athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.229
- Πόντοι
- 12.756
ειμαι ακομα αισιοδοξοςεγω ακομα δε πιστευω τιποτα
ειμαι ακομα αισιοδοξοςεγω ακομα δε πιστευω τιποτα
Μια καψα ωστε να μην τελειωσει...αιωρειται παντως στην ατμοσφαιρα...οταν τελειωσει το χτικιο πιστευω μεχρι τελος 22 θα τα ξεχασουμε γρηγορα ολα
οχι μωρε απο ποιους;Μια καψα ωστε να μην τελειωσει...αιωρειται παντως στην ατμοσφαιρα...
Οι πηγές των "ψεκ" είναι επιστήμονες, με διδακτορικά, ερευνητική φήμη και τα σχετικά.Εγω προσωπικα που τους χλευαζα οσο δεν πηγαινε τους ψεκ και δεν συμμετειχα καν σε διαλογο πλεον αρχιζω και προβληματιζομαι εντονα οχι ως προς τις πηγες τους που ολοι ξερουμε ποιοι γραφικοι ειναι η την λογικηη την επιστημονικοτητα των επιχειρηματων τους,αλλα οτι μεσα στην παρανοια και τις αλλες ψυχιατρικες διαταραχες τους υπαρχει ενα ψηγμα για τροφη για σκεψη
βαλε μεσα προς τελη του 23 για αρχη και βλεπουμεοταν τελειωσει το χτικιο πιστευω μεχρι τελος 22 θα τα ξεχασουμε γρηγορα ολα
θα δειξει η νεκροψιαβαλε μεσα προς τελη του 23 για αρχη και βλεπουμε
O καθενας με τον πονο του να ουμε.............διαβαζω τη συμπυκνωμενη σοφια που μεταλαμπαδευεις σε πεντε γραμμες και νιωθω μαστουρα τυπε...λογικα την επιασες καβαλα με πακιστανους τυπε ,συνεχισε αταραχη την καβαλα της και σου φαγανε και τη φετα απο το ψυγειο μαζι με το καλο σου ουισκι......δεν ειναι δυνατο ρε συ σε καθε νημα να μας γραφεις τον γκαιλε σου για λευκους ιπποτες ,μουνοζητιανους,σπερματορουφηχτρες ,γκολντ ντιγγερς και στυγνες εκμεταλλευτριες....οχι αλλο καρβουνο ρε παιχτη!οι γυναίκες προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν, ακριβώς επειδή είναι ανίκανες να επιβιώσουν μόνες τους, και να φροντίσουν τα παιδιά τους. Επειδή είναι περισσότερες, οι Πολιτικοί ψηφίζουν συνεχώς Νόμους υπέρ τους και θεωρούν ότι μπορούν να μας πετάξουν από το τραίνο. Μας διώχνουν και παίρνουν διατροφές και επιδόματα, τα οποία πληρώνονται από εμάς κατά κύριο λόγο. Οι Πολυεθνικές έχουν κάθε συμφέρον να ζήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Αν φτάσουμε ας πούμε 90 χρονών κι έχουμε συνεχώς ανάγκη από φάρμακα, κέρδος τους είναι. Αν πεθάνουμε στα 40 μας, χάνουν τους πελάτες τους. Σου απάντησα λοιπόν, και περιμένω και εσύ να μου απαντήσεις στην ερώτηση που σου έθεσα, όσον αφορά την Κουλολαγνεία. Κι επίσης αν εσύ ακολουθείς τις οδηγίες των γιατρών ή όχι. Σειρά σου
ξεκαθαρα πες το ,μη μας λυπασαι.....ειμαστε χωρα γεματη παρταλια,υπερηλικες ,κακοζωισμενους,μπεκροκανατες ,τσιμινιερες,λιποδοχεια ,συνταξιουχους και μη.......πραγματικα πιστευω πως τοσο σαπιοι κατοικοι ανα χιλιαδα δεν υπαρχουν στατιστικα σε αλλες χωρες.....μπορει να λεω και μαλακιες αλλα αυτο βλεπω τριγυρω!Αντε να εξηγησω τα αυτονοητα...αυτη τη στιγμη δεν ξερουμε στα σιγουρα τι ισχυει.Το μονο που ξερουμε ειναι οτι ειναι σουπερ μεταδοτικη...για τη βαρυτητα της νοσησης υπαρχουν καποιες πρωιμες ερευνες με μικρο αριθμο δειγματων που δειχνουν οτι ειναι πιο ηπια τα συμπτωματα.Αλλα αυτες βασιζονται σε Αγγλια και Νοτια Αφρικη οπου στη πρωτη τα ποσοστα εμβολιασμου ειναι πολυ μεγαλα και η δευτερη εχει πολυ νεανικο πληθυσμο.
Αρα μεχρι να εχουμε σιγουρα δεδομενα δεν μπορουμε απλα να κοιταμε και να περιμενουμε να δουμε τι θα γινει...ασε που καθε χωρα ειναι διαφορετικη οσον αφορα το μεσο ορο ηλικιας των κατοικων,τις χρονιες παθησεις κτλ....
ξεκαθαρα πες το ,μη μας λυπασαι.....ειμαστε χωρα γεματη παρταλια,υπερηλικες ,κακοζωισμενους,μπεκροκανατες ,τσιμινιερες,λιποδοχεια ...
Αποδοση 1,10 δινει το στοιχημα να ακουσεις μπινελικια και να χουμε διαμαχη 10 σελιδων. Παιρνω ποπ κορνO καθενας με τον πονο του να ουμε.............διαβαζω τη συμπυκνωμενη σοφια που μεταλαμπαδευεις σε πεντε γραμμες και νιωθω μαστουρα τυπε...λογικα την επιασες καβαλα με πακιστανους τυπε ,συνεχισε αταραχη την καβαλα της και σου φαγανε και τη φετα απο το ψυγειο μαζι με το καλο σου ουισκι......δεν ειναι δυνατο ρε συ σε καθε νημα να μας γραφεις τον γκαιλε σου για λευκους ιπποτες ,μουνοζητιανους,σπερματορουφηχτρες ,γκολντ ντιγγερς και στυγνες εκμεταλλευτριες....οχι αλλο καρβουνο ρε παιχτη!
οι πιο πάνω φαντασιώσεις σου είναι όλες λάθοςO καθενας με τον πονο του να ουμε.............διαβαζω τη συμπυκνωμενη σοφια που μεταλαμπαδευεις σε πεντε γραμμες και νιωθω μαστουρα τυπε...λογικα την επιασες καβαλα με πακιστανους τυπε ,συνεχισε αταραχη την καβαλα της και σου φαγανε και τη φετα απο το ψυγειο μαζι με το καλο σου ουισκι......δεν ειναι δυνατο ρε συ σε καθε νημα να μας γραφεις τον γκαιλε σου για λευκους ιπποτες ,μουνοζητιανους,σπερματορουφηχτρες ,γκολντ ντιγγερς και στυγνες εκμεταλλευτριες....οχι αλλο καρβουνο ρε παιχτη!
ε ναι γι αυτο θεριζει....χωρα με παρταλια ,συνταξιουχους απο τα 38 ,κοιλαραδες,καπνιστες ,αγκαλια με νταμιντζανα απο τα δεκαοχτω ,χωρις σοβαρες δομες υγειας ,με αντιληψεις ταλιμπαν,πως να μην κανει θραυση.....ειδες σε καμια σοβαρη αφρικανικη χωρα να κανει παταγο ο κορωνας???γι'αυτό θερίζει ο κορωνας
...στον πουτσο μου ρε τυπε.....κατανοητο,σου εκατσε στραβη με την λαθος καργιολα,μαζι σου.....μη μας ζαλιζεις τα αρχιδια ομως σε ολα τα νηματα...δεν ειναι ουτε ολες οι γυναικες ιδιες ,ουτε ολοι οι αντρες το ιδιο, ουτε ολα τα νηματα για να μας κοτσαρεις αρλουμπες για μουνοδουλους και λευκους γυπες!Κανε ενα νημα με τιτλο "η καταντια του μουνοζητιανου λευκου ιπποτη" και ξεκινα να γραφεις μεχρι τον τελικο διαφωτισμο .....ελεος ρε μαστοραοι πιο πάνω φαντασιώσεις σου είναι όλες λάθος
Βαλε και κάτι ακόμη... Καλά δεν έχετε πάρει χαμπάρι? Βούτυρο στο ψωμί των κυβερνήσεων.. Επιβολή μέτρων και να τους έχουμε ανάγκη.. Υπάρχουν πολλά γράμματα στο αλφάβητο.. Και πολλά αλφαβήτα παγκοσμίως..βαλε μεσα προς τελη του 23 για αρχη και βλεπουμε
θα γράφω ότι θέλω, και όπου θέλω, χωρίς να ζητάω την άδεια κανενός. Αν δεν γουστάρεις αυτά που γράφω, μην τα διαβάζεις. Απλή λύση...στον πουτσο μου ρε τυπε.....κατανοητο,σου εκατσε στραβη με την λαθος καργιολα,μαζι σου.....μη μας ζαλιζεις τα αρχιδια ομως σε ολα τα νηματα...δεν ειναι ουτε ολες οι γυναικες ιδιες ,ουτε ολοι οι αντρες το ιδιο, ουτε ολα τα νηματα για να μας κοτσαρεις αρλουμπες για μουνοδουλους και λευκους γυπες!Κανε ενα νημα με τιτλο "η καταντια του μουνοζητιανου λευκου ιπποτη" και ξεκινα να γραφεις μεχρι τον τελικο διαφωτισμο .....ελεος ρε μαστορα
...γιατι σου ειπα να μου ζητησεις την αδεια ρε αγορι μου???σου ειπα γραφτα στο νημα που ειναι για αυτο το θεμα ,μπορει καποια στιγμη να θελουμε να ψαχτουμε για τους απιστευτους συλλογισμους στο ζητημα οποτε να τα βρουμε ευκολα ολα οργανωμενα εκει ...τωρα τα πετας αυτα τα διαμαντια γνωσης σε ενα νημα 88χιλιαδων σελιδων και θα χαθουνε για τις μελλοντικες γενεες .....θα γράφω ότι θέλω, και όπου θέλω, χωρίς να ζητάω την άδεια κανενός. Αν δεν γουστάρεις αυτά που γράφω, μην τα διαβάζεις. Απλή λύση
Εγώ σε καλυπτω όσον αφορά τις ελεηνιδες για τα αλλά δε βάζω το χέρι στη φωτιάξεκαθαρα πες το ,μη μας λυπασαι.....ειμαστε χωρα γεματη παρταλια,υπερηλικες ,κακοζωισμενους,μπεκροκανατες ,τσιμινιερες,λιποδοχεια ,συνταξιουχους και μη.......πραγματικα πιστευω πως τοσο σαπιοι κατοικοι ανα χιλιαδα δεν υπαρχουν στατιστικα σε αλλες χωρες.....μπορει να λεω και μαλακιες αλλα αυτο βλεπω τριγυρω!