kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.705
- Πόντοι
- 6.256
Α ξεχασα.Δεν εχει αναγκη αυτος εχει πολλα λεφτα
Στο μπου ειναι ολοι φραγκατοι
Α ξεχασα.Δεν εχει αναγκη αυτος εχει πολλα λεφτα
αυτος ειναι ο ΚΑΡΙΟΛΑΣΑ ξεχασα.
Δειξε μας εσυ ρε φασιστομαλακα...να δουμε ποσοι πεθαναν απο παρενεργειες του εμβολιου και ποσοι πεθαναν ανεμβολιαστοι απο κορωνοιο.Ρε μαστορα δειξε μας και μια λιστα με αυτους που εφυγαν ή εμειναν φυτα απο τις παρενεργειες του τσιμπηματος. Μην πεις οτι δεν υπαρχουν. Δυστυχως δεν ειναι καλα τα πραγματα και στα δυο στρατοπεδα γιατι υπαρχουν απωλειες
Ο ανθρωπος φουλ αρρυθμιστος διαβητικος με ινσουλινες και παχυσαρκος και δεν εκανε το εμβολιο γιατι φοβοταν μην του πειραξει το σακχαρο.....bye bye τράγκας.
η ανοησία και έπαρση πληρώθηκαν.
πάει και το κόμμα...
αλλά ουδείς αναντικατάστατος, θα βρεθούν άλλοι χαζοί για να ηγηθούν του αντιεμβολιασμού.
Στα αρχιδια μας κιολας...εσυ φορεσες πλερεζες δηλαδη επειδη ακουσες οτι πεθανε ο Τραγκας;Θα θελα να δω τα μούτρα των εμβολιασμενων με τον θάνατο του Τράγκα πόσο λυπούνται...
παει βραχυκυκλωσες και εσυ ??Mανούρα δεν έχω εγώρα βλ@κ@, μανούρα έχεις εσύ που ασχολείσαι μαζί μου όπως βλέπεις που απαντά σε post-απάντησή μου σε άλλον χρήστη.
Τρολ της κακιάς ώρας
εσυ ρε μπαγλαμαδομαστορ δε μας ελεγες με μπριο, οτι φευγεις με αδεια για διακοπες και γυρνας μετα τα φωτα ? :
Εγω ρε τρολ της κακιάς ώρας? η εσυ που το έχεις κάψει από καιρό τώρα…. Μη φοβάσαι για την μάσκα, να την φοράς. Η έλλειψη οξυγόνο δεν πρόκειται να επηρεάσει τον εγκέφαλό σου. Η ζημιά έχει ήδη γίνειπαει βραχυκυκλωσες και εσυ ? ?
πως φαινεται οτι περνας ωραια στις διακοπουλες και στην αδειουλα σου εεε???Εγω ρε τρολ της κακιάς ώρας? η εσυ που το έχεις κάψει από καιρό τώρα…. Μη φοβάσαι για την μάσκα, να την φοράς. Η έλλειψη οξυγόνο δεν πρόκειται να επηρεάσει τον εγκέφαλό σου. Η ζημιά έχει ήδη γίνει
Τι λες βρε γελοιο υποκειμενο χωρις Δοαταπ, Αγροτικο και Ειδικοτητα βλημα τρολ γυφτο βουλγαρο μαλ@κα. Που θες να το παιξες και επιστημονας Ζωο. Εισαι και φαινεσαι ισλαμοφασιστας παλιοκουδουνιστρα.Δειξε μας εσυ
Αντε ρε τρολ της κακιάς ώρα τραβά παραπέρα.…αχαχαπως φαινεται οτι περνας ωραια στις διακοπουλες και στην αδειουλα σου εεε???
Να στο πω στη γλωσσα που καταλαβαινεις φασιστομαλακα...ΒΑΛΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ!Τι λες βρε γελοιο υποκειμενο χωρις Δοαταπ, Αγροτικο και Ειδικοτητα βλημα τρολ γυφτο βουλγαρο μαλ@κα. Που θες να το παιξες και επιστημονας Ζωο. Εισαι και φαινεσαι ισλαμοφασιστας παλιοκουδουνιστρα.
?Αντε ρε τρολ της κακιάς ώρα τραβά παραπέρα.…αχαχα
Ετσι μπραβο . Να τα βρισκετε θελω να στε μονιασμενοι , η ζωη ειναι μικρη να βριζεστε και να κρατατε κακιες .?
χρονια πολλα μωρακι
Τύπε capo di tutti capi σήκωσες ψηλά τον πήχη του ανταγωνισμού.Ετσι μπραβο . Να τα βρισκετε θελω να στε μονιασμενοι , η ζωη ειναι μικρη να βριζεστε και να κρατατε κακιες .
Βεβαια σε ειχε πει σκουπιδι και οτι λες μαλακιες συνεχεια και εισαι αχρηστος . Δε λεω να του απαντησεις αναλογα αλλα αμα το δεχεσαι ενταξει εγω να μη τσακωνεστε θελω δεν ειναι ωραιο
θα σου βγει ενα μικρο πεος στο κουτελο σε 7 μηνες ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟΕΚΑΝΑ ΤΟ ΙΧΩΡ ΤΟΥ ΚΎΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ..ΗΔΗ αισθάνομαι ευεξία,xαρα, καύλες, αναζωογόνηση....
Πρόλαβες να αλλάξεις πριν το γράψεις αυτό ή είσαι ακόμη με το γαμπριάτικο κοστούμι;ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΙΧΩΡ ΤΟΥ ΚΎΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ..ΗΔΗ αισθάνομαι ευεξία,xαρα, καύλες, αναζωογόνηση....
Ποιανου κλωνος ειναι ο τυπακος αραγε;Παντως εχει κανει καλο ξεκινημα.....Τύπε capo di tutti capi σήκωσες ψηλά τον πήχη του ανταγωνισμού.
Ο τύπος 'λύνω παρεξηγήσεις' RETRO πλέον δεν παίζει μόνος του μπαλίτσα.
Στηρίζω.
Μήπως είναι ο Μπαρμπαπήδουλας ; Δεν γράφει το ίδιο , αλλά μπορεί να το κάνει για να μην καρφωθείΠοιανου κλωνος ειναι ο τυπακος αραγε;Παντως εχει κανει καλο ξεκινημα.....