Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Τα τελευταία 20 χρόνια, τρεις νέοι κορωνοϊοί έχουν αναδυθεί. Ο τωρινός θεωρείται ηπιότερος από τους δύο προηγούμενους.

RFRnAKe.jpg

Πόσο χαζός παίζει να είσαι ρε όνειδος της ακαδημίας;

Βρήκες στα social media μια φωτογραφία από ένα παλιό περσινό άρθρο και την ποστάρεις για να πεις τι;

Εκεί που οι άλλοι έχουν μυαλό εσύ έχεις κάτι μέσα; :idiot:

• Χαχα
Αντιδράσεις: kinks
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.158
Πόντοι
3.656
Γιατροί μου τα είπαν κι εμένα, βγάλτε τις παρωπίδες και κοιτάξτε ρεαλιστικά την κατάσταση, δεν είναι ούτε άσπρη ούτε μαύρη. Στο λέει κάποιος αυτό που πέρασε όλες τις καταστάσεις κορονοϊού σε συγγενικά και φιλικά πρόσωπα αλλά κι εγώ ο ίδιος. Όμορφα μιλάω...
Αν έγραψες κάπου ευθέως πως πέρασες τον Ιό και οι Γιατροί συνταγογράφησαν τα τάδε, σου ζητώ συγνώμη, δεν το θυμάμαι. Κι έτσι να είναι, ο τρόπος που έγραψες το κείμενο ήταν παραπλανητικός και δεν είχε αυτό το νόημα

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.467
Πόντοι
786
bye bye τράγκας.
η ανοησία και έπαρση πληρώθηκαν.
πάει και το κόμμα...
αλλά ουδείς αναντικατάστατος, θα βρεθούν άλλοι χαζοί για να ηγηθούν του αντιεμβολιασμού.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.916
Πόντοι
3.556
bye bye τράγκας.
πάει και το κόμμα...
αλλά ουδείς αναντικατάστατος, θα βρεθούν άλλοι χαζοί για να ηγηθούν του αντιεμβολιασμού.
απεβιώσε ? :priest::priest::priest:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.930
Πόντοι
12.756

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.715
Πόντοι
3.936
bye bye τράγκας.
πάει και το κόμμα...
Ρε μαστορα δειξε μας και μια λιστα με αυτους που εφυγαν ή εμειναν φυτα απο τις παρενεργειες του τσιμπηματος. Μην πεις οτι δεν υπαρχουν. Δυστυχως δεν ειναι καλα τα πραγματα και στα δυο στρατοπεδα γιατι υπαρχουν απωλειες

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
πωπω μανουρα?
νταξει καταλαβαμε και τις δικες σου διακοπες που πηγαν και ποσο καλα περνας στην αδειουλα σου :confused:
?

Mανούρα δεν έχω εγώρα βλ@κ@, μανούρα έχεις εσύ που ασχολείσαι μαζί μου όπως βλέπεις που απαντά σε post-απάντησή μου σε άλλον χρήστη.

Τρολ της κακιάς ώρας

sigman
κεκτημένη ταχύτητα. σορρυ.
εσυ ρε μπαγλαμαδομαστορ δε μας ελεγες με μπριο, οτι φευγεις με αδεια για διακοπες και γυρνας μετα τα φωτα ? :

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Ρε μαστορα δειξε μας και μια λιστα με αυτους που εφυγαν ή εμειναν φυτα απο τις παρενεργειες του τσιμπηματος. Μην πεις οτι δεν υπαρχουν. Δυστυχως δεν ειναι καλα τα πραγματα και στα δυο στρατοπεδα γιατι υπαρχουν απωλειες
Ποια στρατόπεδα ρε συ… δεν υπάρχουν στρατόπεδα, το εμβόλιο είναι η μοναδική προστασία. Αν δεν εμβολιαστείς θα κολλήσεις COVID αργά ή γρήγορα. Το αν θα το περάσεις ήπια, εξαρτάται από το φορτίο της νόσου. Αυτό είναι δεδομένο πλέον. Τι δεν καταλαβαίνεις.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Τον Τράγκα τον έφαγαν μπαμπέσικα διαβάζω σε διάφορες αναρτήσεις στο FB
ενώ ο Λεβέντης λάδωσε τον χάρο και την σκαπούλαρε!
Ότι γουστάρει ο κανένας πιστεύει

:zombie: :shit: :zombie: :shit:

1

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.011
Πόντοι
12.756
Ηλιολουστες καλημερες...σε 2 ωρες ερχεται η στιγμη που θα κανω το ΙΧΩΡ του κυριου ΜΠΟΥΡΛΑ..
εχω ετοιμαστει καταλληλως για την μεγαλη στιγμη...καθαρος,αρωματισμενος,με κεφι :wanker: :wanker: :wanker:

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom