νοσουν, ή δεν πεθαινουν .
Διάβασε λιγο τα βασικά και μετά γέλα με τις αρρωστιες τα φάρμακα και την ιατρική.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Y13

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.541
Πόντοι
27.261
Διάβασε λιγο τα βασικά και μετά γέλα με τις αρρωστιες τα φάρμακα και την ιατρική.
γελάω με το γλέντι που σας έχουν ρίξει πατοκορφα :2funny:

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Δεν ξέρω για καρότα αλλά τα ραδίκια ανάποδα αυτή την εβδομάδα τα είδαν 5 συμπολίτες μου , όλοι μα όλοι "πλήρως" ή μερικώς εμβολιασμένοι (από 3 εμβόλια και πάνω).Από ηλικίες είχε ο μπαξές από 35 , 40 , 60 και 75.Την προηγούμενη εβδομάδα άλλοι 4 επίσης πλήρως "κουμπωμένοι".Όλα αυτά σε μια μικρή πόλη των 35Κ κατοίκων.Ας μην σου πω τι γίνεται στα γύρω χωριά που έχω κολητούς και φίλους που ακούνε τις καμπάνες σε καθημερινή βάση.Όλα αυτά στο δικό μου μικρόκοσμο.Για παραέξω δεν αναφέρω γιατί δεν γνωρίζω.Άσε που θα με πεις και γραφικό.Επίσης από τους κουμπωμένους φίλους και γνωστούς του κύκλου μου , όλοι έχουν να αναφέρουν διάφορα νέα "κουσούρια" που όλως τυχαίως εμφανίστηκαν μετά το κούμπωμα.Άλλος νευρολογικά , άλλος με τα πόδια του...Έχω βαρεθεί να τους ακούω να παραπονιώνται.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.541
Πόντοι
27.261
Δεν ξέρω για καρότα αλλά τα ραδίκια ανάποδα αυτή την εβδομάδα τα είδαν 5 συμπολίτες μου , όλοι μα όλοι "πλήρως" ή μερικώς εμβολιασμένοι (από 3 εμβόλια και πάνω).Από ηλικίες είχε ο μπαξές από 35 , 40 , 60 και 75.Την προηγούμενη εβδομάδα άλλοι 4 επίσης πλήρως "κουμπωμένοι".Όλα αυτά σε μια μικρή πόλη των 35Κ κατοίκων.Ας μην σου πω τι γίνεται στα γύρω χωριά που έχω κολητούς και φίλους που ακούνε τις καμπάνες σε καθημερινή βάση.Όλα αυτά στο δικό μου μικρόκοσμο.Για παραέξω δεν αναφέρω γιατί δεν γνωρίζω.Άσε που θα με πεις και γραφικό.Επίσης από τους κουμπωμένους φίλους και γνωστούς του κύκλου μου , όλοι έχουν να αναφέρουν διάφορα νέα "κουσούρια" που όλως τυχαίως εμφανίστηκαν μετά το κούμπωμα.Άλλος νευρολογικά , άλλος με τα πόδια του...Έχω βαρεθεί να τους ακούω να παραπονιώνται.
σκεψου να ηταν και ο βελοπουλος στο πουστοκομμα, τι κηραλοιφες θα πουλουσε σε αυτα τα βατσινωμενα ζουλαπια ναουμε :2funny::2funny::2funny:

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376

ωχ ωχ τι εγινε αρχισαμε σιγα σιγα να δειχνουμε "καποια" νουμερα και να παραδεχομαστε?

