troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
οχιτι εχομεν αγαπητα μου ΨΕΚΙΑ;εμαθα ομικρον 2....ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΡΕ ΟΡΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΚΟ
οχιτι εχομεν αγαπητα μου ΨΕΚΙΑ;εμαθα ομικρον 2....ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΡΕ ΟΡΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΚΟ
Τυπε και εγω δεν εχω παραπονο,καλα πηγε η χρονια ...Οικονομικά η καλύτερη διετία της ζωής μου
Κανένας δεν ξέρει..Εδώ δεν ήξεραν γιατί έκαναν τις προηγούμενες τρεις.Εμβολιασμενος με διπλή και νοσηση με ομικρον για ποιον λογο σε 3 μηνες αναμνηστική;; να προστατευθεις απο τι ακριβως; ας δωσουν απάντηση οσοι ξερουν...
Ε προφανως εμβολιαστηκε καποιος 2 φορες για το κοινωνικο συνολο και για να σωθει...κολλησε ΟΜΙΚΡΟΝ..δεν ενοχλησε το ΕΣΥ...και του λενε ελα σε 3 μηνες να κανεις αναμνηστικη αλλιως δεν μπορεις να κυκλοφορεις...;;;;Κανένας δεν ξέρει..Εδώ δεν ήξεραν γιατί έκαναν τις προηγούμενες τρεις.
Η μόνη χρησιμότητα των τρυπημάτων πλέον είναι να ενημερώνεται το covid pass και να σωθεί το ύπουλο σύστημα πιστοποιητικών…
Βασικά παίζει να είμαστε η μόνη χώρα με τρίμηνη νόσηση , δεν ξέρω σίγουρα ... πάντως θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε σε κάθε χώρα τι ισχύ έχει η νόσηση και αν άλλαξε στην πορεία όπως πχ εδω που απο 6μηνο έγινε 3μηνο.Εμβολιασμενος με διπλή και νοσηση με ομικρον για ποιον λογο σε 3 μηνες αναμνηστική;; να προστατευθεις απο τι ακριβως; ας δωσουν απάντηση οσοι ξερουν...
Παράπλευρες απώλειες108 νεκροί από κορωνοϊό σήμερα παρόλο που ήρθαν τα ραφάλ. Περίεργα πράγματα....
Οντως κάτι € δις δε θα τα ξαναδείς...Παράπλευρες απώλειες
Την Πόλη την πήραμε.Μειοδοσία.
Αναμενόμενο από εσένα...
Εμβολιασμενος με διπλή και νοσηση με ομικρον για ποιον λογο σε 3 μηνες αναμνηστική;; να προστατευθεις απο τι ακριβως; ας δωσουν απάντηση οσοι ξερουν...
τυπε τωρα εισαι 50τοσο και καθεσαι στο μπουρδελα. γαμα το, οτι και να βγαλεις παει η ζωη σου ναυάγησε. τα νιατα δεν αγοραζονται δυστυχως. μονο τα σοκολατι αγορια σου μεινανε
Πάμε ξανα τώρα Κωνσταντινούπολη όπως είμαστε με τα Ραφαλ και να παναγαμηθεί ο,τι γίνει;;Μην ξεχάσεις στο τάμα με τα γόνατα...
Απάντηση από υπέρμαχους εμβολίων θελω που μεχρι πριν 2 χρονια ουτε γριπης δεν κανανε και ξαφνικα τα εμαθαν ολαΝα ξεστοκάρουν θέλουν φίλε. Μόλις τελειώσουν τα αποθέματα θα πάψουν και οι εμβολιασμοί, με δικαιολογία ότι δεν πιάνουν τις παραλλαγές. Υπομονή.
Απάντηση από υπέρμαχους εμβολίων θελω που μεχρι πριν 2 χρονια ουτε γριπης δεν κανανε και ξαφνικα τα εμαθαν ολα
α ρε σε εχω γαμησει τοσο εντονα που μετα τις φωτο τραβελιων που ψαχνεις για να φτιαχνεις ποστ επιασες και το λεξικο. καλο θα σου κανει αν κρινω απο τις κριτικες σου . τι να περιμενει κανεις απο ανθρωπο με 9κ ποστ στο μπου που ειναι 50 και καθεται εδω μεσαΌ,τι και να λες στο Μετσόβιο μάλλον με μόρια ΑμεΑ μπήκες....
Γιατι γραφεις διαρκως μαλακίες και το χαιρεσαι κιολας?Υπέροχα νέα για τις παρακάτω κατηγορίες πολιτών και μελών
Ένα ρίγος ηδονής διαπερνάει τα γιατρουδάκια και τους κορονοκαυλους που εδώ και δυο χρόνια έχουν βρει νόημα στη ζωή τους και έχουν αποκτήσει από το πουθενά λόγο να συμπεριφέρονται αυταρχικά και να βγάζουν το εσώψυχό τους μίσος και κόμπλεξ με τη παραμικρή αφορμή για τα υγειονομικά μέτρα. Κατι σαν τους καραβανάδες και τους μπάτσους έχουν καταντήσει που καυλώνουν με τη κατάχρηση εξουσίας.
Φαρμακοποιοί, σουπερμαρκετάδες, διαγνωστικά, λουφατσίδες και λοιποί οφελημένοι συμφεροντολόγοι καθώς και κομματόσκυλα ανοίγουν σαμπάνιες και τρίβουν τα χέρια τους αφού η κονόμα και η τεμπελιά θα συνεχιστούν και όλα τα άλλα προβλήματα κάτω από το χαλί υπό το βάρος της ψευτοπανδημίας.
Τέλος τα πολυάριθμα πρεζόνια των εμβολίων που πλέον το αναζητά ο οργανισμός τους θα συνεχίσουν να μαστουρώνουν με τις επόμενες δόσεις .
Σκάσε ρε ηλιθιε
Μάγκες σπάστε ήρθε ο Αλέξης.Γιατι γραφεις διαρκως μαλακίες και το χαιρεσαι κιολας?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σκάσε ρε ηλιθιε
Κ εγώ φίλε το 2021 είχα τη καλύτερη χρονιά μαζί με την 1999 κ 2014 σε αριθμών onsΟικονομικά η καλύτερη διετία της ζωής μου στην καλύτερη δεκαετία (2012-2022) φίλε Κυριάκο, ελπίζω να έρθει σύντομα η επόμενη κρίση και να ανέβω πάλι στο κύμα των ευκαιριών....
Θα τους πάμε αίμα μέχρι και Ωμέγα 678868 θα βγάλουμε ώστε να παν να μπολιαστουντι εχομεν αγαπητα μου ΨΕΚΙΑ;εμαθα ομικρον 2....ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΡΕ ΟΡΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΚΟ