Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Πλάκα κάνει ή σοβαρά το εννοεί το βούρκο η Παγώνη;; Διότι αν το εννοεί σοβαρά τότε εισαγγελέας άμεσα να τη κλείσει σε τρελλαδικο

Θελουμε εμβολιο κατα της προληπτικοτητας :confused: :confused:
Όπως δυστυχώς διεκρινες σοβαρότατα,μιας που εκτοξεύει την προσφορά της Ανθής (αααλλη μαλακω κ αυτή)προς το μέρος του Χασαπιδη

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Βασικά αν έκαναν δουλειά τα εμβόλια όσον αφορά την μετάδοση , τότε θα έφτανε το 60-70% που μας έλεγαν στην αρχή προκειμένου να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα , νομίζω εκεί το είχαν βασίσει το αρχικό 60-70% οτι δηλαδή δεν θα υπήρχε μετάδοση απο εμβολιασμένους.

Με τα υπάρχοντα εμβόλια όμως απο ότι φαίνεται δεν φτάνει ούτε το 80 ούτε το 90%.

Τώρα αν φταίνε τα εμβόλια η φταίει ο τύπος του ιού που δεν επιτρέπει να φτιαχτούν αποτελεσματικά εμβόλια δεν ξέρω.
Εσυ με κανένα μπόλι το φιλοσοφείς το πράμα.
Σ ωραίος

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Πλάκα κάνει ή σοβαρά το εννοεί το βούρκο η Παγώνη;; Διότι αν το εννοεί σοβαρά τότε εισαγγελέας άμεσα να τη κλείσει σε τρελλαδικο

Θελουμε εμβολιο κατα της προληπτικοτητας :confused: :confused:
Εγω το κρύβω εδω και καιρό και μην πεις τιποτα,
Εχω γίνει αρνητής της παγώνη.
Δεν την ακούω πια

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736
Να τα πάρουμε λίγο από την αρχή?

Ποιος ο σκοπός των εμβολίων (όλων, όχι μόνο αυτό κατά του covid)?
- Σκοπός των εμβολίων είναι να ισχυροποιήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα εναντίον συγκεκριμένων μικροβίων έτσι ώστε να είναι ικανός ο οργανισμός να αντισταθεί στα συγκεκριμένα μικρόβια όταν ξαναέρθει σε επαφή μαζί τους.

Ο ορισμός αυτός δεν αναφέρει πουθενά ότι κάποιο εμβόλιο εμποδίζει την μετάδοση.

Για να ξέρουμε τι λέμε...
Μπορεί να είναι έτσι , παρολαυτά κάποια εμβόλια το πετυχαίνουν αυτό το να μην μεταδίδεις , πως ακριβώς γίνεται δεν γνωρίζω ... υποθέτω οτι το πετυχαίνουν επειδη είτε δεν νοσείς καθόλου μετά τον εμβολιασμό , ή έχουν να κάνουν με λιγότερο μεταδοτικές ασθένειες:confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

Υπέροχα νέα για τις παρακάτω κατηγορίες πολιτών και μελών :confused:

Ένα ρίγος ηδονής διαπερνάει τα γιατρουδάκια και τους κορονοκαυλους που εδώ και δυο χρόνια έχουν βρει νόημα στη ζωή τους και έχουν αποκτήσει από το πουθενά λόγο να συμπεριφέρονται αυταρχικά και να βγάζουν το εσώψυχό τους μίσος και κόμπλεξ με τη παραμικρή αφορμή για τα υγειονομικά μέτρα. Κατι σαν τους καραβανάδες και τους μπάτσους έχουν καταντήσει που καυλώνουν με τη κατάχρηση εξουσίας.

Φαρμακοποιοί, σουπερμαρκετάδες, διαγνωστικά, λουφατσίδες και λοιποί οφελημένοι συμφεροντολόγοι καθώς και κομματόσκυλα ανοίγουν σαμπάνιες και τρίβουν τα χέρια τους αφού η κονόμα και η τεμπελιά θα συνεχιστούν και όλα τα άλλα προβλήματα κάτω από το χαλί υπό το βάρος της ψευτοπανδημίας.

Τέλος τα πολυάριθμα πρεζόνια των εμβολίων που πλέον το αναζητά ο οργανισμός τους θα συνεχίσουν να μαστουρώνουν με τις επόμενες δόσεις .

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Μαλακες,τι έχει υπομείνει ο Έλληνας 24 μήνες τώρα ρε!

Αυτά μόνο Ελλάδα.Προληπτικη επιστήμονας,παπαδοψαλτης αρχηγός κρίσεων πανδημίας, πολιτικοί, κανάλια

Κι όμως κυβερνάνε και αποφασίζουν οι "χτύπα ξύλο".

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Σας το είχε παραδεχτεί μέχρι και το ΣΚΑΙ.
Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ.

Vhil3Tp.jpg

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Υφυπουργός ανάπτυξης τότε, υπουργός τώρα.
Βεβαίως αν σαν υφυπουργός φας γιαούρτια και αυγά τότε είσαι άξιος για αναβάθμιση σε υπουργός.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Υπέροχα νέα για τις παρακάτω κατηγορίες πολιτών και μελών :confused:

Ένα ρίγος ηδονής διαπερνάει τα γιατρουδάκια και τους κορονοκαυλους που εδώ και δυο χρόνια έχουν βρει νόημα στη ζωή τους και έχουν αποκτήσει από το πουθενά λόγο να συμπεριφέρονται αυταρχικά και να βγάζουν το εσώψυχό τους μίσος και κόμπλεξ με τη παραμικρή αφορμή για τα υγειονομικά μέτρα. Κατι σαν τους καραβανάδες και τους μπάτσους έχουν καταντήσει που καυλώνουν με τη κατάχρηση εξουσίας.

Φαρμακοποιοί, σουπερμαρκετάδες, διαγνωστικά, λουφατσίδες και λοιποί οφελημένοι συμφεροντολόγοι καθώς και κομματόσκυλα ανοίγουν σαμπάνιες και τρίβουν τα χέρια τους αφού η κονόμα και η τεμπελιά θα συνεχιστούν και όλα τα άλλα προβλήματα κάτω από το χαλί υπό το βάρος της ψευτοπανδημίας.

Τέλος τα πολυάριθμα πρεζόνια των εμβολίων που πλέον το αναζητά ο οργανισμός τους θα συνεχίσουν να μαστουρώνουν με τις επόμενες δόσεις .

Οικονομικά η καλύτερη διετία της ζωής μου στην καλύτερη δεκαετία (2012-2022) φίλε Κυριάκο, ελπίζω να έρθει σύντομα η επόμενη κρίση και να ανέβω πάλι στο κύμα των ευκαιριών....:grin::hi:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Οικονομικά η καλύτερη διετία της ζωής μου στην καλύτερη δεκαετία (2012-2022) φίλε Κυριάκο, ελπίζω να έρθει σύντομα η επόμενη κρίση και να ανέβω πάλι στο κύμα των ευκαιριών....:grin::hi:
Το έχουμε καταλάβει κ. Τροβαδούρε.
Οι κρίσεις δημιουργούν κροίσους:hi:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Το έχουμε καταλάβει κ. Τρόβα .
Οι κρίσεις δημιουργούν κροίσους:hi:
Κροίσος δεν είμαι και δύσκολο να γίνω.
Απλά πάντα είχα παράπονο πως δεν ήμουν σε μάχιμη ηλικία την πρώτη δεκαετία μετά την πτώση του κομουνισμού και τις τεράστιες οικονομικές ευκαιρίες, να λοιπόν που τα τελευταία 10 χρόνια τις ζω εντός συνόρων.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Απλά πάντα είχα παράπονο πως δεν ήμουν σε μάχιμη ηλικία την πρώτη δεκαετία μετά την πτώση του κομουνισμού και τις τεράστιες οικονομικές ευκαιρίες, να λοιπόν που τα τελευταία 10 χρόνια τις ζω εντός συνόρων.
τυπε τωρα εισαι 50τοσο και καθεσαι στο μπουρδελα. γαμα το, οτι και να βγαλεις παει η ζωη σου ναυάγησε. τα νιατα δεν αγοραζονται δυστυχως. μονο τα σοκολατι αγορια σου μεινανε :confused: :confused: :confused: :confused:

Συνημμένα

• Screenshot 2022-01-21 at 20-03-40 ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα) - Page 5202.png
    Screenshot 2022-01-21 at 20-03-40 ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα) - Page 5202.png
    391,5 KB · Εμφανίσεις: 28

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Ομοίως αγαπητέ φίλε και κυρίως κλαίω για τις γαμηστικες ευκαιρίες που χάθηκαν μετά τη πτώση του κομμουνισμού..
Δυστηχώς η ελληνική κρίση δεν συνοδεύτηκε με τις ανάλογες ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom