athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
απο τους πρωτους θελω να το κανω ο νουμερο 1Τυπε μην το κανεις...αυτο να δεις τι τσιπακια θα εχει μεσα.Σαν τηλεκατευθυνομενο θα σε πηγαινουν μετα....
απο τους πρωτους θελω να το κανω ο νουμερο 1Τυπε μην το κανεις...αυτο να δεις τι τσιπακια θα εχει μεσα.Σαν τηλεκατευθυνομενο θα σε πηγαινουν μετα....
Τυπε τετοια λοξα για πειραματικα εμβολια μονο εσυ και οι μαιμουδες να πουμε....απο τους πρωτους θελω να το κανω ο νουμερο 1
μην μας θερισει η ομικρον ασε που εχω εμπιστοσυνη στον θειο ΣαμΤυπε τετοια λοξα για πειραματικα εμβολια μονο εσυ και οι μαιμουδες να πουμε....
Κοιτα με το σουπερ εμβολιο δεν θα σε θερισει τιποτα....απλα εχει μια μικρη παρενεργεια.μην μας θερισει η ομικρον ασε που εχω εμπιστοσυνη στον θειο Σαμ
Προς το παρον μενω στο ΙΧΩΡ του ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ τοτεΚοιτα με το σουπερ εμβολιο δεν θα σε θερισει τιποτα....απλα εχει μια μικρη παρενεργεια.
δλδ παραδεχεσαι οτι αυτα που καναμε ειναι πειραματικα? ε? αυτο δεν σου ξεφυγε?Τυπε τετοια λοξα για πειραματικα εμβολια μονο εσυ και οι μαιμουδες να πουμε....
ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑ εγγυση ρεδλδ παραδεχεσαι οτι αυτα που καναμε ειναι πειραματικα? ε? αυτο δεν σου ξεφυγε?
το ειδατε φιλοι ψεκες γιατρος παραδεχτηκε οτι τα εμβολια δεν ηταν ετοιμα
και δεν βγαινει στα καναλια καθημερινα "για δηλωσεις"ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑ εγγυση ρε
εγω θελω το αστρα μαλακια που το εκοψανΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑ εγγυση ρε
ΠΑΡΤΟ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ...ΥΒΡΙΣ στον κυριο Μπουρλαεγω θελω το αστρα μαλακια που το εκοψαν
Κουτσουμπας!!!!δεν γραφω κατανοητα;περαν του Μητσοτακη αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει κανεις..με πιανει συγκρυο και μονο που σκεφτομαι τις εναλλακτικες
θα σου πω εντυπωσεις 11/1ΠΑΡΤΟ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ...ΥΒΡΙΣ στον κυριο Μπουρλα
Για το συγκεκριμενο λεω ρε συκοφαντη...ασε που δεν ειμαι γιατρος γιατι δεν εχω δωσει ΔΟΑΤΑΠ.δλδ παραδεχεσαι οτι αυτα που καναμε ειναι πειραματικα? ε? αυτο δεν σου ξεφυγε?
το ειδατε φιλοι ψεκες γιατρος παραδεχτηκε οτι τα εμβολια δεν ηταν ετοιμα
δεν θα σου πεφτει η πουτσα,ΙΧΩΡ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ =ΥΓΕΙΑ,ΕΥΕΞΙΑ,ΧΑΡΑ,ΕΥΤΥΧΙΑθα σου πω εντυπωσεις 11/1
με το αστρα τρακαρα σε τοιχο και ουτε μελανια δεν εκανα παντως
ενταξει για το κοινο παγκοσμιο καλο....στηριζουμε αναφανδον,με ζεσηαθηναιε μας τα χαλαει λιγο ο ΚΥΡΙΟΣ μπουρας
ειναι συνετερακι με εναν τουρκο για την συμπαραγωγη των εμβολιων
Kαι μενα μου κακοφαίνεται..εχω πιασει τον ευατο μου να βλεπω ταινιες και να μου κακοφαινετε που δεν φοραει μασκα ο πρωταγωνιστης οταν μπαινει ξερω γω στο ταξι..Τ
προς το παρόν οτι εχει να κάνει με τον κορονοιο-εμβολια-μεταλλαξεις-ομικρον ειναι ολα ετσι οπως φαίνονται...ακομα το μυαλο μου δεν εχει παει αριστερα-δεξια και σε περίεργα μονοπάτιαρε τυπε αν δεν μεινουμε στο να κοιταμε μονο το δεντρο και δουμε λιγο και το δασος ειναι τελειως οργουελικο ολο αυτο που συμβαινει.Καροτο και μαστιγιο η ολη φαση.Δεν θα μπω καν στο τρυπακι των ακραιων ψεκ οτι θελουν να μας ελενχουν κτλπ κτλπ,αλλα συμβαινει ομως?δεν εχω καμια επιστημονικη καταρτιση για να μπορω να δωσω απαντηση και απο αυτα που διαβαζω σε σοβαρα σαιτ εγγυρα οχι τυπου χιος κτλπ ουτε καν οι επιστημονες φαινετε να εχουν ξεκαθαρη αποψη,ομως οι κυβερνησεις φερνουν μετρα και σκορπανε τον πανικο,ειναι σαν να θελουν σιγα σιγα να εξασθενησουν τις αντοχες ολης της ανθρωποτητας ωστε το λοκνταουν,οι κοινωνικες αποστασεις να φτασουν να μην ειναι εκτακτα μετρα αλλα κομματι της καθημερηνοτητας και η φυσιολογικη μεχρι τωρα ζωη ενα ευχαριστο διαλλειμα,εχω πιασει τον ευατο μου να βλεπω ταινιες και να μου κακοφαινετε που δεν φοραει μασκα ο πρωταγωνιστης οταν μπαινει ξερω γω στο ταξι..Το οτι περνα απο μετρο προστασιας εχει γινει αναποσπαστο κομματι της ζωης μας ολο αυτο και δεν λεει να φυγει δεν ανυσηχει κανενα?2 χρονια τωρα περιμεναμε τα εμβολια,ηρθαν τα καναμε και παλι τα αρχιδια μας πηραμε..Αν το δεις βεβαια πιο μακροσκοπικα το θεμα και τους δεινοσαυρους κατι τους σκοτωσε και η ζωη συνεχιστηκε στη Γη,ισως ειναι το τελος της ανθρωποτητας ισως να μην υπαρχει καν ανθρωπος σε 1000 χρονια απο τωρα στη Γη,τιποτα ισως σε 10,000 χρονια να μην υπαρχει που να μαρτυρα καν την υπαρξη μας.....
οταν τελειωσει το χτικιο πιστευω μεχρι τελος 22 θα τα ξεχασουμε γρηγορα ολαKαι μενα μου κακοφαίνεται..
εγω ακομα δε πιστευω τιποταοταν τελειωσει το χτικιο πιστευω μεχρι τελος 22 θα τα ξεχασουμε γρηγορα ολα