για να δουμε κατα ποσο θα μεγαλωσουν!
τι σημαινουν τα νουμερα αυτα θα μας πεις; πεθανε καποιος απο αλλεργικο σοκ.
αλλα πριν κανει το εμβολιο τον ρωτησαν αν ειναι αλλεργικος σε κατι.
ποιος φταιει; το εμβολιο η αυτος που δεν ηξερε οτι ειναι αλλεργικος;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.946
Πόντοι
6.256
  • Like
Αντιδράσεις: Y13

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.247
Πόντοι
2.456
τι σημαινουν τα νουμερα αυτα θα μας πεις; πεθανε καποιος απο αλλεργικο σοκ.
αλλα πριν κανει το εμβολιο τον ρωτησαν αν ειναι αλλεργικος σε κατι.
ποιος φταιει; το εμβολιο η αυτος που δεν ηξερε οτι ειναι αλλεργικος;
Μήπως αυτοί που τον τρομοκράτησαν,τον ανάγκασαν,του ελεγαν το πιο γρήγορο είναι το καλύτερο;

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.109
Πόντοι
206

ωχ ωχ τι εγινε αρχισαμε σιγα σιγα να δειχνουμε "καποια" νουμερα και να παραδεχομαστε?

για να δουμε κατα ποσο θα μεγαλωσουν!

ηταν σαν την αρχη που δε κολλας. μετα κολλας αλλα δε νοσεις. μετα νοσεις αλλα δε ψοφας. και τελικα μια χαρα ψοφας.

κανονικα πρεπει να το ποσταρω στους μπραβοκουληδες.
θέλουν πολύ κυνήγι τα καθίκια που επέτρεψαν κάτι τέτοιο. Νομικά πάντα μιλάω. Είμαι παθός και όταν είχα μιλήσει για την εμπειρία μου εδώ μέσα πλάκωσαν οι μπραβοκούληδες να μου βουλώσουν το στόμα.

Ευτυχώς νιώθω πολύ καλύτερα αλλά έπρεπε να περάσει 1.5 χρόνος σχεδόν για να επιστρέψω στην κανονικότητα. Υπάρχουν βέβαια μέρες υποτροπής αλλά πολύ σπανιότερα πλέον. Επίσης γνωρίζω περιπτώσεις πολύ σοβαρές.

Αυτά για τους μπραβοκούληδες που κορόιδευαν. Αστεία ανθρωπάκια, αρνητές της επιστήμης και της πραγματικότητας, απλά και μόνο να μην τους χαλάσουμε την εικόνα του καραγκιόζη του Κούλη τους.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.541
Πόντοι
27.261
Σαν το φραχτη του Έβρου..
μονο κουλη και σανο

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Μήπως αυτοί που τον τρομοκράτησαν,τον ανάγκασαν,του ελεγαν το πιο γρήγορο είναι το καλύτερο;
ρεσιταλ βλακειας βλεπω ε; θυμαμαι τους βλαμενους που λεγανε οτι ειναι μια γριπουλα. εισαι αυτης της αποψης;

αληθεια ρε βλακα. οταν θα παει στο γιατρο να του δωσει αντιβιωση τον ρωταει ο γιατρος αν ειναι αλλεργικος.
εκει τι φταιει αν πεθανει; ποιος τον τρομοκρατησε;
τι θα προτεινεις; να καταργησουμε τη πενικιλινη επειδη καποιοι ειναι αλλεργικοι σε αυτη;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θέλουν πολύ κυνήγι τα καθίκια που επέτρεψαν κάτι τέτοιο. Νομικά πάντα μιλάω. Είμαι παθός και όταν είχα μιλήσει για την εμπειρία μου εδώ μέσα πλάκωσαν οι μπραβοκούληδες να μου βουλώσουν το στόμα.

Ευτυχώς νιώθω πολύ καλύτερα αλλά έπρεπε να περάσει 1.5 χρόνος σχεδόν για να επιστρέψω στην κανονικότητα. Υπάρχουν βέβαια μέρες υποτροπής αλλά πολύ σπανιότερα πλέον. Επίσης γνωρίζω περιπτώσεις πολύ σοβαρές.

Αυτά για τους μπραβοκούληδες που κορόιδευαν. Αστεία ανθρωπάκια, αρνητές της επιστήμης και της πραγματικότητας, απλά και μόνο να μην τους χαλάσουμε την εικόνα του καραγκιόζη του Κούλη τους.
για πες μας την ιατρικη γνωματευση/συμπτωματα

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom