Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.541
Πόντοι
27.261
πιμποχλεχλέδες βατσινόβλακες και λοιπά γιδοπρόβατα, μη ξεχάσετε αύριο το γλέντι που σας κάνανε και σας κάνουν, για να συνεχίσετε να έχετε τις ζωές σας πίσω.

-Την απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 6.
-Το κλείσιμο της μουσικής, γιατί μεταδίδεται ο ιός.
-Το sms για να πάτε βόλτα στο τετράγωνο του σπιτιού σας, ενώ αυτοί κάνανε ανέμελες ποδηλατάδες.
-Ότι αν ήσουν ψηλός κόλλαγες πιο εύκολα και για αυτό στα μαγαζιά σε έβαζαν να καθήσεις.
-Την φύλαξη, από μπάτσους, των παγκακίων... για να μη καθήσεις.
-Στο αυτοκίνητο δεν μπορούσες να είσαι με πάνω από δύο άτομα, ακόμη και από την ίδια οικογένεια.
-Ότι δεν μπορούσες να πας σε άλλο νομό, αλλά οι τουρίστες έρχονταν και πήγαιναν όπου ήθελαν.
-'Οτι δε μπορούσες να πας σε κηδεία με πάνω από 20 άτομα και έπαιρνες τον άνθρωπο σου σφραγισμένο.
-'Οτι απαγορευόταν η συγκέντρωση πάνω από 9 άτομα, όταν αυτοί κάνανε ανέμελα τραπέζωματα.
-Ότι μασκοφόρεσαν τα παιδιά σας και εσάς, χωρίς κανένα όφελος.
-Ότι αν ήσουν φτωχός δεν έπαιρνες φαρμακάκι, όπως ο αρχιεπίσκοπος και άλλα συναφοειδή, για να σώσουν τις ζωούλες τους.
-Ότι σου έκλεισαν τα μαγαζιά και σε απέλυσαν, επειδή δεν υπέκυψες
-Ότι επρεπε να αποδείξεις ότι είσαι υγιής με τεστ αμφιβόλου ποιότητας και με δικά σου λεφτά, ενώ πληρώνεις κανονικά εισφορές.
-Ότι σε κορόϊδεψαν ότι θα πάρεις τη ζωή σου πισω, εννοώντας οτι θα πίνεις καφεδάκια και θα πηγαίνεις μπουζούκια, κάνοντας όσες πιο πολλές δόσεις, ενώ η αλήθεια ήταν ότι μια χαρά πήγαινες στον άλλο κόσμο από κορονοϊο.
-Ότι οι παρενέργειες του δηλητήριου είναι πολλές τελικά, από απλές μέχρι θάνατο.
-Ότι όλα τα παραπάνω, με δικά σου λεφτά, ο Πέτσας και τα κανάλια τα παίζανε από το πρωί μέχρι το βράδυ για την ασφάλεια και τη θωράκιση σου... πολύ σχολαστικά.

...και άλλα πολλά ακόμα καλούδια, από τους άριστους κουλοεπιστήμονες... και όχι από τους τουρλού !!!

Τελευταία τροποποίηση:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Για νέα πανδημία λέει μας προετοιμάζει ο ΠΟΥ , μην ξεχάσουμε να δώσουμε 50% στην ΝΔ για να είναι συνταγματικό το επόμενο κλείσιμο μέσα η ότι μέτρα θα μας ξαναφέρουν :confused::confused::confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.541
Πόντοι
27.261
γιατί σας γλεντανε ακόμα ρε πιμποχλεχλεδες βατσινοβλακες... ΓΙΑΤΙ??? :2funny::2funny::2funny:
FB_IMG_16857241130331578.jpg

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Το καλυτερο πραμα πετανε.
Εντωμεταξυ οι ψεκασμενοι καραντινακηδες σημερα μηνα Ιουνιο με 30 βαθμους, στα καταστηματα, στα σουπερ μαρκετ, νεοι, νεες, με μασκα. Ζουν αναμεσα μας. Καχυποπτοι, προσεκτικοι, επιφυλακτικοι, οι ψεκασμενοι ειναι βεβαιοι οτι η πανδημια συνεχιζεται, και απλως ολοι στον πλανητη τους λενε ψεματα, παγκοσμια συνωμοσια. Ισως οι ψεκασμενοι διαθετουν και χειρογραφες επιστολες απο τα ινδαλματα τους, τον Μαγιορκινη, τον Καπραβελο, την Γκαγκα, την Λινου, την Παγωνη, που τους γραφουν Συνεχισε, συνεχισε, συνεχισε. Συνεχισε να φορας τη μασκα. Γιατι μονο ετσι θα κερδισεις τη βασιλεια των ουρανων.
Αβυσσος η ψυχη των ψεκασμενων.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736

Το καλυτερο πραμα πετανε.
Εντωμεταξυ οι ψεκασμενοι καραντινακηδες σημερα μηνα Ιουνιο με 30 βαθμους, στα καταστηματα, στα σουπερ μαρκετ, νεοι, νεες, με μασκα. Ζουν αναμεσα μας. Καχυποπτοι, προσεκτικοι, επιφυλακτικοι, οι ψεκασμενοι ειναι βεβαιοι οτι η πανδημια συνεχιζεται, και απλως ολοι στον πλανητη τους λενε ψεματα, παγκοσμια συνωμοσια. Ισως οι ψεκασμενοι διαθετουν και χειρογραφες επιστολες απο τα ινδαλματα τους, τον Μαγιορκινη, τον Καπραβελο, την Γκαγκα, την Λινου, την Παγωνη, που τους γραφουν Συνεχισε, συνεχισε, συνεχισε. Συνεχισε να φορας τη μασκα. Γιατι μονο ετσι θα κερδισεις τη βασιλεια των ουρανων.
Αβυσσος η ψυχη των ψεκασμενων.
Στο μεταξύ οι Βούλγαροι απο οτι θυμάμαι είχαν απο τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμένων , φαντάζομαι πως εκεί θα έχουν πετάξει όλοι τις μάσκες. Βέβαια και εδω δεν μείνανε πολλοί να τις φοράνε απο οτι βλέπω στα σούπερ μάρκετ τουλάχιστον. Στα λίντλ όμως νομίζω πως παίζουν κατα καιρούς το ηχητικό με το να κρατάμε απόσταση 2 μέτρα , νομίζω πως το άκουσα πρόσφατα :confused: Εκτός αν μπερδεύτηκαν και το έβαλαν κατα λάθος ;

Εκεί στην Βουλγαρία λογικά δεν θα είχανε τόσο πολλούς τηλε-ειδικούς σαν αυτούς που γράφεις πιό πάνω ... η αν είχανε δεν θα ητανε τόσο πειστικοί ... τους καημένους να μην έχουν έναν Βασιλακόπουλο η έναν Τσιόδρα να τους σώσει ;

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.208
Πόντοι
1.056
Παρα την επιστημη που εβγαλε γρηγορα το πιο τελειο εμβολιο που εφτιαξε ποτε η ιατρικη μεσω του ανθρωπου,εδω και δυο χρονια πεφτει κοσμος και κοσμακης καταμεσής πάσης είδους εδάφους νεκρός και η επιστημη απεφανθει πως τετοιες ξαφνικές αιτίες δεν ειναι γι αυτην τοσο ξαφνικές αποδίδοντας το πως συνέβαιναν παντοτε.

Ειστε σύμφωνοι να ανοιξω ενα τετοιο θεμα να αναρτούμε χωρις πολλα πολλα σχολια,τα κρουσματα αυτων των υποθέσεων που πέφτουν νεκροί ανθρωποι σε ολα τα τερέν,απολύτως φυσιολογικά θα λεγα κ εγω,Απλα κ μονο για να τα βλεπουμε.

Οποιος δεν ψήνεται να σχολιάσει,ας βαλει εστω ενα λαικ σ αυτο το ποστ.

Δεν το ανοιγω γιατι ηδη εχω ανοιξει κάμποσα θεματα κ δεν θελω να φανεί οτι μπορει να σπαμαρω

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
Στο μεταξύ οι Βούλγαροι απο οτι θυμάμαι είχαν απο τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμένων , φαντάζομαι πως εκεί θα έχουν πετάξει όλοι τις μάσκες. Βέβαια και εδω δεν μείνανε πολλοί να τις φοράνε απο οτι βλέπω στα σούπερ μάρκετ τουλάχιστον. Στα λίντλ όμως νομίζω πως παίζουν κατα καιρούς το ηχητικό με το να κρατάμε απόσταση 2 μέτρα , νομίζω πως το άκουσα πρόσφατα :confused: Εκτός αν μπερδεύτηκαν και το έβαλαν κατα λάθος ;

Εκεί στην Βουλγαρία λογικά δεν θα είχανε τόσο πολλούς τηλε-ειδικούς σαν αυτούς που γράφεις πιό πάνω ... η αν είχανε δεν θα ητανε τόσο πειστικοί ... τους καημένους να μην έχουν έναν Βασιλακόπουλο η έναν Τσιόδρα να τους σώσει ;
γιατι δεν ρωτας τον δαλαι703 να μας πει για σιγουρα.....

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746

Οι τριπλο-τεταρτο τσιμπημένοι ας προσέχουν.. Γιατί στο ύπνο τους φεύγουν ανεξήγητα από θρομβώσεις αρκετά νέα άτομα. Εαν δεν το πιστεύουν, ας το ψάξουν λίγο

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
ΑΘΩΟΣ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ" ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ...ΠΟΥ ΔΙΕΣΠΕΙΡΕ "ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ"

Η ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΤΕ, Η ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΦΥΛΑΚΗ

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
ΑΘΩΟΣ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ" ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ...ΠΟΥ ΔΙΕΣΠΕΙΡΕ "ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ"

Η ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΤΕ, Η ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΦΥΛΑΚΗ
Κανονικά εφόσον αποδεικνύεται οτι κάποιος δεν διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις , όπως και στην περίπτωση του Κούβελα για παράδειγμα ... δεν θα έπρεπε αυτόματα να ελέγχεται ποιός και γιατί κατηγόρησε κάποιον άδικα για διασπορά ψευδής είδησης ; Και να επιβληθούν ίσως και κάποιες ποινές σε αυτόν ;

Θα μου πεις αν η κατηγορία έγινε απο κανέναν ακαταδίωκτο ειδικό ... η απο κανέναν ακαταδίωκτο υπουργό , άντε βρές άκρη.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Κανονικά εφόσον αποδεικνύεται οτι κάποιος δεν διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις , όπως και στην περίπτωση του Κούβελα για παράδειγμα ... δεν θα έπρεπε αυτόματα να ελέγχεται ποιός και γιατί κατηγόρησε κάποιον άδικα για διασπορά ψευδής είδησης ; Και να επιβληθούν ίσως και κάποιες ποινές σε αυτόν ;

Θα μου πεις αν η κατηγορία έγινε απο κανέναν ακαταδίωκτο ειδικό ... η απο κανέναν ακαταδίωκτο υπουργό , άντε βρές άκρη.
Για την περίπτωση Κούβελα αρχικά, η κατηγορία ήταν νόμω αβάσιμη.
Για την περίπτωση Αντωνιάδη, οι ίδιοι οι εφετες είπαν "γνωρίζουμε ότι έγιναν δολοφονιες "
Αστο, καλά πάει το έργο. Απλά αυτοί που κοιμούνται τώρα, θα ξυπνήσουν μια μέρα και θα δουν τον πρωθυπουργό της χώρας στη φυλακή.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746

Τελειωσε η τουριστκη σεζον και ξεκινησε η τρομολαγνεια των μμε. Αντε με το καλο και 15η δοση.Αραγε στις ποσες δοσεις καιγεσαι; :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736

Μ. Παγώνη για covid: «Να κάνουν το εμβόλιο οι ευπαθείς - Όποιος δεν θέλει, αναλαμβάνει την ευθύνη»​

Τρέξετε πρόβατα νά εμβολιαστείτε! Όλα στήν ουρά! Αλλιώς ιδού τί θά σάς κανει ο ιός: :zfuck:

[Θερμή παράκληση: Εσείς μπορείτε νά κάνετε ό,τι θἐλετε. Μήν παίρνετε όμως τα παιδιά σας στόν λαιμό σας, ρισκάροντας τίς σοβαρότατες παρενέργειες πού ξέρουν όλοι σήμερα (από ξαφνικίτιδες καί μυοκαρδίτιδες έως επιθετικούς καρκἰνους καί αυτοάνοσα) επειδή σάς τό είπε ο κάθε ανεύθυνος παιδίατρος, πού τού τά έχωσε ο ιατρικός επισκέπτης τής Pfizer. ]
Στο μεταξύ ενώ γίνεται κουβέντα για το αν θα πρέπει να συνταγογραφείται η όχι το εμβόλιο της γρίπης , στου κορωνοιού δεν γίνεται καμία τέτοια κουβέντα , γιατί άραγε ; Σχετικό βίντεο παρακάτω.

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.556
Πόντοι
206
εγω εχασα την γυναικα μου από κορονοιο. και ενας κολητος μου εκατσε 5 μηνες στην εντατικη. ξερω και πόσους γνωστους μου που το περάσαν πολύ ζορικα. εχει εξασθενήσει αλλά σιγουρα υπάρχει αναμεσα μας. οπως υπάρχει και η γριπή και άλλα πολλά.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.844
Πόντοι
606
εγω εχασα την γυναικα μου από κορονοιο. και ενας κολητος μου εκατσε 5 μηνες στην εντατικη. ξερω και πόσους γνωστους μου που το περάσαν πολύ ζορικα. εχει εξασθενήσει αλλά σιγουρα υπάρχει αναμεσα μας. οπως υπάρχει και η γριπή και άλλα πολλά.
Συλληπητηρια ρε μαν.
Υπήρχε κάποιο άλλο θέμα υγείας η όχι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom