Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
...γιατι σου ειπα να μου ζητησεις την αδεια ρε αγορι μου???σου ειπα γραφτα στο νημα που ειναι για αυτο το θεμα ,μπορει καποια στιγμη να θελουμε να ψαχτουμε για τους απιστευτους συλλογισμους στο ζητημα οποτε να τα βρουμε ευκολα ολα οργανωμενα εκει ...τωρα τα πετας αυτα τα διαμαντια γνωσης σε ενα νημα 88χιλιαδων σελιδων και θα χαθουνε για τις μελλοντικες γενεες .....
υγ..οσο για το δε γουσταρεις μη διαβαζεις εισαι λαθος.....αμα χεζουν εξω απο το παραθυρι σου γυφταιοι,τι θα κανεις ?δεν θα ανοιγεις???
θέλω κι εγώ από αυτό που πίνεις. Αφού θεωρείς ολόιδιο το να χέζουν έξω από το παράθυρό σου με ένα κείμενο σε μια οθόνη ενός υπολογιστή, έχεις πολύ ιδιαίτερη αντίληψη της πραγματικότητας. Γιατί αν χέζουν έξω από το παράθυρό σου, αργά ή γρήγορα θα σου έρθει η μπόχα, ενώ μπορείς να μην διαβάζεις ποτέ οτιδήποτε γράφω. Το πρόβλημα λύθηκε

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
θα μπορουσα να σε ρωτησω το ιδιο. δυο ειναι οι πιθανοτητες, ειτε εισαι τρολλακι μαξιμου ή απλα αμυαλος. Αν κρινω οτι εισαι και χοντρολαγνος μαλλον το δευτερο.
Εσυ δεν εχεις κανενα λογο να με ρωτησεις το ιδιο, γιατι εγω λεω σοβαρα πραγματα ενω εσυ διαρκως σαχλαμαρες

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Εσυ δεν εχεις κανενα λογο να με ρωτησεις το ιδιο, γιατι εγω λεω σοβαρα πραγματα ενω εσυ διαρκως σαχλαμαρες
τι χαζομαρα ειπα και γιατι ηταν χαζομαρα? σε θεωρω λογικο ατομο παροτι κομματοσκυλο. ευχαριστως να το συζητησουμε....
το απλα να απαντας οτι λεω σαχλαμαρες μαλλον ελλειψη επιχειρημάτων δειχνει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
τι χαζομαρα ειπα και γιατι ηταν χαζομαρα? σε θεωρω λογικο ατομο παροτι κομματοσκυλο. ευχαριστως να το συζητησουμε....
το απλα να απαντας οτι λεω σαχλαμαρες μαλλον ελλειψη επιχειρημάτων δειχνει.
Ε ενταξει, αφου μου κάνεις την χαρη να με θεωρεις "λογικο κομματοσκυλο" μπορει να το σκεφτω
Εγω παντως εξακολουθω να θεωρω οτι γραφεις κατα κανονα σαχλαμαρες

τι εγινε προβατα κουλολαγνοι? πηρατε την ελευθερια σας? νομιζα με εμβολια δεν θα ειχαμε οι εμβολιασμενοι νεα μετρα.....

Οπως αυτο το ασυναρτητο

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Ε ενταξει, αφου μου κάνεις την χαρη να με θεωρεις "λογικο κομματοσκυλο" μπορει να το σκεφτω
Εγω παντως εξακολουθω να θεωρω οτι γραφεις κατα κανονα σαχλαμαρες
μαλιστα και εγω μεχρι να ακουσω επιχειρημα εξακολουθω να σε θεωρω αμυαλο χοντρολαγνο και τενεκε :2funny:. τωρα το ποιος εχει δικιο φαινεται απο το οτι ο περισσοτερος κοσμος εχει καταλαβει οτι τα ψεκια ειχαν δικιο....
τονιζω οτι
αποτι εχω καταλαβει εισαι 50αρης αρα κανε εμβολια κοβιντ οσα χρειαστει και καλα θα κανεις ειδικα αν εχεις και υποκειμενα νοσηματα. για να μην με λες αντιεμβολιαστη το λεω γιατι αυτη ειναι η συνηθισμένη αμυνα. ειμαι υπερ της λελογισμενης χρησης των εμβολιων και οχι κατα αυτων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
μαλιστα και εγω μεχρι να ακουσω επιχειρημα εξακολουθω να σε θεωρω αμυαλο χοντρολαγνο και τενεκε :2funny:. τωρα το ποιος εχει δικιο φαινεται απο το οτι ο περισσοτερος κοσμος εχει καταλαβει οτι τα ψεκια ειχαν δικιο....
τονιζω οτι
αποτι εχω καταλαβει εισαι 50αρης αρα κανε εμβολια κοβιντ οσα χρειαστει και καλα θα κανεις ειδικα αν εχεις και υποκειμενα νοσηματα. για να μην με λες αντιεμβολιαστη το λεω γιατι αυτη ειναι η συνηθισμένη αμυνα. ειμαι υπερ της λελογισμενης χρησης των εμβολιων και οχι κατα αυτων.
Αντε καληνυχτα

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
μας υποσχεθηκαν ελευθερια αν κανουμε το εμβολιο και τελικα πηραμε τα αρχιδια μας? ναι ή οχι? και ολο αυτο για εναν ιο με γελοιο ποσοστο θανατων για τους υγιεις. δηλαδη τι θα γινει με καποιον σοβαρο ιο αν παραδιδουμε τοσες ελευθεριες για κατι τοσο χαζο? ηδη βλεπεις ακομα και εδω στο φορουμ οτι ατομα λενε οτι ολο και πιο πολυ τα ψεκια αρχιζουν να εχουν δικιο. τωρα τι να σου πω εμενα στα αρχιδια μου, τηλεργασια εχω. καταθεσεις εχω σε στερλινα που παει καλυτερα λογω των μαλακιων που κανει η ΕΕ και παιδια δεν εχω αρα δεν με νοιαζει ιδιαιτερα. κυριως λυπαμαι τα παιδια και θεωρω αυτοι που ειναι γονεις εχουν χρεος να αντισταθουν.
βεβαια ειμαι ευχαριστημενος που εχει ψηφιοποιηθει το κρατος, μπορω να παραλαμβανω δεματα χωρις να βλεπω τη μουρη του διανομεα και η χρηση μασκας δεν μου φαινεται κακη πρακτικη σε κλειστους χωρους αν εισαι ευπαθης ομαδα οποτε να και καποια καλα.
Το οτι η σουηδια εχει λιγοτερους νεκρους ανα εκατομμυριο απο εμας πως το κρινεις σαν υποστηρικτης της κυβερνησης?

Τελευταία τροποποίηση:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

cuntstory

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2021
Like
229
Πόντοι
280
Δεν υπάρχει περίπτωση γενικού λοκντάουν για τον πολύ απλό λόγο ότι τα λεφτά από ΕΕ γιοκ.

Και προσέχετε τι εύχεστε όλοι εδώ τα σούργελα, γιατί με το λοκντάουν θα έχετε κάτι closer και κάτι άλλους με καταστήματα, κτλ να σκούζουν σαν γριές χήρες, 24/7, non stop. Και φυσικά θα καταστραφούν, αυτό είναι δεδομένο.

Εμένα προσωπικά στον μπούτσο μου το λοκντάουν. Δεν πα να γίνει! Δεν επηρεάζει την δουλειά μου, παρά ελάχιστα (έως καθόλου).

Άρα closer λεβεντάκο μου και λοιποί υπόλοιποι, έχε υπόψιν σου ότι τα σούργελα εδώ εύχονται να γίνει λοκντάουν για να κράζουν μετά το λοκντάουν κάνοντας έτσι αντυπωλείταιφσοι. Όπως κάνεις κι εσύ :)

Είδες τι ωραία είναι? :)
Ολες οι ευρωπαικες χωρες πανε για λοκ νταουν οποτε θα εχουμε και εδω τα ιδια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
μας υποσχεθηκαν ελευθερια αν κανουμε το εμβολιο και τελικα πηραμε τα αρχιδια μας? ναι ή οχι? και ολο αυτο για εναν ιο με γελοιο ποσοστο θανατων για τους υγιεις. δηλαδη τι θα γινει με καποιον σοβαρο ιο αν παραδιδουμε τοσες ελευθεριες για κατι τοσο χαζο? ηδη βλεπεις ακομα και εδω στο φορουμ οτι ατομα λενε οτι ολο και πιο πολυ τα ψεκια αρχιζουν να εχουν δικιο. τωρα τι να σου πω εμενα στα αρχιδια μου, τηλεργασια εχω. καταθεσεις εχω σε στερλινα που παει καλυτερα λογω των μαλακιων που κανει η ΕΕ και παιδια δεν εχω αρα δεν με νοιαζει ιδιαιτερα. κυριως λυπαμαι τα παιδια και θεωρω αυτοι που ειναι γονεις εχουν χρεος να αντισταθουν.
βεβαια ειμαι ευχαριστημενος που εχει ψηφιοποιηθει το κρατος, μπορω να παραλαμβανω δεματα χωρις να βλεπω τη μουρη του διανομεα και η χρηση μασκας δεν μου φαινεται κακη πρακτικη σε κλειστους χωρους αν εισαι ευπαθης ομαδα οποτε να και καποια καλα.
Το οτι η σουηδια εχει λιγοτερους νεκρους ανα εκατομμυριο απο εμας πως το κρινεις σαν υποστηρικτης της κυβερνησης?
Τύπε σε κατεταξα ηδη στα ατομα που δεν απαντω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ε ναι γι αυτο θεριζει....χωρα με παρταλια ,συνταξιουχους απο τα 38 ,κοιλαραδες,καπνιστες ,αγκαλια με νταμιντζανα απο τα δεκαοχτω ,χωρις σοβαρες δομες υγειας ,με αντιληψεις ταλιμπαν,πως να μην κανει θραυση.....ειδες σε καμια σοβαρη αφρικανικη χωρα να κανει παταγο ο κορωνας???
Περιεργως βεβαια εχουμε διπλασιο προσδοκιμο ηλικιας απο τις "σοβαρες" αφρικανικες χωρες

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.889
Πόντοι
456
Πλακα,πλακα θα θεσω ενα ερωτημα και ας μου απαντησουν και τα μελη που ειναι ψεκ,και οι ελαχιστοι ορθολογιστες(δεν θελω απαντησεις απο κομματοσκυλα καμιας αποχρωσης)...
Οι περισσοτεροι γιατροι,ερευνητες λενε ,αν δεν κανω λαθος,οτι τα συμπτωματα της Ομικρον ειναι ιδια με του κοινου κρυολογηματος,οποτε γιατι τοσος φοβος και τοσος πανικος?Γιατι κανουν λοκνταουν σε αρκετες προηγμενες χωρες ,γιατι εδω ετοιμαζονται και περνουν ηδη καποια ημιμετρα,Περαν του οτι ειναι πολλυ μεταδοτικο αν εχει συμπτωματα οπως το κρυολογημα ποιος ο λογος για πανικο???Γιατι ξαφνικα οι ΚΝ95 πηγαν σε πολλα φαρμακεια 1 ευρω η μια??Τι στο πουτσο συμβαινει ρε μαγκες αντι να τσακωνομαστε και να αναλωνομαστε σε υβρεις μεταξυ μας μηπως να στηψουμε το γαμημενο κεφαλι μας να δουμε λιγο σφαιρικα την εικονα??Πλεον η κατηγορια των πιο υπερβολικων ψεκ ζει μεγαλες στιγμες τσιπακια στην Σουηδια, δεν δουλευουν(?) οπως φαινετε τα εμβολια, παμε για 4η δοση...Εγω προσωπικα που τους χλευαζα οσο δεν πηγαινε τους ψεκ και δεν συμμετειχα καν σε διαλογο πλεον αρχιζω και προβληματιζομαι εντονα οχι ως προς τις πηγες τους που ολοι ξερουμε ποιοι γραφικοι ειναι η την λογικηη την επιστημονικοτητα των επιχειρηματων τους,αλλα οτι μεσα στην παρανοια και τις αλλες ψυχιατρικες διαταραχες τους υπαρχει ενα ψηγμα για τροφη για σκεψη
Και εσυ και ο βλαδιμηρος παρεξηγησατε την διατυπωση που χρησιμοποιουν ,οταν λενε οτι τα συμπτωματα ειναι σαν αυτα του απλου κρυολογηματος εννοουν οτι στο αρχικο σταδιο δεν καταλαβαινεις αν εχεις απλο κρυολογημα ή κοβιντ.
Φυσικα αν εχεις κοβιντ η εξελιξη που θα εχει ο ασθενης θα ειναι χειροτερη απο αυτη του απλου κρυολογηματος και ο κινδυνος ειναι οτι καποιοι μπορει να μην ζητησουν ιατρικη συμβουλη και να πανε στο νοσοκομειο σε μεταγενεστερο χρονο με οτι σημαινει αυτο για την εξελιξη της υγειας τους.
Ισως η ομικρον δεν εχει αυτο το χαρακτηριστικο συμπτωμα να χανεις την γευση και την οσφρηση δεν ξερω.
Οτι προσπαθουν τωρα με την κριση να εξυπηρετησουν και αλλα συμφερωντα οι κυβερνωντες ειναι σιγουρο (το "ποτε μην αφηνεις μια κριση να παει χαμενη" ειναι δογμα πλεον σε οποιον εχει εξουσια) αλλα το να κλεινουν τα παντα χωρις λογο αυτο δεν παιζει.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736
Φυσικα αν εχεις κοβιντ η εξελιξη που θα εχει ο ασθενης θα ειναι χειροτερη απο αυτη του απλου κρυολογηματος
Νομίζω όχι απαραίτητα , τουλάχιστον σύμφωνα με το επίσημο αφήγημα πολλοί το περνάνε τελείως ασυμπτωματικά και άλλοι ελαφριά , αν πάλι δεν ισχύουν αυτά τότε μάλλον δεν το κολλάς και τόσο εύκολα όσο λένε :confused:

Δηλαδή αν ισχύει και αυτό που λές εσυ και η μεγάλη μεταδοτικότητα τότε θα έπρεπε να είμασταν όλοι στο νοσοκομείο , έτσι δεν είναι ; Είναι και τα μέτρα βέβαια αλλά πόσα απο αυτά δουλεύουν και πόσα τηρούνται είναι και αυτό ένα ερώτημα ...

Μπορεί να πεί κανείς οτι είναι και τα εμβόλια στην μέση , αλλά το ασυμπτωματικά και το ελαφριά ίσχυε για κάποιους και πρίν κυκλοφορήσουν τα εμβόλια η τουλάχιστον έτσι μας έλεγαν.

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.889
Πόντοι
456
Απο αυτους που θα αρπαξουν τον κοβιντ το 90% θα την περασει χαλαρα φυσικα και μαλλον αυτη η ομικρον ειναι λιγοτερο "ζημιαρα" απο την δελτα αλλα παλι αυτο το 10% που θα τα βρει σκουρα ειναι τεραστιο νουμερο.
Το σχολιο μου ειχε να κανει με τα συμπτωματα του "ομικρον" κοβιντ που ειναι ιδια με αυτη του απλου κρυολογηματος ,αλλο τα συμπτωματα και αλλο η εξελιξη της ιωσης αυτο ηθελα να πω.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Τύπε σε κατεταξα ηδη στα ατομα που δεν απαντω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Περιεργως βεβαια εχουμε διπλασιο προσδοκιμο ηλικιας απο τις "σοβαρες" αφρικανικες χωρες
Μάλιστα......
Επειδή σε είπα χοντρολάγνο? 'Η απλα δεν ξερεις πως να καλυψεις το κομμα:2funny:? Δεν περίμενα κατι καλύτερο απο τρολλακι του μπλε συριζα που μαλιστα αποκαλει και τον εαυτο του δεξιο ενω το κομμα του αγαπαει τους λαθρο.......

Τελευταία τροποποίηση:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Αυτό έλειπε. Να συγκρινόμαστε με την Ουγκάντα, το Μάλι και το Νίγηρα με μέσο όρο ζωής τα 40-45 χρόνια. Εκεί είμαστε κωλόγεροι τώρα κύριε χασοδίκη μας. Να μας συγκρίνετε μόνο με Δυτικές χώρες όπου και ανήκομεν κατά τον εθνάρχη.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αυτό έλειπε. Να συγκρινόμαστε με την Ουγκάντα, το Μάλι και το Νίγηρα με μέσο όρο ζωής τα 40-45 χρόνια. Εκεί είμαστε κωλόγεροι τώρα κύριε χασοδίκη μας. Να μας συγκρίνετε μόνο με Δυτικές χώρες όπου και ανήκομεν κατά τον εθνάρχη.
Προτιμούμε να ανηκουμε εις τους Έλληνες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom