sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.322
- Πόντοι
- 22.266
Έχεις δίκιουποτονικη η κινηση στο ΨΕΚΟ--νημα..γιατι;
Υποτινικα
Πήγα σήμερα να ανέβω σε αεροπλάνο για πτήση κ με κατέβασαν κάτω
Έχεις δίκιουποτονικη η κινηση στο ΨΕΚΟ--νημα..γιατι;
Δύναμη ο κατσαπλιάς! Σας είχε ξεσκίσει καραντινοκαυλα προβατάκια!Ναι ρε τύπε. Ευτυχώς είσαι εσύ μέσα σε όλα, οπότε όλα καλά. Άφησέ μας εμάς στον κόσμο μας. Μου θυμίζεις το χαζό τον Κατσαπλιά που τον είχαν ταράξει στη φάπα, αλλά αυτός όλους τους "κέρδιζε" μέσα στη θολούρα του.
Nαι, μεγάλη δύναμη, εξίσου χαζός με σένα. "Κέρδαγε" συνεχώς και αυτός, όπως κι εσύ. Και στο τέλος, αφού έγινε ένα με τις ραφές στο καναβάτσο, ασχολήθηκε με μάνες. Για τέτοιο "ξέσκισμα" μιλάμε.Δύναμη ο κατσαπλιάς! Σας είχε ξεσκίσει καραντινοκαυλα προβατάκια!
Αν γινόταν σοβαρή υγειονομική διαχείρηση έπρεπε να πάρεις απαλλακτικό εμβολιασμού.Αυτό το ότι έχω περάσει Δ και Ο το τελευταίο 5μηνο αλλά σε 20 μέρες δεν θα έχω πάσο σε εστιαση και λοιπά μέρη με ξεπερνάει. Με φουλ ελεγμένα αντισώματα εγώ απαγορεύεται να μπω , ενώ ο μεσήλικας + που δεν ξέρει από τι μπορεί να πάσχει και δεν γνωρίζει αν έχει αντισώματα από τον τριπλό εμβολιασμό του, θα είναι είναι ελεύθερος να κυκλοφορεί και να κολλήσει. Μετά θα λέει ότι είναι τζουφια τα εμβόλια
22.000 πέθαναν από την όμικρον;Πως πεθανανε 22000 τοσοι ανθρωποι αφου εσυ εχεις ενα συναχακι μονο;Τι μας κρυβουν τυπε;
Εσύ πονάς πουθενά από το εμβόλιο;Ψέκια πονάτε;
Και πριν με τη Δελτα γιατι παλι ησουν ανεμβολιαστος;Με τον φιλο σου θα μας πεις τελικα πως ταλαιπωρειται απο "ενδονοσοκομειακες" λοιμωξεις;22.000 πέθαναν από την όμικρον;
Ντόκτορ Κούλης σπικινγκ;Ε λοιπόν εσύ ΞΕΡΕΙΣ!
Όπωσ κι εγώ ξέρω γιατί έχω περάσει Α και Δ.
ΟΧΙ βέβαια, ιχώρ είναι αυτό.Εσύ πονάς πουθενά από το εμβόλιο;
Πως πεθανανε 22000 τοσοι ανθρωποι αφου εσυ εχεις ενα συναχακι μονο;Τι μας κρυβουν τυπε;
Και εμεις ξερουμε τυπε...ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΚΟΓΑΜΗΜΕΝΟΣ!!!Αν γινόταν σοβαρή υγειονομική διαχείρηση έπρεπε να πάρεις απαλλακτικό εμβολιασμού.
Όλα γίνονται για την απειροελάχιστη περίπτωση που κάποιος οργανισμός δεν καταφέρει να αμυνθεί σωστά κατά του ιού ..
Μας έχουν ζαλίσει με αυτό το «δεν ξέρεις πως θα σε βρει»
Ε λοιπόν εσύ ΞΕΡΕΙΣ!
Όπωσ κι εγώ ξέρω γιατί έχω περάσει Α και Δ.
Θέλουν όμως με το ζόρι και τρυπηθούμε
Αυτά για σήμερα, αύριο πάλι
όχι, εγώ τριπλοεμβολιασμένος είχα βήχα για δύο μέρες κι αναγκάστηκα να πληρώσω ένα σιρόπι 8€Αν έκανες τρία εμβόλια θα την περνούσες με ένα φτέρνισμα ..
Όχι σε απλή κλίνηΕλα ρε αληθεια;Για πες μας ρε τυπε διασωληνωμενος ηταν πως τις αρπαξε αυτες τις ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις;
Κατσε ο μεγαλος γκουρου των Ψεκιων που ακολουθει τυφλα αγωγες καρδιολογων για αναπνευστικους ιους θα μας εξηγησει πως ο φιλος του τσιμπησε ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις....Αυτοί πήγαν από λάθος διάγνωση.
Ματιαγμένοι ήταν που τους κράτησαν στα νοσοκομεία και τους έδωσαν φάρμακα. Κανονικά έπρεπε να πάνε στην εκκλησία να τους διαβάσει παπάς.
ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ!
Και πως τσιμπησε τις ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις στην απλη κλινη και ποιες ακριβως ειναι αυτες....Όχι σε απλή κλίνη
Κατσε ο μεγαλος γκουρου των Ψεκιων που ακολουθει τυφλα αγωγες καρδιολογων για αναπνευστικους ιους θα μας εξηγησει πως ο φιλος του τσιμπησε ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις....
Μπορεί να ήταν κακής ποιότητας η χλωροκίνη, να μην άκουσε προσεκτικά τον δρ. ΛαδάκηΚατσε ο μεγαλος γκουρου των Ψεκιων που ακολουθει τυφλα αγωγες καρδιολογων για αναπνευστικους ιους θα μας εξηγησει πως ο φιλος του τσιμπησε ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και πως τσιμπησε τις ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις στην απλη κλινη και ποιες ακριβως ειναι αυτες....
1800 τι κανουν εκει απομονωμενοι. Τι προσφερουν στην κοινωνια. Τι φορους πληρωνουν το χρονο.Ποιά κοροϊδία ρε μάστορα; 40 άτομα στα 1800 του Αγίου Όρους. Σε μέρη απομακρυσμένα και απομονωμένα μεταξύ τους. Ίσως και παραπάνω λέει ο Ηγούμενος γιατί αυτοί είναι οι επίσημοι. Και υπήρχαν πολλοί που πέθαναν γιατί ο ηγούμενος της κάθε μονής τους επέβαλλε να μην πάνε νοσοκομείο ή να μην εμβολιασθούν ανάλογα με την πεποίθησή του. Αυτό καταγγέλλει ο Βαρθολομαίος. Τον α΄δικο θάνατο.
Διάβασε κανένα άρθρο πριν πεταχτείς να πεις την κουταμάρα σου.
Μπορεί να ήταν κακής ποιότητας η χλωροκίνη, να μην άκουσε προσεκτικά τον δρ. Λαδάκη
Δεν έχουν τα νοσοκομεία πορτοκαλάδα Φάντα;;Από πολύ έγκυρη πηγή μόλις πληροφορήθηκα ότι δεν τους χορηγούσαν πορτοκαλάδα Φάντα, επειδή αμέλησαν να παραγγείλουν.
Τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί μήνυση α από γνωστό δημοσιογράφο στον αρμόδιο εισαγγελέα για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ της κυβέρνησης.