Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Οχι...η Δελτα ηταν πολυ πιο μεταδοτικη απο την Αλφα αλλα ταυτογχρονα προκαλουσες πολλες περισσοτερες νοσηλειες και θανατους.

Και προφανως οσο ειναι πιο μεταδοτικη τοσο πιο ευκολα επικρατει....αλλα και η Αλφα ειχε επικρατησει και μετα εμφανιστηκε η Δελτα και μετα η Ομικρον και μετα σιγουρα θα υπαρξει καποια αλλη μεταλλαξη.

Το θεμα ειναι θα συνεχισει την ιδια ηπια πορεια της Ομικρον ή τη πιο βαρια της Δελτα;Αυτο ΚΑΝΕΙΣ δεν το ξερει στα σιγουρα μονο υποθεσεις κανουν....θελεις να το τζογαρεις τυπε;
προσωπικα, απο το να συνεχισουμε να καταστρεφουμε την οικονομια της χωρας και να ειμαστε χουντα, ναι 100 %. η σουηδια την καλυτερη δουλεια εκανε και δεν γαμησε την οικονομια της. ας δεχτουμε απλα το ρισκο στην υπαρξη μας ας ενισχυσουμε ΕΣΥ, καμπανιες για παππουδια και thats all. δεν νομιζω οτι συνειδητοποιείς τι καταστροφη εχουν φερει τα λοκνταουν. και στο λεει ανθρωπος που εχει καταθεσεις σε αλλα νομισματα αρα τσο μου λοκνταουν στην ευρωπη γιατι γαμανε το ευρω και οταν ακομα χρειαζοταν να δουλευω βολευτηκα φουλ με τηλεργασια. :sunglasses:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
προσωπικα, απο το να συνεχισουμε να καταστρεφουμε την οικονομια της χωρας και να ειμαστε χουντα, ναι 100 %. η σουηδια την καλυτερη δουλεια εκανε και δεν γαμησε την οικονομια της. ας δεχτουμε απλα το ρισκο στην υπαρξη μας ας ενισχυσουμε ΕΣΥ, καμπανιες για παππουδια και thats all. δεν νομιζω οτι συνειδητοποιείς τι καταστροφη εχουν φερει τα λοκνταουν. και στο λεει ανθρωπος που εχει καταθεσεις σε αλλα νομισματα αρα τσο μου λοκνταουν στην ευρωπη γιατι γαμανε το ευρω και οταν ακομα χρειαζοταν να δουλευω βολευτηκα φουλ με τηλεργασια. :sunglasses:
Αντε παλι η Σουηδια....τι σχεση εχεις εσυ ρε φιλε σαν χωρα με τη Σουηδια;

Η Σουηδια ειναι απο τις πιο αραικατοικημενες χωρες,οι νεοι ανθρωποι ζουνε μονοι τους και οχι με γονεις και το κυριοτερο εχουν μια παιδεια και ενα νοητικο επιπεδο να κανουν οτι τους πει το κρατος τους αντι να το παιζουν επαναστατες κλανομαγκες.

Θα μπορουσε ποτε στο Ελλαδισταν να εφαρμοστει ενα τετοιο μοντελο;Και ακομα και αυτοι που το εφαρμοσανε σε σχεση με τις διπλανες Σκανδιναβικες χωρες ειχαν πολλα περισσοτερα θυματα απο την πανδημια.

Εχετε μια καραμελιτσα για τη Σουηδια,για την Οικονομια λες και εμεις γουσταρουμε με αυτη τη φαση....εμενα προσωπικα στην ιδιωτικη κλινικη που εργαζομαι μας εχουν κλεισει τα ιατρεια εδω και 3 εβδομαδες λογω της Ομικρον.

Ουτε ραντεβου ουτε χειρουργεια...ξερεις τι χασουρα εχω;

Τι να κανουμε ομως να αφηνουμε το κοσμο να πεθαινει στους δρομους...σε τελικη αναλυση αμα σε κοβει τοσο πολυ για την οικονομια θα επρεπε να εισαι πρωτος να εμβολιαστεις και οχι να πουλας τρελιτσα.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Αντε παλι η Σουηδια....τι σχεση εχεις εσυ ρε φιλε σαν χωρα με τη Σουηδια;

Η Σουηδια ειναι απο τις πιο αραικατοικημενες χωρες,οι νεοι ανθρωποι ζουνε μονοι τους και οχι με γονεις και το κυριοτερο εχουν μια παιδεια και ενα νοητικο επιπεδο να κανουν οτι τους πει το κρατος τους αντι να το παιζουν επαναστατες κλανομαγκες.

Θα μπορουσε ποτε στο Ελλαδισταν να εφαρμοστει ενα τετοιο μοντελο;Και ακομα και αυτοι που το εφαρμοσανε σε σχεση με τις διπλανες Σκανδιναβικες χωρες ειχαν πολλα περισσοτερα θυματα απο την πανδημια.

Εχετε μια καραμελιτσα για τη Σουηδια,για την Οικονομια λες και εμεις γουσταρουμε με αυτη τη φαση....εμενα προσωπικα στην ιδιωτικη κλινικη που εργαζομαι μας εχουν κλεισει τα ιατρεια εδω και 3 εβδομαδες λογω της Ομικρον.

Ουτε ραντεβου ουτε χειρουργεια...ξερεις τι χασουρα εχω;

Τι να κανουμε ομως να αφηνουμε το κοσμο να πεθαινει στους δρομους...σε τελικη αναλυση αμα σε κοβει τοσο πολυ για την οικονομια θα επρεπε να εισαι πρωτος να εμβολιαστεις και οχι να πουλας τρελιτσα.
σου ειπα στα αρχιδια μου για την οικονομια προσωπικα τυπε, τους υπολοιπους που πεινανε στη χωρα λυπαμαι. οποτε θελω την κανω για γενευη. μακαρι η οικονομια της ευρωζωνης να πεσει ταρταρα.
δεν μου λες ομως η σουηδια δεν ειναι και πιο κρυα αρα θα επρεπε να απειλείται περισσοτερο απο τετοιες νοσους :confused: συμφωνα με επιχειρημα των ειδικων της κυβερνησης? μη θυμομαστε μονο οσα μας συμφερουν απο σουηδια δηλαδη...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
σου ειπα στα αρχιδια μου για την οικονομια προσωπικα τυπε, τους υπολοιπους που πεινανε στη χωρα λυπαμαι. οποτε θελω την κανω για γενευη. μακαρι η οικονομια της ευρωζωνης να πεσει ταρταρα.
δεν μου λες ομως η σουηδια δεν ειναι και πιο κρυα αρα θα επρεπε να απειλείται περισσοτερο απο τετοιες νοσους :confused: συμφωνα με επιχειρημα των ειδικων της κυβερνησης? μη θυμομαστε μονο οσα μας συμφερουν απο σουηδια δηλαδη...
1642191643420.png

Μαντεψε και στις αλλες χωρες του γραφηματος κανει κρυο....

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
1642191643420.png

Μαντεψε και στις αλλες χωρες του γραφηματος κανει κρυο....
τυπε κανα πιο προσφατο δεν εχεις? εσυ μου την ειχες πει την προηγουμενη φορα για κατι τετοιο. επισης για πες μου ποια απο αυτες τις χωρες δεν γαμησε την οικονομια της :headbang: που ειναι αυτο που νοιαζει ενα νεο ανθρωπο που θελει ενα μελλον στη χωρα του?
γενικα προτιμω να πεθανουν πολλα γεροντια παρα να χαντακωθουν γενιες ολοκληρες. κανενα δεν ειναι καλο σεναριο αλλα προτιμω το λιγοτερο κακο...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
τυπε κανα πιο προσφατο δεν εχεις? εσυ μου την ειχες πει την προηγουμενη φορα για κατι τετοιο. επισης για πες μου ποια απο αυτες τις χωρες δεν γαμησε την οικονομια της :headbang: που ειναι αυτο που νοιαζει ενα νεο ανθρωπο που θελει ενα μελλον στη χωρα του?
Α σου ειναι πολυ πισω 3 μηνες;Δηλαδη τι εγινε σε 3 μηνες;Ολες αυτες οι χωρες ξαφνικα ειχαν περισσοτερους θανατους ανα 100.000 κατοικους απο τη Σουηδια;

Αυτο εδω ειναι αρκετα προσφατο;

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Α σου ειναι πολυ πισω 3 μηνες;Δηλαδη τι εγινε σε 3 μηνες;Ολες αυτες οι χωρες ξαφνικα ειχαν περισσοτερους θανατους ανα 100.000 κατοικους απο τη Σουηδια;

Αυτο εδω ειναι αρκετα προσφατο;

απο το ιδιο σου το αρθρο
Ακόμα κι αν η τάση είναι ανοδική, ο αριθμός των κρουσμάτων και των νεκρών είναι αυτή τη στιγμή μεταξύ των χαμηλότερων στην Ευρώπη με 26 νεκρούς και λιγότερα από 15.000 κρούσματα την εβδομάδα που πέρασε, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε το Γαλλικό Πρακτορείο. :confused: :confused: :confused: :confused: αρα καλα παει η σουηδια.....
τεσπα τυπε σου ειπα καλυτερα 100 γεροι παρα 1 νεος τωρα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε.
νομιζω ο καθενας που διαβαζει βγαζει τα συμπερασματα του:2funny: αν εχεις καταλαβει οτι η κοινωνια συμφωνει με ολο αυτο που γινεται δεν εχω να πω κατι αλλο.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Τυπε @Zesty σε συμβολαιογραφο στο Κολωνακι με δικα μου εξοδα αναμενω να δεχτεις τη προκληση μου για συγκριση περιουσιακων στοιχειων με στοιχημα 30Κ . Εσυ εισαι επιδειξιας δυνατος δε καταλαβαινω τα οσα μου εγραψες στο αλλο νημα ( μονο μετρητα διαθετεις , δεν εισαι bussinessman κα ) . Μπορει οποιος φιλος σου θελει να στοιχηματισει υπερ σου και θα ανεβει αντιστοιχα το ποσο που θα δωσω . Υπερ μου δεν επιτρεπω στοιχηματα

Θελω δικηγορο να φερεις και συμβολαιογραφικη δεσμευση πιο πριν . Αν κερδισω το ποσο θα εχω δεσμευτει εγγραφως απο πριν να κατατεθει σε ιδρυμα για παιδια με λευχαιμια , εσυ τσεπωσε τα ολα .

Μη με παρεξηγεις δεν ειναι προσωπικο , απλα σε βλεπω σε ολα τα νηματα να ποσταρεις 30Κ απλωμενα σα τραχανα μονο για τις ρωσιδες σου και να τη λες σε ολους . Εργαζομενος ειμαι εγω με χομπι να πικαρω μεγιστανες .

ΥΓ . Οτι περιουσιακο στοιχειο θες το αποδεχομαι , και βαζω αλλα τοσα οτι δε θα προλαβω ουτε τσιγαρο να αναψω πριν τελειωσουμε . Αναμενω

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
απο το ιδιο σου το αρθρο
Ακόμα κι αν η τάση είναι ανοδική, ο αριθμός των κρουσμάτων και των νεκρών είναι αυτή τη στιγμή μεταξύ των χαμηλότερων στην Ευρώπη με 26 νεκρούς και λιγότερα από 15.000 κρούσματα την εβδομάδα που πέρασε, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε το Γαλλικό Πρακτορείο. :confused: :confused: :confused: :confused:
τεσπα τυπε σου ειπα καλυτερα 100 γεροι παρα 1 νεος τωρα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε.
νομιζω ο καθενας που διαβαζει βγαζει τα συμπερασματα του:2funny: αν εχεις καταλαβει οτι η κοινωνια συμφωνει με ολο αυτο που γινεται δεν εχω να πω κατι αλλο.
Οντως τυπε ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του....

1642192303143.png

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπε @Zesty σε συμβολαιογραφο στο Κολωνακι με δικα μου εξοδα αναμενω να δεχτεις τη προκληση μου για συγκριση περιουσιακων στοιχειων με στοιχημα 30Κ . Εσυ εισαι επιδειξιας δυνατος δε καταλαβαινω τα οσα μου εγραψες στο αλλο νημα ( μονο μετρητα διαθετεις , δεν εισαι bussinessman κα ) . Μπορει οποιος φιλος σου θελει να στοιχηματισει υπερ σου και θα ανεβει αντιστοιχα το ποσο που θα δωσω . Υπερ μου δεν επιτρεπω στοιχηματα

Θελω δικηγορο να φερεις και συμβολαιογραφικη δεσμευση πιο πριν . Αν κερδισω το ποσο θα εχω δεσμευτει εγγραφως απο πριν να κατατεθει σε ιδρυμα για παιδια με λευχαιμια , εσυ τσεπωσε τα ολα .

Μη με παρεξηγεις δεν ειναι προσωπικο , απλα σε βλεπω σε ολα τα νηματα να ποσταρεις 30Κ απλωμενα σα τραχανα μονο για τις ρωσιδες σου και να τη λες σε ολους . Εργαζομενος ειμαι εγω με χομπι να πικαρω μεγιστανες .

ΥΓ . Οτι περιουσιακο στοιχειο θες το αποδεχομαι , και βαζω αλλα τοσα οτι δε θα προλαβω ουτε τσιγαρο να αναψω πριν τελειωσουμε . Αναμενω
Σε ποιο νημα εγινε το σκηνικο τυπε; :tooth:

• Like
Αντιδράσεις: nikg
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Οντως τυπε ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του....

1642192303143.png

Σε ποιο νημα εγινε το σκηνικο τυπε; :tooth:

Διαβασε απο εδω και κατω τυπε . Πηρα πρωτοβουλια να του κανω προταση γιατι τα ποσταρε και αλλου και την ελεγε σε αλλους και φαινεται ιδρωσε ο μεγιστανας και αρχισε τις δικαιολογιες

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Α τωρα σε νοιαζει η οικονομια;Πριν ελεγες στα αρχιδια σου....
τυπε λεω προσωπικα εμενα σαν Νικο δεν με νοιαζει η οικονομια γτ στα αρχιδια μου, οποτε θελω σηκώνομαι φευγω στο εξωτερικο σε καλοπληρωμενη δουλεια και αυτο αν χρειαστει να δουλεψω....
σαν πολιτης της χωρας που νοιαζεται για τους νεους συνανθρωπους και λιγοτερο προνομιουχους φιλους του που εχουν χρονια ζωης μπρστα τους προφανως με νοιαζει η οικονομια.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
που παμε ρε νιαμου επιτελους. πανε οι εποχες με σαββιδαρο αιθέρα που δινε ραντεβου σε τράπεζες οτι εβαζε ο αλλος αυτος εβαζε τα τριπλά :wanker::wanker::wanker:

τωρα ξεμείναμε με τα αλάνια ζεστυ και καπό καπι νταξει γινεται δουλιτσα αλλα και παλι δεν υπαρχει πολυ εξαητμεντ :undecided::undecided::undecided:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86

ετσι ρε τυπε. εχω βαρεθει με τους μεγιστανες του πληκτρολογιου. δεν ξερω ποιος απο τους δυο η αν και οι δυο λετε αληθεια αλλα ετσι λυνονται αυτα :thumbsup:

που παμε ρε νιαμου επιτελους. πανε οι εποχες με σαββιδαρο αιθέρα που δινε ραντεβου σε τράπεζες οτι εβαζε ο αλλος αυτος εβαζε τα τριπλά :wanker::wanker::wanker:

τωρα ξεμείναμε με τα αλάνια ζεστυ και καπό καπι νταξει γινεται δουλιτσα αλλα και παλι δεν υπαρχει πολυ εξαητμεντ :undecided::undecided::undecided:
τυπε ο καπο δεν εκανε επιδειξη νομιζω.....
απλα σηκωνει το γαντι:headbang2:
καμια σχεση με σαββιδη :2funny:

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446

Μπερδευεσαι τυπε . Εγω δεν εδειξα τιποτα . Αλλος τα δειχνει παντου και απλα προτεινα 30Κ ευκολα λεφτα να βγαλει

• Like

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Μπερδευεσαι τυπε . Εγω δεν εδειξα τιποτα . Αλλος τα δειχνει παντου και απλα προτεινα 30Κ ευκολα λεφτα να βγαλει
γενικα τυποι μου οποιος εχει αναγκη να κανει επιδειξη πλουτου στο μπου και το εχει σαν επιχειρημα μαλλον εχει μεγαλη ανασφαλεια για τον πλουτο του. βεβαια εγω ειμαι φτωχαδακι που παει φυλης οποτε τι ξερω :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
τυπε λεω προσωπικα εμενα σαν Νικο δεν με νοιαζει η οικονομια γτ στα αρχιδια μου, οποτε θελω σηκώνομαι φευγω στο εξωτερικο σε καλοπληρωμενη δουλεια και αυτο αν χρειαστει να δουλεψω....
σαν πολιτης της χωρας που νοιαζεται για τους νεους συνανθρωπους και λιγοτερο προνομιουχους φιλους του που εχουν χρονια ζωης μπρστα τους προφανως με νοιαζει η οικονομια.
Α ενταξει αρα εχεις ανθρωπια απλα με ηλικιακα κριτηρια....εσυ γονεις δεν εχεις;Παππουδες,Γιαγιαδες;Φιλους με σοβαρα προβληματα υγειας;

Γιαυτους σε νοιαζει ή ειναι στα αρχιδια σου και αυτοι;

Η Σουηδια λοιπον και παντα με τα κριτηρια που σου ειπα πριν,αραιοκατοικημενη κτλ,αποφασισε να βαλει τα λεφτα μπροστα απο την υγεια των πολιτων της...εγω παλι προτιμω χωρες σαν την Νορβηγια που εβαλε μπροστα τις ζωες των πολιτων της ειδικα στις αρχες που ΚΑΝΕΙΣ δεν ηξερε τι πορεια θα ειχε ολη αυτη η ιστορια και τι απωλειες θα ειχαμε.

Τυπε ειναι εκτιμητης εργων τεχνης τι να κλασεις μπροστα του!!! :tooth:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Α ενταξει αρα εχεις ανθρωπια απλα με ηλικιακα κριτηρια....εσυ γονεις δεν εχεις;Παππουδες,Γιαγιαδες;Φιλους με σοβαρα προβληματα υγειας;

Γιαυτους σε νοιαζει ή ειναι στα αρχιδια σου και αυτοι;

Η Σουηδια λοιπον και παντα με τα κριτηρια που σου ειπα πριν,αραιοκατοικημενη κτλ,αποφασισε να βαλει τα λεφτα μπροστα απο την υγεια των πολιτων της...εγω παλι προτιμω χωρες σαν την Νορβηγια που εβαλε μπροστα τις ζωες των πολιτων της ειδικα στις αρχες που ΚΑΝΕΙΣ δεν ηξερε τι πορεια θα ειχε ολη αυτη η ιστορια και τι απωλειες θα ειχαμε.
τυπε εχουν κανει ολοι το εμβολιο γονεις κλπ.
ναι προφανως προτιμω να κρατησω τη ζωη καποιου νεου απο τη ζωη καποιου μεγαλου αν αυτο ρωτας. :) δεν νομιζω οτι μετραει το ιδιο η ζωη ενος βρεφους με εναν 50αρη. γιατρος εισαι νομιζω δοθεντος περιορισμου χρονου και υλικου συμφωνεις οτι το βρεφος το σωζεις πρωτο. οχι?

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Τη λεει σε ολους και φλεξαρει σε ολα τα νηματα δεσμιδες χαρτονομισματα οτι τα χει μονο για τις ρωσιδες του . Στοιχημα του προτεινα σε συμβολαιογραφο και αρχισε να τα μασαει . Μαλλον φιλος του εισαι αγαπητε @RETRO , σορι αλλα εχω αλλεργια σε επιδειξιες δεν ηθελα να στον θιξω

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom