Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τα μετρα δυστυχως ειναι μια τρυπα στο νερο.Οταν σε ενα βαγονι του ησαπ 40 τ.μ. ή σε μετρο εχει μεσα 80-100 ατομα τα μετρα κανουν φτερα.Το ιδιο σε λεωφορεια που ολοι ειναι σαν τις σαρδελες σε ωρες αιχμης.
ΟΚ, άρα εισηγείσαι να υπάρχουν μέτρα στα ΜΜΜ. Δηλαδή, να μην μπορεί να πάει όλος ο κόσμος στην δουλειά του. Επίσης, δείξε μου μία χώρα που έχει πάρει μέτρα και δεν βλέπουμε φαινόμενα συνωστισμού στα ΜΜΜ σε ώρες αιχμής.

Επισης αποκλειει απο παντου ο κουλης αυτους που κανουν ραπιντ και ειναι λιγοτερο επικινδυνοι απο τους εμβολιασμενους χωρις ραπιντ που μπορει να ειναι φορεις του ιου.
Σωστά, αλλά με αυτά τα μέτρα οι φορείς εμβολιασμένοι θα κολλήσουν εμβολιασμένους μόνο, οι οποίοι δεν θα πεθάνουν. Αν κολλήσει τον ανεμβολίαστο, μπορεί και να πεθάνει ή σίγουρα θα επιβαρύνει το ΕΣΥ.

Επισης εχω πολλους φιλους που δουλευουν σε εστιαση και σε αλλους κλαδους.Εχουν παθει καταστροφη ολικη απο τοτε που ξεκινησε το μετρο με τα ραπιντ για ανεμβολιαστους και τωρα απο δευτερα μπαινει ταφοπλακα.Μιλαμε για μειωση στην δουλεια τους εως 80%.
Εγώ έχω φίλους που δουλεύουν στην εστίαση και λένε ότι έχουν πτώση 20-30%. Που οφείλεται αυτό? Στους ανεμβολίαστους που δεν μπαίνουν μέσα. Αν λοιπόν αυτοί εμβολιάζονταν κι έμπαιναν μέσα σε χώρους εστίασης, τότε δεν θα υπήρχε η πτώση.

Τα παραπανω τα λεω εγω που εχω εμβολιαστει ετσι;Για να προλαβω μερικους.
Άρα, δεν έχεις πρόβλημα.

Αυτο που δεν εχουν καταλαβει ειναι υπαρχει διασπορα του ιου στον ιδιο βαθμο εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων.
Το έχουν καταλάβει. Εξάλλου κανείς δεν είπε ποτέ ότι οι εμβολιασμένοι δεν κολλάνε.

Ο κουλης μπορει να πιστευει οτι θελει,αλγοριθμοι και μαθηματικα μοντελα θα συνεχισουν να τον διαψευδουν.
Το ίδιο πάνω-κάτω πιστεύουν και οι υπόλοιπες χώρες, του ΔΥΤΙΚΟΥ κόσμου... να το διευκρινίσω. Και κάποιες παίρνουν και πιο αυστηρά μέτρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Γιατι το παει κλιμακωτα??σκατο στη καλτσα για κοινωνικη αντιδραση?
Θες παραπανω αυστηροτητα??φυλακιση για οποιον δεν εμβολιαζεται?
Ρε δικηγορε πως κατάντησες η μαλλον πως σε κατάντησε ο κουλης ετσι ρε....σε εκανε φασιστα ακροδεξιο χωρις να το παρεις χαμπαρι
Οσο και να χτυπιεστε περι ακροδεξιας, ειναι ο πιο κεντρωος πρωθυπουργος της δεξιας που υπηρξε ποτέ, γι αυτο και οι οποιες απωλειες της ΝΔ θα ειναι προς τα ακροδεξια. Βεβαια απο εσενα με την μηδενικη πολιτικη αντιληψη και παιδεια δεν περιμενα καμια καλυτερη εκτιμηση. Δεν πειραζει ομως, θα το μαθεις με τον δυσκολο τροπο, στην καλπη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ηρθε η ωρα για επανάσταση...
Ωχ παλι σφαλιαρες θα φανε οι βουλευτες του Συριζα

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
806
Πόντοι
86
ρισκαρεις να σε πουν ψεκασμενο τυπε οι κορωνοψεκ!

γιατι δε λες οι ανεμβολιαστοι φταινε για ολα? η πες καντε το εμβολιο να παρουμε πισω τις ζωεχο0αχ0οχα0
Χαχα.
Το μεγαλο ερωτημα ειναι το εξης;

Πώς καταφερνει αυτος ο μπουφος πρωθυπουργος με οτι καταπιανεται να του γυρναει μπουμερανγκ.

Δεν εχω καταλαβει αν γινεται επιτηδευμενα ή εκ παραδρομης.Παντως θελει μεγαλη προσπαθεια για να τα κανει πουτανα ολα καθε φορα.
Θα επρεπε να υπαρχει βραβειο γι αυτο.

Ενταξει ευκολο ειναι να εισαι πρωθυπουργος.Βλεπεις τι κανουν οι αλλες χωρες οπως εγινε τωρα που αντεγραψε το Γαλλικο μοντελο και το κανεις στη χωρα σου.
Ελα ομως που απο χωρα σε χωρα οι διαφορες κουλτουρας,νοοτροπιας,οικονομιας,θρησκειας κοκ ειναι διαφορετικες.
Στην γαλλια πχ σε ωρα αιχμης στα μμμ δεν υπαρχει αυτο το χαλι που υπαρχει στην ελλαδα.

Επιπλεον ο καπραβελος ειπε κατι και ο στοκαδουρας μου απαντησε λανθασμενα.Οταν ο καπραβελος μιλαει για εκατομβη νεκρων και 2000 νεκρους για νοεμβρη μηνα δεν αναφεροταν σε ανεμβολιαστους.Μιλουσε για ολους!!! Με την εννοια οτι ζητησε μασκα παντου,εσωτερικους κ εξωτερικους χωρους για ολους!! Γιατι διασπειρουν τον ιο και οι εμβολιασμενοι.Και απορει πως δεν παιρνουν αυτο το μετρο.Επισης ειπε για διπλη μασκα στα μμμ.
Δυστυχως κανεις δεν τον ακουει.

Και ακουστε το φοβερο.Διασημοι τραγουδιστες ξεκινουν πρεμιερες στα μπουζουκια.Καρρας,ρεμος,παολες και τα ρεστα.
Μιλαμε για μαγαζια με χωρητικοτητες απο 2000 εως 4500 ατομα!!

Ολοι οι εμβολιασμενοι θα μπουν σε αυτα τα μαγαζια σε λιγες μερες.Χωρις μασκες!

Φανταζεστε τι εχει να γινει εεεε;;;;
Ο χαρακτηρισμος εκατομβη νεκρων μαλλον θα χασει την αξια της και θα αντικατασταθει με καποια αλλη.Μπεργκαμο ισως;

Οχι φιλε εσυ που λες παραπανω για ζημια στην εστιαση δεν ειναι 30%.τα λες οπως σε συμφερει.Εχω φιλο που δουλευει σε πολυ μεγαλο μαγαζι με σουβλακια.Μου λεει το εξης απλο.Ερχεται μια παρεα 4 ατομων.Αν με τον εναν απο τους 4 υπαρχει προβλημα ολη η παρεα φευγει.η μειωση ειναι 70% πανω κατω.Φοβερα προβληματα μου ελεγε.Η συγκεκριμενη περιοχη εχει τριγυρω 40-50 μαγαζια.Εγω πηγα σαββατο.Νεκρα.Επαθα πλακα.Πολυ λιγος ο κοσμος εν συγκριση με 3 σκ πριν.

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Χαχα.

Πώς καταφερνει αυτος ο μπουφος πρωθυπουργος με οτι καταπιανεται να του γυρναει μπουμερανγκ.

Δεν εχω καταλαβει αν γινεται επιτηδευμενα ή εκ παραδρομης.Παντως θελει μεγαλη προσπαθεια για να τα κανει πουτανα ολα καθε φορα.

Ενταξει ευκολο ειναι να εισαι πρωθυπουργος.Βλεπεις τι κανουν οι αλλες χωρες οπως εγινε τωρα που αντεγραψε το Γαλλικο μοντελο και το κανεις στη χωρα σου.
Ελα ομως που απο χωρα σε χωρα οι διαφορες κουλτουρας,νοοτροπιας,οικονομιας,θρησκειας κοκ ειναι διαφορετικες.
Στην γαλλια πχ σε ωρα αιχμης στα μμμ δεν υπαρχει αυτο το χαλι που υπαρχει στην ελλαδα.

Επιπλεον ο καπραβελος ειπε κατι και ο στοκαδουρας μου απαντησε λανθασμενα.Οταν ο καπραβελος μιλαει για εκατομβη νεκρων και 2000 νεκρους για νοεμβρη μηνα δεν αναφεροταν σε ανεμβολιαστους.Μιλουσε για ολους!!! Με την εννοια οτι ζητησε μασκα παντου,εσωτερικους κ εξωτερικους χωρους για ολους!! Γιατι διασπειρουν τον ιο και οι εμβολιασμενοι.Και απορει πως δεν παιρνουν αυτο το μετρο.Επισης ειπε για διπλη μασκα στα μμμ.

Και ακουστε το φοβερο.Διασημοι τραγουδιστες ξεκινουν πρεμιερες στα μπουζουκια.Καρρας,ρεμος,παολες και τα ρεστα.

Ο χαρακτηρισμος εκατομβη νεκρων μαλλον θα χασει την αξια της και θα αντικατασταθει με καποια αλλη.Μπεργκαμο ισως;

Οχι φιλε εσυ που λες παραπανω για ζημια στην εστιαση δεν ειναι 30%.τα λες οπως σε συμφερει.Εχω φιλο που δουλευει σε πολυ μεγαλο μαγαζι με σουβλακια.Μου λεει το εξης απλο.Ερχεται μια παρεα 4 ατομων.Αν με τον εναν απο τους 4 υπαρχει προβλημα ολη η παρεα φευγει.η μειωση ειναι 70% πανω κατω.Φοβερα προβληματα μου ελεγε.Η συγκεκριμενη περιοχη εχει τριγυρω 40-50 μαγαζια.Εγω πηγα σαββατο.Νεκρα.Επαθα πλακα.Πολυς λιγος ο κοσμος εν συγκριση με 3 σκ πριν.
Ρε τύπε ελεος, απο την μια κάνεις κριτικη οτι υπαρχει συνωστισμος στην Παολα και τον Ρεμο, κι απο την αλλη κάνεις και κριτικη οτι απαγορευτηκε να μπαινουν ανεμβολιαστοι στο σουβλατζιδικο.
Αποφασισε επιτελους, τι θελεις. Θελεις περιορισμούς ή οχι?

Τωρα, πώς γινεται οι εμβολιασμενοι να γεμιζουν τον Ρεμο αλλά οχι το σουβλατζιδικο, μονο εσυ το ξερεις.

Ο Καπραβέλος ειπε επισης να εμβολιαστούν οι πάντες. Αυτο ομως δεν βλεπω να το υπογραμμιζεις, λες μονο για νεκρους και νοσηλείες. Φυσικα θα εχουμε νεκρους, αφου καποιοι επιμενουν να μην εμβολιαζονται.

Εγω παντως νοημα απο το ποσταρισμα σου, για το ποια ειναι η αποψη σου για τα μετρα, δεν εβγαλα.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895

βλέπω μια δυσκολία στην χρήση της ελληνικής.
όσο για την "εκατόμβη" μπορεις να δοκιμάσεις το "κατακόμβη" :grin:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.249
Πόντοι
2.356
Χαχα.

Οχι φιλε εσυ που λες παραπανω για ζημια στην εστιαση δεν ειναι 30%.τα λες οπως σε συμφερει.Εχω φιλο που δουλευει σε πολυ μεγαλο μαγαζι με σουβλακια.Μου λεει το εξης απλο.Ερχεται μια παρεα 4 ατομων.Αν με τον εναν απο τους 4 υπαρχει προβλημα ολη η παρεα φευγει.η μειωση ειναι 70% πανω κατω.Φοβερα προβληματα μου ελεγε.Η συγκεκριμενη περιοχη εχει τριγυρω 40-50 μαγαζια.Εγω πηγα σαββατο.Νεκρα.Επαθα πλακα.Πολυ λιγος ο κοσμος εν συγκριση με 3 σκ πριν.
τα καμιονια ετοιμαζονται!

η εστιαση γαμηθηκε συνειδητα οπως θα γαμηθουν και τα μαγαζια! πλεον σπιτι και αντε κανενα efood και απο ψωνια skroutz! δε τους γαμαμε? τοσο μαγειρικη μαθαμε με τον πετρετζικη! ουτε οι εμβολιασμενοι καταδεχονται να τους σκαναρουν και να ξερει η καθε πεταμενη γλαστρα-μπατσινα του μαγαζιου πως τους λενε!

κουλης ο μονος που λεει σας γαμαω και σας κατουραω ολους και τον χειροκροτανε απο κατω πιεξ και λοιποι!!!

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
806
Πόντοι
86
τα καμιονια ετοιμαζονται!

η εστιαση γαμηθηκε συνειδητα οπως θα γαμηθουν και τα μαγαζια! πλεον σπιτι και αντε κανενα efood και απο ψωνια skroutz! δε τους γαμαμε? τοσο μαγειρικη μαθαμε με τον πετρετζικη! ουτε οι εμβολιασμενοι καταδεχονται να τους σκαναρουν και να ξερει η καθε πεταμενη γλαστρα-μπατσινα του μαγαζιου πως τους λενε!

κουλης ο μονος που λεει σας γαμαω και σας κατουραω ολους και τον χειροκροτανε απο κατω πιεξ και λοιποι!!!
Δυστυχως ετσι ειναι.
Φαντασου σημερα μου ελεγε ο φιλος στην εστιαση πηγε παρεα 10 ατομων μεσηλικων γιατι το μαγαζι ειναι οικογενεικο και ο ενας απο την παρεα ξεχασε το κινητο σπιτι του και δεν μπορουσε να αποδειξει οτι ειναι εμβολιασμενος.Τους εδιωξαν και τους 10.Το πιο απλο σου λεω τωρα.

Ο μπουφος κανει διαγγελμα για γελοια μετρα.Και μαλιστα ειπε με οριζοντα διμηνου.Τραγικο.

Χαιρε Κουλη.Οι μελλοθανατοι σε χαιρετουν.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Επειδή πρέπει να γράψουμε και πράγματα που δεν μας βολεύουν βρήκα δήλωση του συψα τον Ιούλιο 21 στο Σκάι που μερικώς δικαιώνει τον γλασκο

Το επόμενο καλοκαίρι του 2022 θα έχουμε ξεμπερδέψει με την πανδημία, εκτίμησε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Νίκος Σύψας, ενώ προέβλεψε ένα ιδιαίτερα δύσκολο φθινόπωρο.

Ειδικότερα, μιλώντας σε διαδικτυακή ημερίδα, με θέμα «Covid 19: Η αντιμετώπιση και η επόμενη μέρα», ο καθηγητής, κάνοντας λόγο για επέλαση της μετάλλαξης «Δέλτα», σημείωσε ότι το φθινόπωρο θα ζήσουμε δυστυχώς μια πολύ δύσκολη φάση, αφού όλοι οι ανεμβολίαστοι θα κολλήσουν και συνεπώς θα υπάρξει ένας πολύ μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων που θα καταλήξει στο νοσοκομείο και ορισμένοι φυσικά δεν θα τα καταφέρουν.

Συνεπώς, μετά το Φθινόπωρο, θα υπάρχουν οι εμβολιασμένοι που θα είναι προστατευμένοι και θα έχουν την ανοσία που προσφέρει το εμβόλιο και οι ανεμβολίαστοι που θα έχουν κολλήσει και θα εχουν αποκτήσει αντισώματα. Ετσι θα δημιουργηθεί εκτιμά ο κ. Σύψας τείχος ανοσίας και έτσι θα τελειώσουμε με την πανδημία…

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Όπως έχουμε "ξεμπερδέψει" με τη γρίπη;

Ο covid-19 θα συνεχίζει να υπάρχει και θα υπάρχουν
πάντα κρούσματα, όπως και θα υπάρχουν κρούσματα
του ιού της γρίπης.
ΠΑΝΤΑ θα πεθαίνουν άνθρωποι από κορωνοϊό
΄΄όπως και ΠΑΝΤΑ θα πεθαίνουν άνθρωποι από τη γρίπη.

ΣΟΥΗΔΙΑ 14 Νοεμβρίου 2021 , ΜΗΔΕΝ (0) θάνατοι από covid-19
και ο μέσος όρος θανάτων σε 7 ημέρες είναι τέσσερις (4) θάνατοι.

ΕΛΛΑΔΑ 14 Νοεμβρίου 2021 , ογδόντα (80) θάνατοι
από covid-19
και ο μέσος όρος θανάτων σε 7 ημέρες είναι εξήντα επτά (67)

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
επειδη πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω απο που αντλεις την αισιοδοξη αυτη πληροφορηση,θα ηθελα με μεγαλη μου λυπη να σε ενημερωσω πως οι τζιροι στα καταστηματα λιανικης ειναι κατω τουλαχιστον 50% ενω στην εστιαση η φαση ειναι ζωντανοι -νεκροι.....μιλανε πολλοι για 70% πτωση τζιρου-ειδικα καθημερινες .....
Τα μαγαζια ειναι κλειστα -ανοικτα!...γεματα παντως δεν ειναι!
Εγω πάντως βγαίνω ΣΚ και αν δεν έχω κλείσει τραπέζι γελάνε οι μαγαζάτορες… Δεν βρίσκεις απλά.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Γραφουν τα γλυψοκουλοσιχαματα ποια χωρα πηρε μετρα με τα ΜΜΜ και πως ακομη μια φορα,στο συγκεκριμενο ζητημα ο κουλης τα παει μια χαρα...

Καντε μια χαρη ρε υπανθρωπα ναζιδια στην ανθρωποτητα και φουνταρετε να δουμε αν σας σωζει το εμβολιο!

Για ολους τους υπολοιπους,σαφως και παρθηκαν μετρα,απ τον Μαρτη του 2020 στα ΜΜΜ.Συρμοι οπου ηταν δυνατον αποσυνδεθηκαν,δεν περναγε δλδ τρενο με τεσσερα-πεντε βαγονια,παρα απο ενα εως δυο και πολυ συχνοτερα δρομολογια τις ωρες αιχμης.

Στα λεωφορεια καθισματα με τηρουμενες θεσεις αποστασεων.

Απλα η ελλαδα παιρνει μετρα ανεφαρμοστα,προφανως για να δειξει "καπου" οτι ως πρωθυπουργος δεν ειναι γουρλος,αλλα "αποφαστικος".

Πιθανως ετσι θα τ λεει ο ψυχιατρος του να κανει για να μην κλαιει,με το Μητσοτακη γαμιεσαι που σιγοτραγουδα ολο το εθνος

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Γραφουν τα γλυψοκουλοσιχαματα ποια χωρα πηρε μετρα με τα ΜΜΜ και πως ακομη μια φορα,στο συγκεκριμενο ζητημα ο κουλης τα παει μια χαρα...

Καντε μια χαρη ρε υπανθρωπα ναζιδια στην ανθρωποτητα και φουνταρετε να δουμε αν σας σωζει το εμβολιο!

Για ολους τους υπολοιπους,σαφως και παρθηκαν μετρα,απ τον Μαρτη του 2020 στα ΜΜΜ.Συρμοι οπου ηταν δυνατον αποσυνδεθηκαν,δεν περναγε δλδ τρενο με τεσσερα-πεντε βαγονια,παρα απο ενα εως δυο και πολυ συχνοτερα δρομολογια τις ωρες αιχμης.

Στα λεωφορεια καθισματα με τηρουμενες θεσεις αποστασεων.

Απλα η ελλαδα παιρνει μετρα ανεφαρμοστα,προφανως για να δειξει "καπου" οτι ως πρωθυπουργος δεν ειναι γουρλος,αλλα "αποφαστικος".

Πιθανως ετσι θα τ λεει ο ψυχιατρος του να κανει για να μην κλαιει,με το Μητσοτακη γαμιεσαι που σιγοτραγουδα ολο το εθνος
Kάτσε απέξω μαλακισμενο (κατα κυριολεξία μιας κι εισαι μαλακας κυριολεκτικα), παιξτον χιαστή με το φιλαράκι σου όντας αγαμητος και σκούζε. Μονο σκούζε λιγο πιο δυνατά γιατι μας αρέσει να σας ακούμε να σκούζετε :tooth:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Kάτσε απέξω μαλακισμενο (κατα κυριολεξία μιας κι εισαι μαλακας κυριολεκτικα), παιξτον χιαστή με το φιλαράκι σου όντας αγαμητος και σκούζε. Μονο σκούζε λιγο πιο δυνατά γιατι μας αρέσει να σας ακούμε να σκούζετε :tooth:
Εαν μαθαινες ποσο επιρεαζουν εμενα οι αηδιες που ξεστομιζει ο γουρλος,θα επαιρνες ενα μπουκαλι κ θα το χωνες στο γκωλο σου

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εαν μαθαινες ποσο επιρεαζουν εμενα οι αηδιες που ξεστομιζει ο γουρλος,θα επαιρνες ενα μπουκαλι κ θα το χωνες στο γκωλο σου
Σε βλέπω συφιλιασμενο κι αυτο ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!! Άρα ΣΑΦΩΣ και σε επηρεάζουν, οχι μονο τα λόγια αλλα και οι πράξεις του γιατι εισαι στην ΑΠΕΞΩ ρε μουνοπανιδι σερβιέτα!!! :tooth: :tooth: :tooth:

Kαι μάθε επιτέλους να γράφεις σωστα ελληνικά ρε αμόρφωτο σκουπιδι!!!

ΣΚΟΥΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ψωλαρπαχτρα!!!!

BD222744-368B-4354-B4EE-13116641AE77.gif

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
επειδη πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω απο που αντλεις την αισιοδοξη αυτη πληροφορηση,θα ηθελα με μεγαλη μου λυπη να σε ενημερωσω πως οι τζιροι στα καταστηματα λιανικης ειναι κατω τουλαχιστον 50% ενω στην εστιαση η φαση ειναι ζωντανοι -νεκροι.....μιλανε πολλοι για 70% πτωση τζιρου-ειδικα καθημερινες .....
Τα μαγαζια ειναι κλειστα -ανοικτα!...γεματα παντως δεν ειναι!
Αυτές τις πληροφορίες έχω κι εγώ από τους επαγγελματίες της εστίασης στη Θεσσαλονίκη

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
καθε μερα ετσι και γιουβετσι μας τα λενε στον σκαι αντ1 καθημερινες εκπομπες και ειδησεις
:embarrased: Μυθοι του αισωπου στο ΣΚΑταΙ και στον ψευτΑΝΤ1. Χθες Πχ. ελεγε ο Γ.Παπαρακης: τι γινεται με ολους αυτους τους 'επενδυτες' που δεν ειναι εμβολιασμενοι; Αλλα περασε στο ντουκου η συζητηση, αλλαξαν θεμα. Σημερα ο ιδιος παλι ειπε: Οτι τα παιδια των 'επενδυτων' ειναι Ολα εμβολιαμενα. Μα καλα ποτε προλαβαν; Ολο το βραδυ εμβολια τους χτυπουσαν φαινεται. Εεε, ρρεε.. δουλεμα η Tv με τα παπαγαλακια κατω απο τις οδηγιες των αφεντικων τους. :confused:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
λόγκαρα για λίγο για να δηλώσω την αμέριστη συμπαράστασή μου στην περσόνα "Γλασκος". Αυτό που έκανε με το βίντεο καθώς και η απάντηση στο ποστ του Μπαρμπα ο οποίος του επισήμανε την αντίφαση και ο Γλασκος έγραψε ότι είναι το ίδιο πρέπει να έσβησε σε όλους μας και την τελευταία αμφιβολία που ίσως υπήρχε για την νοητική κατάστασή του.

και να κάνω και την αυτοκριτική μου : γέλασα μέχρι δακρύων με αυτά που του γράψατε στις τελευταίες σελίδες αλλά τώρα νιώθω τύψεις.
πάω να βρω κανα ουίσκι από αυτά που έγραφε ο Σαββίδης να ξεχαστώ :)
Τελικά ο Σαββίδης ήταν κάποια λύση. Τον αναπολώ. Σαββίδαρε, αν μας διαβάζεις, γύρνα πίσω σε παρακαλώ. Είμαι έτοιμος να ξεχάσω την ψεύτικη φωτογραφία της γκόμενας και το βαμμένο σου νύχι. Νερό κι αλάτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom