The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.461
- Πόντοι
- 25.467
τα ψεκια γιατι δεν πεθαινουν ??
Μα είναι ερωτήσεις αυτές;
Τα προστατεύει Ο Παντοδύναμος.
τα ψεκια γιατι δεν πεθαινουν ??
νομιζω σας εγκατελειψε και ζηλευετεΜα είναι ερωτήσεις αυτές;
Τα προστατεύει Ο Παντοδύναμος.
Αμ δεν είναι ο μονος.Ο αλλος ειχε παει μια φορα, φορτωσε μια βαλιτσα εικονιτσες και φυλαχτα και μετα επι 2 χρονια πηγαινε Ταυλανδη, και ελεγε οτι πηγαινε Αγ.Ορος, και παρουσιαζε και τα σουβενιρ που ειχε φερει απο την πρωτη φορα.
νομιζω σας εγκατελειψε και ζηλευετε
σωστα μιλας αγιε μου - να μας προσεχετε εμας τα ψεκια φορτωθηκαμε ολα τα στραβα της πανδημιας εαν δεν υπηρξαμε και εμεις θα ειχατε φαγωθει μεταξυ σαςΔεν Τον Παρεξηγώ. Έχει πολλά στο κεφάλι Του, και από τότε που Του φόρτωσε το εξώγαμο η Μαρία, έγινε άλλος άνθρωπός. Αλλά δεν είναι ώρα για να να αναλύσουμε αυτά. Άλλα μας καίνε... Άλλα.
σωστα μιλας αγιε μου - να μας προσεχετε εμας τα ψεκια φορτωθηκαμε ολα τα στραβα της πανδημιας εαν δεν υπηρξαμε και εμεις θα ειχατε φαγωθει μεταξυ σας
Εν τω μεταξύ ο Πρωθυπουργός δηλώνει ότι δεν συνταγογραφουνται τα τεστ, αλλά τι να ξέρει αυτός;
Εδώ ο γιατρός με ρωτάει εμένα να του εξηγήσω τι είναι οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.Δεν είπε διασωληνομενος
θα ήθελα τη γνώμη σου, εγκυκλοπαιδικά μιλάμε.
Όχι βέβαια! Να ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ τι θα κάνει ο καθένας με το σώμα του?θα ήθελα τη γνώμη σου, εγκυκλοπαιδικά μιλάμε.
Ο Πληθυσμός της Τσεχίας είναι 10,7 εκατομμύρια (2020),
πηγή τσεχια πληθυσμός - Recherche Google
Οι θάνατοι από τον Ιό είναι 36.937,
πηγή deaths from covid in czech republic - Recherche Google
Αν εσύ αποφάσιζες, θα έκανες υποχρεωτικό τον εμβολιασμό, ναί ή όχι;
Εσύ θα μας τα εξηγήσεις αυτά, ή δεν ξέρεις;Κατσε ο μεγαλος γκουρου των Ψεκιων που ακολουθει τυφλα αγωγες καρδιολογων για αναπνευστικους ιους θα μας εξηγησει πως ο φιλος του τσιμπησε ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και πως τσιμπησε τις ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις στην απλη κλινη και ποιες ακριβως ειναι αυτες....
οχιθα ήθελα τη γνώμη σου, εγκυκλοπαιδικά μιλάμε.
Ο Πληθυσμός της Τσεχίας είναι 10,7 εκατομμύρια (2020),
πηγή τσεχια πληθυσμός - Recherche Google
Οι θάνατοι από τον Ιό είναι 36.937,
πηγή deaths from covid in czech republic - Recherche Google
Αν εσύ αποφάσιζες, θα έκανες υποχρεωτικό τον εμβολιασμό, ναί ή όχι;
το έχω ξαναγράψει. Αν ήταν στο χέρι μου, θα καταργούσα κάθε περιορισμό για τους ανεμβολίαστους. Θα τους προέτρεπα κι όλας να πηγαίνουν στους Ναούς τους χωρίς μάσκες, να πασπατεύουν τα αντίδωρα χωρίς να απολυμαίνουν τα χέρια τους, και στο τέλος να Κοινωνάνε γλύφοντας το ίδιο κουτάλι. Καλά θα πήγαινεΌχι βέβαια! Να ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ τι θα κάνει ο καθένας με το σώμα του?
Ολα ανοιχτά, οποιος θέλει κάνει κι όποιος δεν θέλει δεν κάνει... κι όποιος ζήσει κι όποιος ψοφήσει. Απλά θα πρόσθετα μια παράγραφο "ανεμβολίαστοι εκτός ΕΣΥ... σπίτι τους να φροντισουν το σωμα τους οπως νομιζουν!!!).
Να ξεκολλάμε από αυτό και να πάμε παρακάτω
Σωστός!!!το έχω ξαναγράψει. Αν ήταν στο χέρι μου, θα καταργούσα κάθε περιορισμό για τους ανεμβολίαστους. Θα τους προέτρεπα κι όλας να πηγαίνουν στους Ναούς τους χωρίς μάσκες, να πασπατεύουν τα αντίδωρα χωρίς να απολυμαίνουν τα χέρια τους, και στο τέλος να Κοινωνάνε γλύφοντας το ίδιο κουτάλι. Καλά θα πήγαινε
φιλε ειμαστε δυο διαφορετικοι κοσμοι εσυ λες πανω απο ολα η υγεια εγω λεω πανω ολα η ζωητο έχω ξαναγράψει. Αν ήταν στο χέρι μου, θα καταργούσα κάθε περιορισμό για τους ανεμβολίαστους. Θα τους προέτρεπα κι όλας να πηγαίνουν στους Ναούς τους χωρίς μάσκες, να πασπατεύουν τα αντίδωρα χωρίς να απολυμαίνουν τα χέρια τους, και στο τέλος να Κοινωνάνε γλύφοντας το ίδιο κουτάλι. Καλά θα πήγαινε
Mε ποια λογικη πρεπει ντε και καλα να κανουμε ό,τι και οι Αγγλοι?Για να δούμε τι θα μας πούνε τώρα οι γνωστοί γλείφτες της δεξιάς
Βρετανία: Τέλος στην τηλεργασία, την υποχρεωτική χρήση μάσκας και τα διαβατήρια Covid από τις 27 Ιανουαρίου
Ο Μπόρις Τζόνσον χαλαρώνει τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία καθώς, όπως είπε, καταγράφεται μείωση των κρουσμάτων στη χώραwww.protothema.gr
Πολυ συγκινητικο.φιλε ειμαστε δυο διαφορετικοι κοσμοι εσυ λες πανω απο ολα η υγεια εγω λεω πανω ολα η ζωη
Αλεξ αν είσαι γκευ τότε ισχύειMε ποια λογικη πρεπει ντε και καλα να κανουμε ό,τι και οι Αγγλοι?