Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.916
- Πόντοι
- 3.556
Οχι μύστη μου κι εγώ μια από τα ίδιαΜΟΝΟ εγω δουλευω σκληρα ρε;
Οχι μύστη μου κι εγώ μια από τα ίδιαΜΟΝΟ εγω δουλευω σκληρα ρε;
Εγώ το βλέπω έτσι. Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες αλλά αυτό είναι κάτι τελείως καινούργιο το οποίο δε γνωρίζουν πλήρως και δεν μπορούν να το κατανοήσουν απόλυτα. Βάσει των στατιστικών δεδομένων άτομα έως 50 ετών, εμβολιασμένα όπως εγώ και χωρίς υποκείμενα νοσήματα θα το περάσουν χωρίς να το καταλάβουν. Αν όμως σου πέσει το λαχείο και σε πιάσει γερά; ποιος ο λόγος να καθίσω 20 μέρες μέσα στο νοσοκομείο χωρίς να βλέπω κανέναν και να μην μπορώ να δουλέψω; Οπότε, επειδή κανείς δεν μπορεί να μου εξασφαλίσει πλήρη ανοσία και απαλλαγή προτιμώ να μη μάθω ποτέ πως είναι.Γιατί να μην μάθουμε ; Υπάρχει και το ενδεχόμενο όχι μόνο να μην είναι επικίνδυνη αλλά να είναι τόσο ήπια που να μην χρειάζονται πλέον ούτε τα εμβόλια ούτε τα μέτρα.
Άσχετα που στα κανάλια το μόνο που τους νοιάζει είναι το αν την πιάνουν τα εμβόλια
ΕΥΓΕ ΕΞΕΧΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ....ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΡΝΙΖΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ Β ΑΛΩ ΣΑΛΟΝΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΑυτη κανει τυπε;
Παμε τωρα να σε βοηθησω για θεωριες συνωμοσιας....
-Και πως ξερουμε οτι ειναι ο Μπουρλα αυτος και οχι κανενας σωσιας;
-Και πως ξερουμε οτι τελικα του εκανε την ενεση και δεν στηθηκαν απλα για φωτογραφια;
-Και πως ξερουμε αμα η ενεση ειχε μεσα το εμβολιο και οχι κανενα παυσιπονο;
και καπου ανάμεσα σε αυτη τη φωτο βλέπουμε και τον athinaios 44
κοιτα ύφος αυτη πίσω αριστερα,σαν ξυνισμένος τραχανας...σα να ειδε πουτσα που δεν της άρεσε
Πρωτη φορα παει σε ιερα συνοδο γυναικα.τυποι στους καθολικους και κοντα τους δεν κολλαει ο ιος, μονο στους ορθοδοξουςτο ξερατε?
καλα μην χαιρεσαι και τοσο πολυ και γω ετσι ημουν ενθουσιασμενος με την πρωην μου και στο τελος με πικρανε -κρατα μια πισινη λεμεΕΥΓΕ ΕΞΕΧΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ....ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΡΝΙΖΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ Β ΑΛΩ ΣΑΛΟΝΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ
ΔΕΝ ΠΙΚΡΑΙΝΕΙ ποτε ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑκαλα μην χαιρεσαι και τοσο πολυ και γω ετσι ημουν ενθουσιασμενος με την πρωην μου και στο τελος με πικρανε -κρατα μια πισινη λεμε
ρίχνει φαρμάκι ομωςΔΕΝ ΠΙΚΡΑΙΝΕΙ ποτε ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑ
για το καλο μας να σωθει η ανθρωποτητα αλλα και να καυλωνει επισηςρίχνει φαρμάκι ομως
Ειναι που λένε μαλί βαμβάκι ψωλή φαρμάκιρίχνει φαρμάκι ομως
εχει σωσει πουτσες και πουτσες...και μαζι με αυτα εχουν χύσει γυναίκες και γυναίκεςγια το καλο μας να σωθει η ανθρωποτητα αλλα και να καυλωνει επισης
την κουφαλα το μπουρλα και το βιαγκρα με δοσεις το εχει- 25 -50 -100mgεχει σωσει πουτσες και πουτσες...και μαζι με αυτα εχουν χύσει γυναίκες και γυναίκες
εχω μπόλικα 25ρακια εω στο συρτάρι μου για να προσφέρω στις γυναίκες εξτρα απολαύσεις...τι τραβάμε ρε γμτ και απο πανω μας κραζουν οι καριόλεςτην κουφαλα το μπουρλα και το βιαγκρα 3 δοσεις το εχει- 25 -50 -100mg
σκασίλα μου τι γράφεις εσύ, η οποιοσδήποτε Γιατρός του Διαδικτύου. Ενδιαφέρομαι πολύ για το τι συμβουλεύουν οι πραγματικοί ΓιατροίΌταν τα γράφαμε εδώ μέσα τότε ήμασταν ψεκ, τώρα που τα γράφει ο μπραβοκουλης ενδιαφέρεσαι και ρωτάς....
Γιατροί μου τα είπαν κι εμένα, βγάλτε τις παρωπίδες και κοιτάξτε ρεαλιστικά την κατάσταση, δεν είναι ούτε άσπρη ούτε μαύρη. Στο λέει κάποιος αυτό που πέρασε όλες τις καταστάσεις κορονοϊού σε συγγενικά και φιλικά πρόσωπα αλλά κι εγώ ο ίδιος. Όμορφα μιλάω...σκασίλα μου τι γράφεις εσύ, η οποιοσδήποτε Γιατρός του Διαδικτύου. Ενδιαφέρομαι πολύ για το τι συμβουλεύουν οι πραγματικοί Γιατροί