You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Καλα αμα λεμε το ιδιο πραγμα παω πασο Βασιλικε Πιγκουινε....το αυτονόητο το ξέρω εσυ μάλλον δεν κατάλαβες οτι λεμε το ιδιο πράγμα φωκια μοναχους μοναχους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τυπε κανε ενα ρισταρτ το κινητο γιατι σου κολλησε το auto correct....η τωρινη νοσος εχει πολυ λιγοτερα θανατικα αλλα δυστυχως κολλας πολυ ευκολα συμφωνα με τα λεγομενα των προτων ημερων απο τα αποτελεσματα στην νοτια αφρικη
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
φωκια δεν ειναι αυτο που εχεις βαλει εκει? τι σκατα ειναι σκιουρος?Καλα αμα λεμε το ιδιο πραγμα παω πασο Βασιλικε Πιγκουινε....
30 % μαξιμουμΕιδες λοιπον μαλακα οτι δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις....30% ειναι η αποτροπη νοσησης με οποιοδηποτε συμπτωμα.Το ποσοστο προστασιας για βαρια νοσηση ή νοσηλεια ειναι πολυ υψηλοτερο γυρω στο 75-90%.
με επομενα εμβολια ειδικα για την συγκεκριμενη νοσο τοτε θα δουμε αποτελεσματα που λες εσυ για 75 εως 90 %
περιμενε κανα τριμηνο για τετοια αποτελεσματα
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Ε οχι και φωκια ρε!Ενυδριδα ειναι!φωκια δεν ειναι αυτο που εχεις βαλει εκει? τι σκατα ειναι σκιουρος?
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Ενταξει εισαι τερμα χαζος ρε τυπε....απο αυτο που εβαλες εσυ ο ιδιος ρε!!!30 % μαξιμουμ
με επομενα εμβολια ειδικα για την συγκεκριμενη νοσο τοτε θα δουμε αποτελεσματα που λες εσυ για 75 εως 90 %
περιμενε κανα τριμηνο για τετοια αποτελεσματα
Ευτυχώς, σύμφωνα με τον ίδιο, «είναι σημαντικό πως η προστασία έναντι της σοβαρής νόσου (λόγω Όμικρον) είναι πολύ υψηλότερη. Εκτιμούμε ότι είναι 86% σε περίπτωση που έχει πρόσφατα κάποιος κάνει δεύτερη δόση εμβολίου mRNA, 67% αν έχει περάσει καιρός και η ανοσία του έχει εξασθενήσει, και 91% μετά από την τρίτη ενισχυτική δόση».
Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
Πλακα,πλακα θα θεσω ενα ερωτημα και ας μου απαντησουν και τα μελη που ειναι ψεκ,και οι ελαχιστοι ορθολογιστες(δεν θελω απαντησεις απο κομματοσκυλα καμιας αποχρωσης)...
Οι περισσοτεροι γιατροι,ερευνητες λενε ,αν δεν κανω λαθος,οτι τα συμπτωματα της Ομικρον ειναι ιδια με του κοινου κρυολογηματος,οποτε γιατι τοσος φοβος και τοσος πανικος?Γιατι κανουν λοκνταουν σε αρκετες προηγμενες χωρες ,γιατι εδω ετοιμαζονται και περνουν ηδη καποια ημιμετρα,Περαν του οτι ειναι πολλυ μεταδοτικο αν εχει συμπτωματα οπως το κρυολογημα ποιος ο λογος για πανικο???Γιατι ξαφνικα οι ΚΝ95 πηγαν σε πολλα φαρμακεια 1 ευρω η μια??Τι στο πουτσο συμβαινει ρε μαγκες αντι να τσακωνομαστε και να αναλωνομαστε σε υβρεις μεταξυ μας μηπως να στηψουμε το γαμημενο κεφαλι μας να δουμε λιγο σφαιρικα την εικονα??Πλεον η κατηγορια των πιο υπερβολικων ψεκ ζει μεγαλες στιγμες τσιπακια στην Σουηδια, δεν δουλευουν(?) οπως φαινετε τα εμβολια, παμε για 4η δοση...Εγω προσωπικα που τους χλευαζα οσο δεν πηγαινε τους ψεκ και δεν συμμετειχα καν σε διαλογο πλεον αρχιζω και προβληματιζομαι εντονα οχι ως προς τις πηγες τους που ολοι ξερουμε ποιοι γραφικοι ειναι η την λογικηη την επιστημονικοτητα των επιχειρηματων τους,αλλα οτι μεσα στην παρανοια και τις αλλες ψυχιατρικες διαταραχες τους υπαρχει ενα ψηγμα για τροφη για σκεψη
Οι περισσοτεροι γιατροι,ερευνητες λενε ,αν δεν κανω λαθος,οτι τα συμπτωματα της Ομικρον ειναι ιδια με του κοινου κρυολογηματος,οποτε γιατι τοσος φοβος και τοσος πανικος?Γιατι κανουν λοκνταουν σε αρκετες προηγμενες χωρες ,γιατι εδω ετοιμαζονται και περνουν ηδη καποια ημιμετρα,Περαν του οτι ειναι πολλυ μεταδοτικο αν εχει συμπτωματα οπως το κρυολογημα ποιος ο λογος για πανικο???Γιατι ξαφνικα οι ΚΝ95 πηγαν σε πολλα φαρμακεια 1 ευρω η μια??Τι στο πουτσο συμβαινει ρε μαγκες αντι να τσακωνομαστε και να αναλωνομαστε σε υβρεις μεταξυ μας μηπως να στηψουμε το γαμημενο κεφαλι μας να δουμε λιγο σφαιρικα την εικονα??Πλεον η κατηγορια των πιο υπερβολικων ψεκ ζει μεγαλες στιγμες τσιπακια στην Σουηδια, δεν δουλευουν(?) οπως φαινετε τα εμβολια, παμε για 4η δοση...Εγω προσωπικα που τους χλευαζα οσο δεν πηγαινε τους ψεκ και δεν συμμετειχα καν σε διαλογο πλεον αρχιζω και προβληματιζομαι εντονα οχι ως προς τις πηγες τους που ολοι ξερουμε ποιοι γραφικοι ειναι η την λογικηη την επιστημονικοτητα των επιχειρηματων τους,αλλα οτι μεσα στην παρανοια και τις αλλες ψυχιατρικες διαταραχες τους υπαρχει ενα ψηγμα για τροφη για σκεψη
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Ας παιξουμε κανενα BOTB
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Καντο εισηγηση στην κυβερνηση πανεπιστημονα...πες τους να το καταργησουν,το θεωρεις αχρηστοΤο οποιο ραπιντ αμα ηταν ψιλοαχρηστο μια φορα με τη Δελτα ειναι παντελως αχρηστο με την Ομικρον....
το σκεπτικο σου μπαζει. οι πολυεθνικες πραγματι θελουν να ζησεις πολυ. ΑΛΛΑ θελουν να σου πουλησουν και οσο περισσοτερα προιντα μπορουν χρησιμα ή οχι. επισης αν ειναι να παρουν μερικα δισεκατομμυρια αμεσα πουλωντας ενα επικινδυνο προιον θα το κανουν με χαρα. Αν αυτο το προιον σου αφηνει και κουσουρια ακομα καλυτερα γιατι θα θες και αλλα φαρμακα. ΑΡΑ ΔΕΝ πρεπει να εμπιστευεσαι πολυεθνικες και νασαι εξισου καχυποπτος οπως με γυναικες αλλα και αντρες. Μην ξεχνας η επιστημη εχει δημιουργησει και εμβολια που βγηκαν σκαρτα αρα μην την εχεις σαν ευαγγέλιο ειδικα οταν ειναι το κερδος στη μεση. Οι φαρμακευτικες εχουν απειρες καταδικες για παραπτώματα.οι γυναίκες προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν, ακριβώς επειδή είναι ανίκανες να επιβιώσουν μόνες τους, και να φροντίσουν τα παιδιά τους. Επειδή είναι περισσότερες, οι Πολιτικοί ψηφίζουν συνεχώς Νόμους υπέρ τους και θεωρούν ότι μπορούν να μας πετάξουν από το τραίνο. Μας διώχνουν και παίρνουν διατροφές και επιδόματα, τα οποία πληρώνονται από εμάς κατά κύριο λόγο. Οι Πολυεθνικές έχουν κάθε συμφέρον να ζήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Αν φτάσουμε ας πούμε 90 χρονών κι έχουμε συνεχώς ανάγκη από φάρμακα, κέρδος τους είναι. Αν πεθάνουμε στα 40 μας, χάνουν τους πελάτες τους. Σου απάντησα λοιπόν, και περιμένω και εσύ να μου απαντήσεις στην ερώτηση που σου έθεσα, όσον αφορά την Κουλολαγνεία. Κι επίσης αν εσύ ακολουθείς τις οδηγίες των γιατρών ή όχι. Σειρά σου
Για το επόμενο ζητημα που εθεσες, οκ εσυ εισαι λαγνος των καναλιων, οχι κουλολαγνος το δεχομαι.
Πες μου συγκεκριμενα ποιο μετρο εχεις στο μυαλο σου να σου πω αν το ακολουθησα και αν το θεωρω λογικο.
Ειμαι υπερ εμβολιων κορονοιου αλλα μονο για ευπαθεις ομαδες. Οπως δεν εχω απαιτηση καποιος να παρει προφυλαξη οταν βγει στη βροχη για να μην τον χτυπήσει κεραυνος ετσι δεν εχω και την απαιτηση απο ενα νεο ανθρωπο χωρις υποκειμενα νοσηματα να κανει εμβολιο. Εγώ μετανιωσα που εκανα δυο δοσεις προσωπικα. Τωρα το οτι εχουν πεθανει και νεοι απο κορονοιο δεν μου λεει κατι αν δεν μου πεις ποσοι νοσησαν συνολικα νεοι για να ξερω τι ποσοστο που κολλησε πεθανε. Το ποσοστο ειναι τρομακτικο μικρο αποτι παραδεχονται και τα ιδια τα συστημικα μεσα παντως.
Οφ τοπικ τα επομενα
Δυστυχως ακομα και οι μετριες γυναικες ειναι πλ πιο ευκολο να επιβιωσουν σε σχεση με το μεσο αντρα γιατι εχουμε γεμισει μουνοδουλους, αρα ακυρο το δευτερο σκελος της πρωτης προτασης. Στο οτι εκμεταλλευονται χαζους αυτο συμφωνω απολυτα.
Προσωπικά, εγώ πιο πολύ κανω πιο χαλαρα πραγματα και οχι σχεσεις και αν πουλησω σε καποια σχεση την κερατωνω σιγουρα με αλλες και με πουτανες. Δεν κερναω στα ραντεβου, αντιθετα με κερνανε καποιες φορες η μισα μισα τις περισσοτερες και κραζω ηλιθιους που κανουν λαικ σε μουνια στο ινστα. Νομιζω θα συμφωνεις με αυτη τη σταση. Τελος θεωρω τελειως χαζο οποιον παντρευεται και οτι το κανει απο ελλειψη επιλογων. Πολυ περισσοτερο σεβομαι καποιον που γαμαει μονο πουτανες παρα καποιον μονογαμικο που δεν κερατωνει τη σχεση του ή ειναι χαπατο/απελπισμενος και παντρευεται...
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
πάνω κάτω την ιδια απορία ειχα και γω σε ενα μήνυμα που εγραψα πιο πάνωΠλακα,πλακα θα θεσω ενα ερωτημα και ας μου απαντησουν και τα μελη που ειναι ψεκ,και οι ελαχιστοι ορθολογιστες(δεν θελω απαντησεις απο κομματοσκυλα καμιας αποχρωσης)...
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Δεν το θεωρω εγω ρε βλακα ψεκα....μελετες που εχουν γινει δειχνουν οτι επειδη εχει μεγαλες αλλαγες αυτη η παραλλαγη απο τη Δελτα δεν το εντοπιζουν τα τωρινα ραπιντ.Καντο εισηγηση στην κυβερνηση πανεπιστημονα...πες τους να το καταργησουν,το θεωρεις αχρηστο
Δεν βρηκες κανεναν εμβολιασμενο νεκρο σημερα;
στο ξαναλεωΕνταξει εισαι τερμα χαζος ρε τυπε....απο αυτο που εβαλες εσυ ο ιδιος ρε!!!
Ευτυχώς, σύμφωνα με τον ίδιο, «είναι σημαντικό πως η προστασία έναντι της σοβαρής νόσου (λόγω Όμικρον) είναι πολύ υψηλότερη. Εκτιμούμε ότι είναι 86% σε περίπτωση που έχει πρόσφατα κάποιος κάνει δεύτερη δόση εμβολίου mRNA, 67% αν έχει περάσει καιρός και η ανοσία του έχει εξασθενήσει, και 91% μετά από την τρίτη ενισχυτική δόση».
περιμενε αποτελεσματα με βαση των επομενων εμβολιων περι τα τελη μαρτιου (για το εξωτερικο)
μην βιαζεσαι με τα τωρινα αποτελεσματα μη αποτελεσματικων εμβολιων που κυκλοφορουν διεθνως "υποτιθεται" για τον συγκεκριμενο ιο ομικρον
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Ενταξει τυπε...αφου το λες εσυ ο Dr Faucci της Ελλαδος το δεχομαι.στο ξαναλεω
περιμενε αποτελεσματα με βαση των επομενων εμβολιων περι τα τελη μαρτιου (για το εξωτερικο)
μην βιαζεσαι με τα τωρινα αποτελεσματα μη αποτελεσματικων εμβολιων που κυκλοφορουν διεθνως "υποτιθεται" για τον συγκεκριμενο ιο ομικρον
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
ρε τυπε αν δεν μεινουμε στο να κοιταμε μονο το δεντρο και δουμε λιγο και το δασος ειναι τελειως οργουελικο ολο αυτο που συμβαινει.Καροτο και μαστιγιο η ολη φαση.Δεν θα μπω καν στο τρυπακι των ακραιων ψεκ οτι θελουν να μας ελενχουν κτλπ κτλπ,αλλα συμβαινει ομως?δεν εχω καμια επιστημονικη καταρτιση για να μπορω να δωσω απαντηση και απο αυτα που διαβαζω σε σοβαρα σαιτ εγγυρα οχι τυπου χιος κτλπ ουτε καν οι επιστημονες φαινετε να εχουν ξεκαθαρη αποψη,ομως οι κυβερνησεις φερνουν μετρα και σκορπανε τον πανικο,ειναι σαν να θελουν σιγα σιγα να εξασθενησουν τις αντοχες ολης της ανθρωποτητας ωστε το λοκνταουν,οι κοινωνικες αποστασεις να φτασουν να μην ειναι εκτακτα μετρα αλλα κομματι της καθημερηνοτητας και η φυσιολογικη μεχρι τωρα ζωη ενα ευχαριστο διαλλειμα,εχω πιασει τον ευατο μου να βλεπω ταινιες και να μου κακοφαινετε που δεν φοραει μασκα ο πρωταγωνιστης οταν μπαινει ξερω γω στο ταξι..Το οτι περνα απο μετρο προστασιας εχει γινει αναποσπαστο κομματι της ζωης μας ολο αυτο και δεν λεει να φυγει δεν ανυσηχει κανενα?2 χρονια τωρα περιμεναμε τα εμβολια,ηρθαν τα καναμε και παλι τα αρχιδια μας πηραμε..Αν το δεις βεβαια πιο μακροσκοπικα το θεμα και τους δεινοσαυρους κατι τους σκοτωσε και η ζωη συνεχιστηκε στη Γη,ισως ειναι το τελος της ανθρωποτητας ισως να μην υπαρχει καν ανθρωπος σε 1000 χρονια απο τωρα στη Γη,τιποτα ισως σε 10,000 χρονια να μην υπαρχει που να μαρτυρα καν την υπαρξη μας.....πάνω κάτω την ιδια απορία ειχα και γω σε ενα μήνυμα που εγραψα πιο πάνω
ε τον μαλακαΕνταξει τυπε...αφου το λες εσυ ο Dr Faucci της Ελλαδος το δεχομαι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αθηναιε αρχες μαρτιου το 3ο μπολι
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
ΕΓΩ εχω μια απορια και συναμα ειναι και κραυγη αγωνιας...ΠΩΣ βγαζει ο στρατος των ΗΠΑ υπερ-εμβολιο ΧΩΡΙΣ την συμμετοχη του ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ;
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Τυπε μην το κανεις...αυτο να δεις τι τσιπακια θα εχει μεσα.Σαν τηλεκατευθυνομενο θα σε πηγαινουν μετα....ΕΓΩ εχω μια απορια και συναμα ειναι και κραυγη αγωνιας...ΠΩΣ βγαζει ο στρατος των ΗΠΑ υπερ-εμβολιο ΧΩΡΙΣ την συμμετοχη του ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις