Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.704
Πόντοι
6.515
Μετά την Ομικρον ποιο γράμμα, ακολουθεί τυποι?

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Εγω προσωπικα που τους χλευαζα οσο δεν πηγαινε τους ψεκ και δεν συμμετειχα καν σε διαλογο πλεον αρχιζω και προβληματιζομαι εντονα οχι ως προς τις πηγες τους που ολοι ξερουμε ποιοι γραφικοι ειναι η την λογικηη την επιστημονικοτητα των επιχειρηματων τους,αλλα οτι μεσα στην παρανοια και τις αλλες ψυχιατρικες διαταραχες τους υπαρχει ενα ψηγμα για τροφη για σκεψη
Οι πηγές των "ψεκ" είναι επιστήμονες, με διδακτορικά, ερευνητική φήμη και τα σχετικά.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.477
Πόντοι
2.606
οι γυναίκες προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν, ακριβώς επειδή είναι ανίκανες να επιβιώσουν μόνες τους, και να φροντίσουν τα παιδιά τους. Επειδή είναι περισσότερες, οι Πολιτικοί ψηφίζουν συνεχώς Νόμους υπέρ τους και θεωρούν ότι μπορούν να μας πετάξουν από το τραίνο. Μας διώχνουν και παίρνουν διατροφές και επιδόματα, τα οποία πληρώνονται από εμάς κατά κύριο λόγο. Οι Πολυεθνικές έχουν κάθε συμφέρον να ζήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Αν φτάσουμε ας πούμε 90 χρονών κι έχουμε συνεχώς ανάγκη από φάρμακα, κέρδος τους είναι. Αν πεθάνουμε στα 40 μας, χάνουν τους πελάτες τους. Σου απάντησα λοιπόν, και περιμένω και εσύ να μου απαντήσεις στην ερώτηση που σου έθεσα, όσον αφορά την Κουλολαγνεία. Κι επίσης αν εσύ ακολουθείς τις οδηγίες των γιατρών ή όχι. Σειρά σου
O καθενας με τον πονο του να ουμε.............διαβαζω τη συμπυκνωμενη σοφια που μεταλαμπαδευεις σε πεντε γραμμες και νιωθω μαστουρα τυπε...λογικα την επιασες καβαλα με πακιστανους τυπε ,συνεχισε αταραχη την καβαλα της και σου φαγανε και τη φετα απο το ψυγειο μαζι με το καλο σου ουισκι......δεν ειναι δυνατο ρε συ σε καθε νημα να μας γραφεις τον γκαιλε σου για λευκους ιπποτες ,μουνοζητιανους,σπερματορουφηχτρες ,γκολντ ντιγγερς και στυγνες εκμεταλλευτριες....οχι αλλο καρβουνο ρε παιχτη!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.477
Πόντοι
2.606
Αντε να εξηγησω τα αυτονοητα...αυτη τη στιγμη δεν ξερουμε στα σιγουρα τι ισχυει.Το μονο που ξερουμε ειναι οτι ειναι σουπερ μεταδοτικη...για τη βαρυτητα της νοσησης υπαρχουν καποιες πρωιμες ερευνες με μικρο αριθμο δειγματων που δειχνουν οτι ειναι πιο ηπια τα συμπτωματα.Αλλα αυτες βασιζονται σε Αγγλια και Νοτια Αφρικη οπου στη πρωτη τα ποσοστα εμβολιασμου ειναι πολυ μεγαλα και η δευτερη εχει πολυ νεανικο πληθυσμο.

Αρα μεχρι να εχουμε σιγουρα δεδομενα δεν μπορουμε απλα να κοιταμε και να περιμενουμε να δουμε τι θα γινει...ασε που καθε χωρα ειναι διαφορετικη οσον αφορα το μεσο ορο ηλικιας των κατοικων,τις χρονιες παθησεις κτλ....
ξεκαθαρα πες το ,μη μας λυπασαι.....ειμαστε χωρα γεματη παρταλια,υπερηλικες ,κακοζωισμενους,μπεκροκανατες ,τσιμινιερες,λιποδοχεια ,συνταξιουχους και μη.......πραγματικα πιστευω πως τοσο σαπιοι κατοικοι ανα χιλιαδα δεν υπαρχουν στατιστικα σε αλλες χωρες.....μπορει να λεω και μαλακιες αλλα αυτο βλεπω τριγυρω!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.704
Πόντοι
6.515
ξεκαθαρα πες το ,μη μας λυπασαι.....ειμαστε χωρα γεματη παρταλια,υπερηλικες ,κακοζωισμενους,μπεκροκανατες ,τσιμινιερες,λιποδοχεια ...

γι'αυτό θερίζει ο κορωνας

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
O καθενας με τον πονο του να ουμε.............διαβαζω τη συμπυκνωμενη σοφια που μεταλαμπαδευεις σε πεντε γραμμες και νιωθω μαστουρα τυπε...λογικα την επιασες καβαλα με πακιστανους τυπε ,συνεχισε αταραχη την καβαλα της και σου φαγανε και τη φετα απο το ψυγειο μαζι με το καλο σου ουισκι......δεν ειναι δυνατο ρε συ σε καθε νημα να μας γραφεις τον γκαιλε σου για λευκους ιπποτες ,μουνοζητιανους,σπερματορουφηχτρες ,γκολντ ντιγγερς και στυγνες εκμεταλλευτριες....οχι αλλο καρβουνο ρε παιχτη!
Αποδοση 1,10 δινει το στοιχημα να ακουσεις μπινελικια και να χουμε διαμαχη 10 σελιδων. Παιρνω ποπ κορν

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.289
Πόντοι
3.656
οι πιο πάνω φαντασιώσεις σου είναι όλες λάθος

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.477
Πόντοι
2.606
γι'αυτό θερίζει ο κορωνας
ε ναι γι αυτο θεριζει....χωρα με παρταλια ,συνταξιουχους απο τα 38 ,κοιλαραδες,καπνιστες ,αγκαλια με νταμιντζανα απο τα δεκαοχτω ,χωρις σοβαρες δομες υγειας ,με αντιληψεις ταλιμπαν,πως να μην κανει θραυση.....ειδες σε καμια σοβαρη αφρικανικη χωρα να κανει παταγο ο κορωνας???

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.477
Πόντοι
2.606
οι πιο πάνω φαντασιώσεις σου είναι όλες λάθος
...στον πουτσο μου ρε τυπε.....κατανοητο,σου εκατσε στραβη με την λαθος καργιολα,μαζι σου.....μη μας ζαλιζεις τα αρχιδια ομως σε ολα τα νηματα...δεν ειναι ουτε ολες οι γυναικες ιδιες ,ουτε ολοι οι αντρες το ιδιο, ουτε ολα τα νηματα για να μας κοτσαρεις αρλουμπες για μουνοδουλους και λευκους γυπες!Κανε ενα νημα με τιτλο "η καταντια του μουνοζητιανου λευκου ιπποτη" και ξεκινα να γραφεις μεχρι τον τελικο διαφωτισμο .....ελεος ρε μαστορα

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.477
Πόντοι
2.306
βαλε μεσα προς τελη του 23 για αρχη και βλεπουμε
Βαλε και κάτι ακόμη... Καλά δεν έχετε πάρει χαμπάρι? Βούτυρο στο ψωμί των κυβερνήσεων.. Επιβολή μέτρων και να τους έχουμε ανάγκη.. Υπάρχουν πολλά γράμματα στο αλφάβητο.. Και πολλά αλφαβήτα παγκοσμίως..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.289
Πόντοι
3.656
...στον πουτσο μου ρε τυπε.....κατανοητο,σου εκατσε στραβη με την λαθος καργιολα,μαζι σου.....μη μας ζαλιζεις τα αρχιδια ομως σε ολα τα νηματα...δεν ειναι ουτε ολες οι γυναικες ιδιες ,ουτε ολοι οι αντρες το ιδιο, ουτε ολα τα νηματα για να μας κοτσαρεις αρλουμπες για μουνοδουλους και λευκους γυπες!Κανε ενα νημα με τιτλο "η καταντια του μουνοζητιανου λευκου ιπποτη" και ξεκινα να γραφεις μεχρι τον τελικο διαφωτισμο .....ελεος ρε μαστορα
θα γράφω ότι θέλω, και όπου θέλω, χωρίς να ζητάω την άδεια κανενός. Αν δεν γουστάρεις αυτά που γράφω, μην τα διαβάζεις. Απλή λύση

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.477
Πόντοι
2.606
θα γράφω ότι θέλω, και όπου θέλω, χωρίς να ζητάω την άδεια κανενός. Αν δεν γουστάρεις αυτά που γράφω, μην τα διαβάζεις. Απλή λύση
...γιατι σου ειπα να μου ζητησεις την αδεια ρε αγορι μου???σου ειπα γραφτα στο νημα που ειναι για αυτο το θεμα ,μπορει καποια στιγμη να θελουμε να ψαχτουμε για τους απιστευτους συλλογισμους στο ζητημα οποτε να τα βρουμε ευκολα ολα οργανωμενα εκει ...τωρα τα πετας αυτα τα διαμαντια γνωσης σε ενα νημα 88χιλιαδων σελιδων και θα χαθουνε για τις μελλοντικες γενεες .....
υγ..οσο για το δε γουσταρεις μη διαβαζεις εισαι λαθος.....αμα χεζουν εξω απο το παραθυρι σου γυφταιοι,τι θα κανεις ?δεν θα ανοιγεις???

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.045
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους.....για οσους Φιλους ενδιαφερονται.....
1.Η συντομη ιστορια των εμβολιων 1796-2011 του Δρ.Νικου Περσιανη-Παιδιατρος
2.Τομεας Φαρμακευτικης Χημειας-Τμημα Φαρμακευτικης-Αριστοτελειο Πανεπιστημιο Θεσσαλονικης
Αναπληρωτρια καθηγητρια Ελενη Ρεκκα
Μερος του μαθηματος ιστορια και αντικειμενα της Φαρμακευτικης.
Καλα να περνατε......

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
ξεκαθαρα πες το ,μη μας λυπασαι.....ειμαστε χωρα γεματη παρταλια,υπερηλικες ,κακοζωισμενους,μπεκροκανατες ,τσιμινιερες,λιποδοχεια ,συνταξιουχους και μη.......πραγματικα πιστευω πως τοσο σαπιοι κατοικοι ανα χιλιαδα δεν υπαρχουν στατιστικα σε αλλες χωρες.....μπορει να λεω και μαλακιες αλλα αυτο βλεπω τριγυρω!
Εγώ σε καλυπτω όσον αφορά τις ελεηνιδες για τα αλλά δε βάζω το χέρι στη φωτιά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom