Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
φιλε ειμαστε δυο διαφορετικοι κοσμοι εσυ λες πανω απο ολα η υγεια εγω λεω πανω ολα η ζωη
όχι. Εγώ λέω πως πρέπει κάθε άτομο να υποστεί τις συνέπειες των επιλογών του. Ας εμβολιαστούν όσοι θέλουν, εκτός κι αν δούλευε σε δομές Υγείας, επειδή εκεί μπορεί να κολλήσει και άλλους

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
όχι. Εγώ λέω πως πρέπει κάθε άτομο να υποστεί τις συνέπειες των επιλογών του. Ας εμβολιαστούν όσοι θέλουν, εκτός κι αν δούλευε σε δομές Υγείας, επειδή εκεί μπορεί να κολλήσει και άλλους
Ενώ τώρα οι εμβολιασμένοι υγειονομικοι δεν κολλάνε ασθενείς θέλεις να πεις

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
αν είναι τριπλά εμβολιασμένοι και τηρούν και όλα τα άλλα μέτρα, είναι πολύ δύσκολο να μεταδώσουν τον Ιό. Ακόμα κι αν εκτεθούν στον ιό, το φορτίο που θα έχουν θα είναι πολύ μικρό, επομένως λιγότερο επικίνδυνοι. Το βεβαιώνω ο ίδιος, πόσο ελαφρά πέρασα τον Ιό

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αντε παλι η ιδια μαλακια, αδιορθωτοι εισαστε, μακαρι να μην σου απαντησει ο Μποκολος. Εκατο φορες οι ιδιες μαλακιες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
αν είναι τριπλά εμβολιασμένοι και τηρούν και όλα τα άλλα μέτρα, είναι πολύ δύσκολο να μεταδώσουν τον Ιό. Ακόμα κι αν εκτεθούν στον ιό, το φορτίο που θα έχουν θα είναι πολύ μικρό, επομένως λιγότερο επικίνδυνοι. Το βεβαιώνω ο ίδιος, πόσο ελαφρά πέρασα τον Ιό
Ρε φιλε γαμησε το, εκατο φορες τα εχεις πει, εκατο φορες εχουν αναλυθει ολα, και πεταγεται παλι ο αλλος και λεει "και οι εμβολιασμενοι μεταδιδουν". Δεν εχει νοημα, δεν δύνανται οι εγκεφαλικοι νευρωνες μερικων. Ειναι ματαιο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
φιλε ειμαστε δυο διαφορετικοι κοσμοι εσυ λες πανω απο ολα η υγεια εγω λεω πανω ολα η ζωη
Μην παίζεις με τις λέξεις.... υγεία = ζωή. Διότι πολλοί που αρρώστησαν πέθαναν, έτσι δεν είναι?

Από την στιγμή λοιπόν που υπάρχει αυτή η κουβέντα "δεν μπορείς να με υποχρεώσεις να κάνω κάτι στο σώμα μου", τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Η ευθύνη έχει αναληφθεί από τους ίδιους που θα φροντίσουν το σώμα τους, χωρίς την συνδρομή του κράτους . Κι αυτό δεν με απασχολεί. Με απασχολεί να ξεμπερδεύουμε με τον ιό για να προχωρήσουμε παρακάτω.

Απλά πράγματα!

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Εντάξει σε πιστεύω, κι εγώ δεν μπόρεσα να μεταδώσω την παραλλαγή Ο στις στενές επαφές μου επειδή ή δεν είχα ισχυρό ιικό φορτίο ή οι επαφές είχαν ισχυρά αντισώματα ώστε να μην νοσήσουν. Αλλά αυτό έχει αποδειχτεί με μελέτες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εισαι για κλαματα ψεκα....ελπιζω μονο να μην εχεις παρεις κανεναν στο λαιμο σου με τις μαλακιες σου.
Ναι γιατρέ μου, ότι πεις

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Τυπε τον ρωτησα πριν οταν με τη Δελτα που ηταν πολυ πιο θανατηφορα και τα εμβολια δουλευαν πολυ καλυτερα στην αποτροπη τοσο της μολυνσης οσο και της βαριας νοσησης γιατι αυτος δεν εμβολιαστηκε και εκανε τον μαλακα....ετσι ειναι ολοι αυτοι μονο να πετανε κορωνες που διαβαζουν σε διαφορα παρακμιακα σαιτ.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Τυπε τον ρωτησα πριν οταν με τη Δελτα που ηταν πολυ πιο θανατηφορα και τα εμβολια δουλευαν πολυ καλυτερα στην αποτροπη τοσο της μολυνσης οσο και της βαριας νοσησης γιατι αυτος δεν εμβολιαστηκε και εκανε τον μαλακα....ετσι ειναι ολοι αυτοι μονο να πετανε κορωνες που διαβαζουν σε διαφορα παρακμιακα σαιτ.
Δεν έβρισκα ραντεβού, είχα κλείσει για τέλη Σεπ αλλά με πρόλαβε η Δ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Δεν έβρισκα ραντεβού, είχα κλείσει για τέλη Σεπ αλλά με πρόλαβε η Δ
Και μετα γιατι δεν εκανες μια δοση του εμβολιου οπως ηταν η οδηγια για οσους ειχαν νοσησει με Δ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.492
Πόντοι
3.506
Μην παίζεις με τις λέξεις.... υγεία = ζωή. Διότι πολλοί που αρρώστησαν πέθαναν, έτσι δεν είναι?

Από την στιγμή λοιπόν που υπάρχει αυτή η κουβέντα "δεν μπορείς να με υποχρεώσεις να κάνω κάτι στο σώμα μου", τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Η ευθύνη έχει αναληφθεί από τους ίδιους που θα φροντίσουν το σώμα τους, χωρίς την συνδρομή του κράτους . Κι αυτό δεν με απασχολεί. Με απασχολεί να ξεμπερδεύουμε με τον ιό για να προχωρήσουμε παρακάτω.

Απλά πράγματα!
λαθος !η υγεια ειναι ενα κομματι της ζωης σημαντικο βεβαια αλλα υποσυνολο της μαλιστα ο Αριστοτελης την βαζει δευτερη μετα τα ψυχικα αγαθα- και γωθελω να παμε παρακατω αλλα οχι με οποιοδηποτε τροπο -θα μου πεις βλακειες θα σου πω εμεις αυτα πιστευουμε τι να κανουμε :D: ελατε να μας πιασετε:grin:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.492
Πόντοι
3.506
και γω δεν εκανε τριτη και δεν κολλησα καθολου αστο ειδικα με την μεταδοση τα εμβολια ειναι τζουφια

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Οι ειδικοι ηταν εγκαθετοι του Κούλη και δεν τον επειθαν
Αλεξ πάψε την ειρωνεία, μιλάμε σοβαρά, έκανα τεστ αντισωμάτων και ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να περιμένω μέχρι το εξάμηνο, αλλά τώρα με βρήκε η Όμικρον και δεν κατάλαβα τίποτα, 2 μέρες δεκατα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
λαθος !η υγεια ειναι ενα κομματι της ζωης σημαντικο βεβαια αλλα υποσυνολο της μαλιστα ο Αριστοτελης την βαζει δευτερη μετα τα ψυχικα αγαθα- και γωθελω να παμε παρακατω αλλα οχι με οποιοδηποτε τροπο -θα μου πεις βλακειες θα σου πω εμεις αυτα πιστευουμε τι να κανουμε :D: ελατε να μας πιασετε:grin:
Το θέμα είναι πλέον ότι αυτοί που έχουν μείνει ανεμβολίαστοι, θα παραμείνουν ανεμβολίαστοι. End of the story! Μιλάμε για "επανάσταση" του κώλου, όπως γίνεται και σε διάφορες άλλες χώρες. Εγώ λοιπόν είμαι υπέρ τον doers οχι των "κατσε να δουμε τι θα γίνει". Ένα χρόνο τώρα αυτή η συζήτηση γίνεται, άκρη δεν βγαίνει.

Ποιος είναι ο στόχος? Να τελειώνουμε με δαύτο. Ας το κάνουμε λοιπόν με όποιο κόστος. Ο καθένας έχει αναλάβει την ευθύνη του. Και αυτοί που το έκαναν το εμβόλιο και αυτοί που δεν θα το κάνουν. Πάμε παρακάτω τώρα, κολλήσαμε, απορώ τι το συζητάμε ακόμα.

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.492
Πόντοι
3.506
Το θέμα είναι πλέον ότι αυτοί που έχουν μείνει ανεμβολίαστοι, θα παραμείνουν ανεμβολίαστοι. End of the story! Μιλάμε για "επανάσταση" του κώλου, όπως γίνεται και σε διάφορες άλλες χώρες. Εγώ λοιπόν είμαι υπέρ τον doers οχι των "κατσε να δουμε τι θα γίνει". Ένα χρόνο τώρα αυτή η συζήτηση γίνεται, άκρη δεν βγαίνει.

Ποιος είναι ο στόχος? Να τελειώνουμε με δαύτο. Ας το κάνουμε λοιπόν με όποιο κόστος. Ο καθένας έχει αναλάβει την ευθύνη του. Και αυτοί που το έκαναν το εμβόλιο και αυτοί που δεν θα το κάνουν. Πάμε παρακάτω τώρα, κολλήσαμε, απορώ τι το συζητάμε ακόμα.
μακαρι φιλε ολοι εχουμε κουραστει απο τον σκατοκοβιντ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261

ΠΙΝΑΤ κολλησες και εσυ δηλαδη ? :think:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
μακαρι φιλε ολοι εχουμε κουραστει απο τον σκατοκοβιντ
να τρως κολλυβα παιχτη και θα θωρακισεις τον οργανισμο απο τον κουλοϊο, οπως η ανθουλα.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
@athinaios44 δεν έχει κίνηση το νήμα γιατί κάτι αρχίζει να αλλάζει...Οι "ειδικοί" αρχίζουν να φέρουν απ'την Δευτέρα ειδικότερα, όλο και καλύτερα "νέα" .

Αρχίζουν να αναφέρουν όλο και περισσότερο για το πόσο καλά πάνε τα νούμερα (τα νούμερα).

Αργά αλλά σταθερά, ευρωπαϊκές χώρες αρχίζουν να μεταδίδουν πως δεν χρειάζεται να είναι μπαμπουλες, χαλαρώνοντας μέτρα.

Οι "ειδικοί" λένε ότι τα εμβόλια πρέπει να επικαιροποιηθουν γιατί έτσι δεν γίνεται δουλειά,τα νέα στελέχη είναι αμφίβολο αν καλύπτονται απ'τα ήδη υπάρχοντα.Για μια τέταρτη δόση, είναι αμφίβολοι, εκτός εάν βγούνε καινούργια εμβόλια.

Ένας αχταρμας όπως καταλαβαίνεις... βέβαια... υπήρχαν ΨΕΚ που όλα αυτά τα λέγαμε, όμως εάν δεν ακουστούν απ'τα χείλη του Αδώνιδος όλα είναι μάταια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom