Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Είχε δώσει μία στη δημοσιότητα, όταν έκανε τη δεύτερη δοση.να χαμε και μια φωτο το μπουρλα να κανει εμβολιο -εφαγα τον κοσμο αλλα δεν βρηκα
Είχε δώσει μία στη δημοσιότητα, όταν έκανε τη δεύτερη δοση.να χαμε και μια φωτο το μπουρλα να κανει εμβολιο -εφαγα τον κοσμο αλλα δεν βρηκα
Αυτη κανει τυπε;να χαμε και μια φωτο το μπουρλα να κανει εμβολιο -εφαγα τον κοσμο αλλα δεν βρηκα
αμα κανει καλα την δουλεια του τι σε νοιαζει αμα ειναι τερψιπρωκτος- το θεμα ειναι πολιτικο το ειπαν και οι αριστοιΤυπε ρωτησε τον αλογοουρα που ποσταρε πριν ο Τζιμακος....τα ελεγε πολυ επιστημονικα τον κοβω για τον Πισωγλεντακη του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Λέω να ρωτήσω τον Μπουρλά καλύτερα , αλλά αυτός σιγά να μην μου πεί οτι δεν χρειάζεται ο εμβολιασμός λόγω ήπιας Ομικρον (αν υποθέσουμε οτι είναι ήπια) μαλάκας είναι ;Τυπε ρωτησε τον αλογοουρα που ποσταρε πριν ο Τζιμακος....τα ελεγε πολυ επιστημονικα τον κοβω για τον Πισωγλεντακη του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Υπαρχουν ιατρικες μελετες εν εξελιξει Σαββοτυπε δεν περιμενουμε κανεναν Μπουρλα και καμμια φαρμακευτικη να μας πει το οτιδηποτε...Λέω να ρωτήσω τον Μπουρλά καλύτερα , αλλά αυτός σιγά να μην μου πεί οτι δεν χρειάζεται ο εμβολιασμός λόγω ήπιας Ομικρον (αν υποθέσουμε οτι είναι ήπια) μαλάκας είναι ;
Ξεροεχυσα με το τερψιπρωκτος...οπως και με τον αλογοουρα που ειπε οτι το εμβολιο του κοβιντ εχει οσες παρενεργειες εχουν ολα τα υπολοιπα εμβολια μαζι.αμα κανει καλα την δουλεια του τι σε νοιαζει αμα ειναι τερψιπρωκτος- το θεμα ειναι πολιτικο το ειπαν και οι αριστοι
αυτο ο τυπας δεξια μενει εδω απέναντι μου ...τον πετυχαίνω καθε μερα με το σκυλο νομίζω ειχε γινει και παππας
Μάλλον θα εννοούσε αθροιστικά , αλλά απο την άλλη κανένα άλλο εμβόλιο δεν το έκανε ο μισός πλανήτης ... το θέμα είναι αναλογικά αν έχει λιγότερες η περισσότερες παρενέργειες απο τα υπόλοιπα.Ξεροεχυσα με το τερψιπρωκτος...οπως και με τον αλογοουρα που ειπε οτι το εμβολιο του κοβιντ εχει οσες παρενεργειες εχουν ολα τα υπολοιπα εμβολια μαζι.
το καλο καιρο εβαζες και κανα λινκ -αλλα μου φαινεται το γυρισες στο καλαματιανο και συΞεροεχυσα με το τερψιπρωκτος...οπως και με τον αλογοουρα που ειπε οτι το εμβολιο του κοβιντ εχει οσες παρενεργειες εχουν ολα τα υπολοιπα εμβολια μαζι.
Τι λινκ θελεις να σου βαλω;Για ποιο πραγμα;το καλο καιρο εβαζες και κανα λινκ -αλλα μου φαινεται το γυρισες στο καλαματιανο και συ
για τις παρενεργειεςΤι λινκ θελεις να σου βαλω;Για ποιο πραγμα;
Ωραια!Να σε ρωτησω κατι τωρα και μετα θα σου βαλω οτι λινκ θελεις...αυτος που ποσταρες στο βιντεο τι ιδιοτητα εχει;Ειναι γιατρος ας πουμε;Επισης αυτος που ειπε οτι ειπε σου παρεθεσε καποιο λινκ ή εκανε αναφορα σε καποια συγκεκριμενη μελετη;για τις παρενεργειες
Άριστος ΚΑΙ ΠλούσιοςΕΣΥ πιστευω θα φωτιστεις..εισαι η μονη μου ελπιδα απο εδω να κανεις το μπολι και να γινεις και εσυ ενας ΑΡΙΣΤΟΣ
Ωραια!Να σε ρωτησω κατι τωρα και μετα θα σου βαλω οτι λινκ θελεις...αυτος που ποσταρες στο βιντεο τι ιδιοτητα εχει;Ειναι γιατρος ας πουμε;Επισης αυτος που ειπε οτι ειπε σου παρεθεσε καποιο λινκ ή εκανε αναφορα σε καποια συγκεκριμενη μελετη;
η φαση 3 για την φαιζερ γιατην ασφαλεια και την αποτελεσματικοτητα του εμβολιου ληγει τελος 22- μοντερνα αρχες 23 μεχρι να παρουν πληρη αδεια εαν θα παρουν εδω θα τα λεμεΩραια!Να σε ρωτησω κατι τωρα και μετα θα σου βαλω οτι λινκ θελεις...αυτος που ποσταρες στο βιντεο τι ιδιοτητα εχει;Ειναι γιατρος ας πουμε;Επισης αυτος που ειπε οτι ειπε σου παρεθεσε καποιο λινκ ή εκανε αναφορα σε καποια συγκεκριμενη μελετη;
Όταν τα γράφαμε εδώ μέσα τότε ήμασταν ψεκ, τώρα που τα γράφει ο μπραβοκουλης ενδιαφέρεσαι και ρωτάς....πες μας ποια αντιβίωση και ποιες βιταμίνες να έχουμε απόθεμα
θα δειξει φιλοςΤωρα σοβαρα πιστευεις οτι δεν θα παρουν;
ουτε τον μαυρο που ειναι μαυρος δεν πιστευω- ειμαι ανθρωπος με ελλατωματα το παραδεχομαι
Για την ακρίβεια σταμάτησε στο γκρι.τυπε δεν εχεις αδικο.ο μαϊκλ τζακσον ασπρισε στο τελος