Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256
Ζήσαμε για να ακούσουμε και το "Η αυτού εξοχότης Κυριακός Μητσοτάκης".:confused:
Μεγαλο φιασκο, ποιος γκαφατζής σύμβουλος-κομματόσκυλλο το σκέφτηκε.
Τραγικο, γέλασε καθε πικραμένος

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.692
Πόντοι
506
Δικαίωση ξανα Βελοπουλου αυτη τη φορα για το θεμα Τζόκοβιτς οπου ειχε ισχυριστεί οτι πισω απο την υποθεση κρύβεται το θεμα των εξορυξεων λιθίου στη Σερβια

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Λίγη σημασια εχει
Βασικά αν έκαναν δουλειά τα εμβόλια όσον αφορά την μετάδοση , τότε θα έφτανε το 60-70% που μας έλεγαν στην αρχή προκειμένου να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα , νομίζω εκεί το είχαν βασίσει το αρχικό 60-70% οτι δηλαδή δεν θα υπήρχε μετάδοση απο εμβολιασμένους.

Με τα υπάρχοντα εμβόλια όμως απο ότι φαίνεται δεν φτάνει ούτε το 80 ούτε το 90%.

Τώρα αν φταίνε τα εμβόλια η φταίει ο τύπος του ιού που δεν επιτρέπει να φτιαχτούν αποτελεσματικά εμβόλια δεν ξέρω.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μαλακες,τι έχει υπομείνει ο Έλληνας 24 μήνες τώρα ρε!

Αυτά μόνο Ελλάδα.Προληπτικη επιστήμονας,παπαδοψαλτης αρχηγός κρίσεων πανδημίας, πολιτικοί, κανάλια

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Δωρεάν στην Γερμανία λέει το pcr αν βγείς θετικός στο ράπιντ , και δωρεάν και το ράπιντ ... νομίζω η Γερμανία δεν ηταν μέσα στις 6-7 χώρες που ηταν σε εκείνη την λίστα με τα δωρεάν η φτηνά τέστ.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.491
Πόντοι
27.261

Αυτά μόνο Ελλάδα.Προληπτικη επιστήμονας,παπαδοψαλτης αρχηγός κρίσεων πανδημίας, πολιτικοί, κανάλια

Childs Play Halloween GIF by Challenger

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Βασικά αν έκαναν δουλειά τα εμβόλια όσον αφορά την μετάδοση , τότε θα έφτανε το 60-70% που μας έλεγαν στην αρχή προκειμένου να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα , νομίζω εκεί το είχαν βασίσει το αρχικό 60-70% οτι δηλαδή δεν θα υπήρχε μετάδοση απο εμβολιασμένους.

Με τα υπάρχοντα εμβόλια όμως απο ότι φαίνεται δεν φτάνει ούτε το 80 ούτε το 90%.

Τώρα αν φταίνε τα εμβόλια η φταίει ο τύπος του ιού που δεν επιτρέπει να φτιαχτούν αποτελεσματικά εμβόλια δεν ξέρω.
Να τα πάρουμε λίγο από την αρχή?

Ποιος ο σκοπός των εμβολίων (όλων, όχι μόνο αυτό κατά του covid)?
- Σκοπός των εμβολίων είναι να ισχυροποιήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα εναντίον συγκεκριμένων μικροβίων έτσι ώστε να είναι ικανός ο οργανισμός να αντισταθεί στα συγκεκριμένα μικρόβια όταν ξαναέρθει σε επαφή μαζί τους.

Ο ορισμός αυτός δεν αναφέρει πουθενά ότι κάποιο εμβόλιο εμποδίζει την μετάδοση.

Για να ξέρουμε τι λέμε...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.491
Πόντοι
27.261

- Σκοπός των εμβολίων είναι να ισχυροποιήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα εναντίον συγκεκριμένων μικροβίων έτσι ώστε να είναι ικανός ο οργανισμός να αντισταθεί στα συγκεκριμένα μικρόβια όταν ξαναέρθει σε επαφή μαζί τους.

γι'αυτο εχετε μουρλαθει στις δοσεις ρε χαπατα, για να ισχυροποιησετε το ανοσοποιητικο σας:2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Ρε φιλε γαμησε το, εκατο φορες τα εχεις πει, εκατο φορες εχουν αναλυθει ολα, και πεταγεται παλι ο αλλος και λεει "και οι εμβολιασμενοι μεταδιδουν". Δεν εχει νοημα, δεν δύνανται οι εγκεφαλικοι νευρωνες μερικων. Ειναι ματαιο.
Το έχουμε ξαναπεί. Οι ψεκασμένοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να δουν τα στοιχεία, τέρμα. Αλλά δεν μπορώ να τους αφήσω να επηρεάζουν διστακτικά ή φοβισμένα άτομα, συνεχίζοντας την ίδια παπάτζα. Και θα συνεχίσω να τους τρίβω στη μούρη, ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ τις προβλέψεις τους πως οι εμβολιασμένοι θα πεθαίναμε σαν τις μύγες. Ηδονίζομαι που τους βλέπω να μην απαντάνε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266

Πλάκα κάνει ή σοβαρά το εννοεί το βούρκο η Παγώνη;; Διότι αν το εννοεί σοβαρά τότε εισαγγελέας άμεσα να τη κλείσει σε τρελλαδικο

Θελουμε εμβολιο κατα της προληπτικοτητας :confused: :confused:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Εντάξει σε πιστεύω, κι εγώ δεν μπόρεσα να μεταδώσω την παραλλαγή Ο στις στενές επαφές μου επειδή ή δεν είχα ισχυρό ιικό φορτίο ή οι επαφές είχαν ισχυρά αντισώματα ώστε να μην νοσήσουν. Αλλά αυτό έχει αποδειχτεί με μελέτες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι γιατρέ μου, ότι πεις
Ναι. Η κόρη μου (τριπλά εμβολιασμένη) ήρθε σε επαφή με βεβαιωμένο κρούσμα, λίγες ώρες πριν έρθει στη γιορτή μου. Με πήρε την άλλη μέρα να μου πει τα μαντάτα. Χεσμένος (επειδή είχα την ευθύνη και των άλλων καλεσμένων) έτρεξα σε όλα τα φαρμακεία της γειτονιάς, εξέθεσα την κατάσταση, και ρώτησα τι γνώμη έχουν, επειδή αυτοί είναι οι πρώτη γραμμή που έρχεται σε επαφή με τα όποια κρούσματα. Μου είπαν την ίδια απάντηση (με λίγο διαφορετικό λεκτικό), σαν να την είχαν μαγνητοφωνημένη. Ακόμα κι αν η κόρη μου είχε ασθενήσει, δεν θα ήταν δυνατόν να ανεβάσει τόσο ιικό φορτίο μέσα σε λίγες ώρες, ώστε να μας κολλήσει, τη στιγμή μάλιστα που δεν τρώγαμε με τα ίδια πιρούνια, ή δεν πίναμε από το ίδιο ποτήρι. Αποδείχτηκαν σωστοί, η κόρη μου δεν ασθένησε καν, το επιβεβαίωσε με PCR, εργάζεται στο χώρο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπε τον ρωτησα πριν οταν με τη Δελτα που ηταν πολυ πιο θανατηφορα και τα εμβολια δουλευαν πολυ καλυτερα στην αποτροπη τοσο της μολυνσης οσο και της βαριας νοσησης γιατι αυτος δεν εμβολιαστηκε και εκανε τον μαλακα....ετσι ειναι ολοι αυτοι μονο να πετανε κορωνες που διαβαζουν σε διαφορα παρακμιακα σαιτ.
πίσω από κάθε ακρότητα, κρύβεται κάτι που δεν πρέπει να βγει στο φως τύπε. Έχε κατανόηση

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Νεα παραλλάγη λεει τωρα..ΟΜΙΚΡΟΝ 2!!!
Μετα από 2 χρόνια σχεδον,παλι τα ιδια...Στο τέλος θα τα γραψουμε ολα στ' αρχίδια μας και θα τζογαρουμε καθημερινα...

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Ποιος ο σκοπός των εμβολίων (όλων, όχι μόνο αυτό κατά του covid)?

Ο ορισμός αυτός δεν αναφέρει πουθενά ότι κάποιο εμβόλιο εμποδίζει την μετάδοση.

Μόνο που αυτά δεν είναι εμβόλια...μην τα ξαναλέμε...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.491
Πόντοι
27.261
Νεα παραλλάγη λεει τωρα..ΟΜΙΚΡΟΝ 2!!!
Μετα από 2 χρόνια σχεδον,παλι τα ιδια...Στο τέλος θα τα γραψουμε ολα στ' αρχίδια μας και θα τζογαρουμε καθημερινα...
υπομονη, με την αναμνηστικη δοση θα θωρακιστειτε.
θα σας δωσουν και πλακετα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom