Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Ναι ρε τύπε. Ευτυχώς είσαι εσύ μέσα σε όλα, οπότε όλα καλά. Άφησέ μας εμάς στον κόσμο μας. Μου θυμίζεις το χαζό τον Κατσαπλιά που τον είχαν ταράξει στη φάπα, αλλά αυτός όλους τους "κέρδιζε" μέσα στη θολούρα του.
Δύναμη ο κατσαπλιάς! Σας είχε ξεσκίσει καραντινοκαυλα προβατάκια! :rockon:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δύναμη ο κατσαπλιάς! Σας είχε ξεσκίσει καραντινοκαυλα προβατάκια! :rockon:
Nαι, μεγάλη δύναμη, εξίσου χαζός με σένα. "Κέρδαγε" συνεχώς και αυτός, όπως κι εσύ. Και στο τέλος, αφού έγινε ένα με τις ραφές στο καναβάτσο, ασχολήθηκε με μάνες. Για τέτοιο "ξέσκισμα" μιλάμε.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.461
Πόντοι
27.261
:tooth: ετσι... πεστα :tooth:
βατσινοβλακας.jpg

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Αυτό το ότι έχω περάσει Δ και Ο το τελευταίο 5μηνο αλλά σε 20 μέρες δεν θα έχω πάσο σε εστιαση και λοιπά μέρη με ξεπερνάει. Με φουλ ελεγμένα αντισώματα εγώ απαγορεύεται να μπω , ενώ ο μεσήλικας + που δεν ξέρει από τι μπορεί να πάσχει και δεν γνωρίζει αν έχει αντισώματα από τον τριπλό εμβολιασμό του, θα είναι είναι ελεύθερος να κυκλοφορεί και να κολλήσει. Μετά θα λέει ότι είναι τζουφια τα εμβόλια
Αν γινόταν σοβαρή υγειονομική διαχείρηση έπρεπε να πάρεις απαλλακτικό εμβολιασμού.
Όλα γίνονται για την απειροελάχιστη περίπτωση που κάποιος οργανισμός δεν καταφέρει να αμυνθεί σωστά κατά του ιού ..
Μας έχουν ζαλίσει με αυτό το «δεν ξέρεις πως θα σε βρει»
Ε λοιπόν εσύ ΞΕΡΕΙΣ!
Όπωσ κι εγώ ξέρω γιατί έχω περάσει Α και Δ.
Θέλουν όμως με το ζόρι και τρυπηθούμε :confused:
Αυτά για σήμερα, αύριο πάλι:hi:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
22.000 πέθαναν από την όμικρον;
Και πριν με τη Δελτα γιατι παλι ησουν ανεμβολιαστος;Με τον φιλο σου θα μας πεις τελικα πως ταλαιπωρειται απο "ενδονοσοκομειακες" λοιμωξεις;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.191
Πόντοι
5.506
Ε λοιπόν εσύ ΞΕΡΕΙΣ!
Ντόκτορ Κούλης σπικινγκ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ πονάς πουθενά από το εμβόλιο;
ΟΧΙ βέβαια, ιχώρ είναι αυτό.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Πως πεθανανε 22000 τοσοι ανθρωποι αφου εσυ εχεις ενα συναχακι μονο;Τι μας κρυβουν τυπε;:confused::confused::confused:

Αυτοί πήγαν από λάθος διάγνωση.

Ματιαγμένοι ήταν που τους κράτησαν στα νοσοκομεία και τους έδωσαν φάρμακα. Κανονικά έπρεπε να πάνε στην εκκλησία να τους διαβάσει παπάς.

ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Αν γινόταν σοβαρή υγειονομική διαχείρηση έπρεπε να πάρεις απαλλακτικό εμβολιασμού.
Όλα γίνονται για την απειροελάχιστη περίπτωση που κάποιος οργανισμός δεν καταφέρει να αμυνθεί σωστά κατά του ιού ..
Μας έχουν ζαλίσει με αυτό το «δεν ξέρεις πως θα σε βρει»
Ε λοιπόν εσύ ΞΕΡΕΙΣ!
Θέλουν όμως με το ζόρι και τρυπηθούμε :confused:
Αυτά για σήμερα, αύριο πάλι:hi:
Και εμεις ξερουμε τυπε...ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΚΟΓΑΜΗΜΕΝΟΣ!!! :tooth:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Αυτοί πήγαν από λάθος διάγνωση.

Ματιαγμένοι ήταν που τους κράτησαν στα νοσοκομεία και τους έδωσαν φάρμακα. Κανονικά έπρεπε να πάνε στην εκκλησία να τους διαβάσει παπάς.

ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ!
Κατσε ο μεγαλος γκουρου των Ψεκιων που ακολουθει τυφλα αγωγες καρδιολογων για αναπνευστικους ιους θα μας εξηγησει πως ο φιλος του τσιμπησε ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις....

Όχι σε απλή κλίνη
Και πως τσιμπησε τις ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις στην απλη κλινη και ποιες ακριβως ειναι αυτες....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Κατσε ο μεγαλος γκουρου των Ψεκιων που ακολουθει τυφλα αγωγες καρδιολογων για αναπνευστικους ιους θα μας εξηγησει πως ο φιλος του τσιμπησε ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις....

Μην τον λοιδορείτε!

Τον πνίγει το δίκιο τον άνθρωπο. ΤΟΝ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.191
Πόντοι
5.506

Και πως τσιμπησε τις ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις στην απλη κλινη και ποιες ακριβως ειναι αυτες....
Μπορεί να ήταν κακής ποιότητας η χλωροκίνη, να μην άκουσε προσεκτικά τον δρ. Λαδάκη

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Ποιά κοροϊδία ρε μάστορα; 40 άτομα στα 1800 του Αγίου Όρους. Σε μέρη απομακρυσμένα και απομονωμένα μεταξύ τους. Ίσως και παραπάνω λέει ο Ηγούμενος γιατί αυτοί είναι οι επίσημοι. Και υπήρχαν πολλοί που πέθαναν γιατί ο ηγούμενος της κάθε μονής τους επέβαλλε να μην πάνε νοσοκομείο ή να μην εμβολιασθούν ανάλογα με την πεποίθησή του. Αυτό καταγγέλλει ο Βαρθολομαίος. Τον α΄δικο θάνατο.
Διάβασε κανένα άρθρο πριν πεταχτείς να πεις την κουταμάρα σου.
1800 τι κανουν εκει απομονωμενοι. Τι προσφερουν στην κοινωνια. Τι φορους πληρωνουν το χρονο.
Πως πληρωνουν δεη κλπ ποια ειναι τα εισοδηματα του

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Καθιστε λιγο να γελασουμε...ειναι το κλασσικο παραμυθακι των ψεκων οτι οσοι πανε στα νοσοκομεια με κοβιντ πεθαινουν απο ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις και οχι απο τον κοβιντ και οτι αμα μενανε σπιτια τους θα ηταν ζωντανοι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Μπορεί να ήταν κακής ποιότητας η χλωροκίνη, να μην άκουσε προσεκτικά τον δρ. Λαδάκη

Από πολύ έγκυρη πηγή μόλις πληροφορήθηκα ότι δεν τους χορηγούσαν πορτοκαλάδα Φάντα, επειδή αμέλησαν να παραγγείλουν.

Τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί μήνυση α από γνωστό δημοσιογράφο στον αρμόδιο εισαγγελέα για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ της κυβέρνησης.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.191
Πόντοι
5.506
Από πολύ έγκυρη πηγή μόλις πληροφορήθηκα ότι δεν τους χορηγούσαν πορτοκαλάδα Φάντα, επειδή αμέλησαν να παραγγείλουν.

Τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί μήνυση α από γνωστό δημοσιογράφο στον αρμόδιο εισαγγελέα για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ της κυβέρνησης.
Δεν έχουν τα νοσοκομεία πορτοκαλάδα Φάντα;; :new_shocked::new_shocked::new_shocked:

Μητσοτάκη γαμιέσαι, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom