ρισκαρεις να σε πουν ψεκασμενο τυπε οι κορωνοψεκ!
γιατι δε λες οι ανεμβολιαστοι φταινε για ολα? η πες καντε το εμβολιο να παρουμε πισω τις ζωεχο0αχ0οχα0
Χαχα.
Το μεγαλο ερωτημα ειναι το εξης;
Πώς καταφερνει αυτος ο μπουφος πρωθυπουργος με οτι καταπιανεται να του γυρναει μπουμερανγκ.
Δεν εχω καταλαβει αν γινεται επιτηδευμενα ή εκ παραδρομης.Παντως θελει μεγαλη προσπαθεια για να τα κανει πουτανα ολα καθε φορα.
Θα επρεπε να υπαρχει βραβειο γι αυτο.
Ενταξει ευκολο ειναι να εισαι πρωθυπουργος.Βλεπεις τι κανουν οι αλλες χωρες οπως εγινε τωρα που αντεγραψε το Γαλλικο μοντελο και το κανεις στη χωρα σου.
Ελα ομως που απο χωρα σε χωρα οι διαφορες κουλτουρας,νοοτροπιας,οικονομιας,θρησκειας κοκ ειναι διαφορετικες.
Στην γαλλια πχ σε ωρα αιχμης στα μμμ δεν υπαρχει αυτο το χαλι που υπαρχει στην ελλαδα.
Επιπλεον ο καπραβελος ειπε κατι και ο στοκαδουρας μου απαντησε λανθασμενα.Οταν ο καπραβελος μιλαει για εκατομβη νεκρων και 2000 νεκρους για νοεμβρη μηνα δεν αναφεροταν σε ανεμβολιαστους.Μιλουσε για ολους!!! Με την εννοια οτι ζητησε μασκα παντου,εσωτερικους κ εξωτερικους χωρους για ολους!! Γιατι διασπειρουν τον ιο και οι εμβολιασμενοι.Και απορει πως δεν παιρνουν αυτο το μετρο.Επισης ειπε για διπλη μασκα στα μμμ.
Δυστυχως κανεις δεν τον ακουει.
Και ακουστε το φοβερο.Διασημοι τραγουδιστες ξεκινουν πρεμιερες στα μπουζουκια.Καρρας,ρεμος,παολες και τα ρεστα.
Μιλαμε για μαγαζια με χωρητικοτητες απο 2000 εως 4500 ατομα!!
Ολοι οι εμβολιασμενοι θα μπουν σε αυτα τα μαγαζια σε λιγες μερες.Χωρις μασκες!
Φανταζεστε τι εχει να γινει εεεε;;;;
Ο χαρακτηρισμος εκατομβη νεκρων μαλλον θα χασει την αξια της και θα αντικατασταθει με καποια αλλη.Μπεργκαμο ισως;
Οχι φιλε εσυ που λες παραπανω για ζημια στην εστιαση δεν ειναι 30%.τα λες οπως σε συμφερει.Εχω φιλο που δουλευει σε πολυ μεγαλο μαγαζι με σουβλακια.Μου λεει το εξης απλο.Ερχεται μια παρεα 4 ατομων.Αν με τον εναν απο τους 4 υπαρχει προβλημα ολη η παρεα φευγει.η μειωση ειναι 70% πανω κατω.Φοβερα προβληματα μου ελεγε.Η συγκεκριμενη περιοχη εχει τριγυρω 40-50 μαγαζια.Εγω πηγα σαββατο.Νεκρα.Επαθα πλακα.Πολυ λιγος ο κοσμος εν συγκριση με 3 σκ πριν.