Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.281
Πόντοι
6.256
Ρε μαστορα δειξε μας και μια λιστα με αυτους που εφυγαν ή εμειναν φυτα απο τις παρενεργειες του τσιμπηματος. Μην πεις οτι δεν υπαρχουν. Δυστυχως δεν ειναι καλα τα πραγματα και στα δυο στρατοπεδα γιατι υπαρχουν απωλειες
Δειξε μας εσυ ρε φασιστομαλακα...να δουμε ποσοι πεθαναν απο παρενεργειες του εμβολιου και ποσοι πεθαναν ανεμβολιαστοι απο κορωνοιο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.281
Πόντοι
6.256
bye bye τράγκας.
η ανοησία και έπαρση πληρώθηκαν.
πάει και το κόμμα...
αλλά ουδείς αναντικατάστατος, θα βρεθούν άλλοι χαζοί για να ηγηθούν του αντιεμβολιασμού.
Ο ανθρωπος φουλ αρρυθμιστος διαβητικος με ινσουλινες και παχυσαρκος και δεν εκανε το εμβολιο γιατι φοβοταν μην του πειραξει το σακχαρο..... :jerking2:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.281
Πόντοι
6.256
Θα θελα να δω τα μούτρα των εμβολιασμενων με τον θάνατο του Τράγκα πόσο λυπούνται...
Στα αρχιδια μας κιολας...εσυ φορεσες πλερεζες δηλαδη επειδη ακουσες οτι πεθανε ο Τραγκας;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.441
Πόντοι
27.261
Mανούρα δεν έχω εγώρα βλ@κ@, μανούρα έχεις εσύ που ασχολείσαι μαζί μου όπως βλέπεις που απαντά σε post-απάντησή μου σε άλλον χρήστη.

Τρολ της κακιάς ώρας

εσυ ρε μπαγλαμαδομαστορ δε μας ελεγες με μπριο, οτι φευγεις με αδεια για διακοπες και γυρνας μετα τα φωτα ? :

παει βραχυκυκλωσες και εσυ ??:confused:

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
παει βραχυκυκλωσες και εσυ :confused: ? ?
Εγω ρε τρολ της κακιάς ώρας? η εσυ που το έχεις κάψει από καιρό τώρα…. Μη φοβάσαι για την μάσκα, να την φοράς. Η έλλειψη οξυγόνο δεν πρόκειται να επηρεάσει τον εγκέφαλό σου. Η ζημιά έχει ήδη γίνει

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.441
Πόντοι
27.261
Εγω ρε τρολ της κακιάς ώρας? η εσυ που το έχεις κάψει από καιρό τώρα…. Μη φοβάσαι για την μάσκα, να την φοράς. Η έλλειψη οξυγόνο δεν πρόκειται να επηρεάσει τον εγκέφαλό σου. Η ζημιά έχει ήδη γίνει
πως φαινεται οτι περνας ωραια στις διακοπουλες και στην αδειουλα σου εεε??? :confused::sopase:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.715
Πόντοι
3.936
Τι λες βρε γελοιο υποκειμενο χωρις Δοαταπ, Αγροτικο και Ειδικοτητα βλημα τρολ γυφτο βουλγαρο μαλ@κα. Που θες να το παιξες και επιστημονας Ζωο. Εισαι και φαινεσαι ισλαμοφασιστας παλιοκουδουνιστρα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.281
Πόντοι
6.256
Τι λες βρε γελοιο υποκειμενο χωρις Δοαταπ, Αγροτικο και Ειδικοτητα βλημα τρολ γυφτο βουλγαρο μαλ@κα. Που θες να το παιξες και επιστημονας Ζωο. Εισαι και φαινεσαι ισλαμοφασιστας παλιοκουδουνιστρα.
Να στο πω στη γλωσσα που καταλαβαινεις φασιστομαλακα...ΒΑΛΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ!

Ειπες πριν σκουπιδι οτι οι απωλειες ειναι πολλες και στα 2 στρατοπεδα!Βαλε σκατοαμορφωτε να δουμε ποσες ειναι οι απωλειες!

Για να δεις τι ηλιθιο σκουπιδι εισαι οι θανατοι απο παρενεργειες εμβολιασμενων ειναι 1-2 αν εκ.....στη Βρετανια που κανανε το Astrazeneca που ειναι το χειροτερο εμβολιο σε θανατους ειχαν 73 θανατους σε 50 εκ δοσεις.

Αντε τραβα σε κανενα μπουρδελο να φας παλι πορτα ρε τρομπα....

• Like
Αντιδράσεις: sigman
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
? :sopase:
χρονια πολλα μωρακι :rose:
Ετσι μπραβο . Να τα βρισκετε θελω να στε μονιασμενοι , η ζωη ειναι μικρη να βριζεστε και να κρατατε κακιες .

Βεβαια σε ειχε πει σκουπιδι και οτι λες μαλακιες συνεχεια και εισαι αχρηστος . Δε λεω να του απαντησεις αναλογα αλλα αμα το δεχεσαι ενταξει εγω να μη τσακωνεστε θελω δεν ειναι ωραιο

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Ετσι μπραβο . Να τα βρισκετε θελω να στε μονιασμενοι , η ζωη ειναι μικρη να βριζεστε και να κρατατε κακιες .

Βεβαια σε ειχε πει σκουπιδι και οτι λες μαλακιες συνεχεια και εισαι αχρηστος . Δε λεω να του απαντησεις αναλογα αλλα αμα το δεχεσαι ενταξει εγω να μη τσακωνεστε θελω δεν ειναι ωραιο
Τύπε capo di tutti capi σήκωσες ψηλά τον πήχη του ανταγωνισμού.
Ο τύπος 'λύνω παρεξηγήσεις' RETRO πλέον δεν παίζει μόνος του μπαλίτσα.
Στηρίζω.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.915
Πόντοι
5.506

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΙΧΩΡ ΤΟΥ ΚΎΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ..ΗΔΗ αισθάνομαι ευεξία,xαρα, καύλες, αναζωογόνηση.... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Πρόλαβες να αλλάξεις πριν το γράψεις αυτό ή είσαι ακόμη με το γαμπριάτικο κοστούμι;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.281
Πόντοι
6.256
Τύπε capo di tutti capi σήκωσες ψηλά τον πήχη του ανταγωνισμού.
Ο τύπος 'λύνω παρεξηγήσεις' RETRO πλέον δεν παίζει μόνος του μπαλίτσα.
Στηρίζω.
Ποιανου κλωνος ειναι ο τυπακος αραγε;Παντως εχει κανει καλο ξεκινημα..... :tooth:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736

Stories

Νέο!