Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
τα ιδια ακριβως ειναι

απλα να ξερεις οτι ενημερωνονται ΠΑΝΤΑ απο τους γιατρους του εξωτερικου

το μοναδικο προβλημα που εχουν ειναι οτι δεν εχουν φερει ακομα τα μονοκλωνικα φαρμακα

τα ιδια φαρμακα που εχουν δωθει σε ασθενεις του εξωτερικου εδω και λιγους μηνες και οι δικοι μας εδω συνεχιζαν να λενε για εμβολιασμους

ειπανε θα τα φερουν αλλα για πολυ περριορισμενο αριθμο ασθενων
ΑΣε ρε λοβοτομημενε που ενημερώνεται από γιατρούς του εξωτερικού.

Η πιο αξιόπιστη πηγή σου είναι ο Χίος!!!

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
λόγκαρα για λίγο για να δηλώσω την αμέριστη συμπαράστασή μου στην περσόνα "Γλασκος". Αυτό που έκανε με το βίντεο καθώς και η απάντηση στο ποστ του Μπαρμπα ο οποίος του επισήμανε την αντίφαση και ο Γλασκος έγραψε ότι είναι το ίδιο πρέπει να έσβησε σε όλους μας και την τελευταία αμφιβολία που ίσως υπήρχε για την νοητική κατάστασή του.

και να κάνω και την αυτοκριτική μου : γέλασα μέχρι δακρύων με αυτά που του γράψατε στις τελευταίες σελίδες αλλά τώρα νιώθω τύψεις.
πάω να βρω κανα ουίσκι από αυτά που έγραφε ο Σαββίδης να ξεχαστώ :)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις και το μόνο που μπορείς να απαντήσεις είναι αυτό που διάβασες. Για παπαγάλος καλός είσαι, θεωρείται ευφυές ΠΤΗΝΟ.
καλη προσπαθεια για χιουμορ αλλα δε το χεις

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ούτε το να φοράω μάσκα ούτε να μου παίρνει μερικά δευτερόλεπτα (γύρω στα 20-30'') για να δείξω το πιστοποιητικό μου και την ταυτότητα.
και εγω ξεκινησα να δειχνω τον κωδικο απο το κινητο μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μικρη μπαροκ ποτε θα κανεις το 3ο μπολι?

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Στηριζω, προσωπικα θα επιθυμουσα ακομη μεγαλυτερη αυστηροτητα αλλά οπως φαινεται θελει να το παει κλιμακωτα, μην προκληθει αντιδραση τωρα που αυξανονται οι εμβολιασμοι.
Τύπε χασοδίκη ξέρεις τώρα με το ακαδίωκτο πώς μπορώ να κάνω μήνυση στην κυρία που με εμβολίασε "για να αρρωσταίνω περισσότερο" κατά δήλωσή της;

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
806
Πόντοι
86
Τα μετρα δυστυχως ειναι μια τρυπα στο νερο.Οταν σε ενα βαγονι του ησαπ 40 τ.μ. ή σε μετρο εχει μεσα 80-100 ατομα τα μετρα κανουν φτερα.Το ιδιο σε λεωφορεια που ολοι ειναι σαν τις σαρδελες σε ωρες αιχμης.

Επισης αποκλειει απο παντου ο κουλης αυτους που κανουν ραπιντ και ειναι λιγοτερο επικινδυνοι απο τους εμβολιασμενους χωρις ραπιντ που μπορει να ειναι φορεις του ιου.

Επισης εχω πολλους φιλους που δουλευουν σε εστιαση και σε αλλους κλαδους.Εχουν παθει καταστροφη ολικη απο τοτε που ξεκινησε το μετρο με τα ραπιντ για ανεμβολιαστους και τωρα απο δευτερα μπαινει ταφοπλακα.Μιλαμε για μειωση στην δουλεια τους εως 80%.

Τα παραπανω τα λεω εγω που εχω εμβολιαστει ετσι;Για να προλαβω μερικους.

Αυτο που δεν εχουν καταλαβει ειναι υπαρχει διασπορα του ιου στον ιδιο βαθμο εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων.

Ο κουλης μπορει να πιστευει οτι θελει,αλγοριθμοι και μαθηματικα μοντελα θα συνεχισουν να τον διαψευδουν.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Πιο "να 'χαμε να λέγαμε" διάγγελμα από το σημερινό δεν πρέπει να έχει υπάρξει στην ιστορία. :confused:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Τύπε χασοδίκη ξέρεις τώρα με το ακαδίωκτο πώς μπορώ να κάνω μήνυση στην κυρία που με εμβολίασε "για να αρρωσταίνω περισσότερο" κατά δήλωσή της;

Σκάσε ρε τρισάθλιε, έλεος κάπου έχεις καταντήσει αηδία με τος σαχλαμάρες σου. :vomit:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Σκάσε ρε τρισάθλιε, έλεος κάπου έχεις καταντήσει αηδία με τος σαχλαμάρες σου. :vomit:
Εσύ να απαντάς εκεί που σου κάνουν παράθεση το μήνυμα και όχι να το καταπίνεις. Γυμνοσάλιαγκα.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
δεν εχουν διευκρινιστει τα εξεις για τους ανεμβολιαστους

για τραπεζες φαρμακεια και σουπερμαρκετ θα πηγαινουν με rapid test? η μοριακο test? :think:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Είχα δεί πρίν λίγο καιρό ένα σχετικό βιντεάκι , κάποιες σκέψεις σχετικά με τον νόμο του παρέτο , αν θές ρίξτο μια ματιά :)

Δες άρθρα video με λέξεις pareto law explained
και τα λέμε όποτε θέλεις.

σας ευχαριστώ και τους δύο, θα ρίξω μια ματιά μόλις μπορέσω
αν και με βάζετε σε μπελά γέρο άνθρωπο να διαβάζω :woldman:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Τα μετρα δυστυχως ειναι μια τρυπα στο νερο.Οταν σε ενα βαγονι του ησαπ 40 τ.μ. ή σε μετρο εχει μεσα 80-100 ατομα τα μετρα κανουν φτερα.Το ιδιο σε λεωφορεια που ολοι ειναι σαν τις σαρδελες σε ωρες αιχμης.

Επισης αποκλειει απο παντου ο κουλης αυτους που κανουν ραπιντ και ειναι λιγοτερο επικινδυνοι απο τους εμβολιασμενους χωρις ραπιντ που μπορει να ειναι φορεις του ιου.

Επισης εχω πολλους φιλους που δουλευουν σε εστιαση και σε αλλους κλαδους.Εχουν παθει καταστροφη ολικη απο τοτε που ξεκινησε το μετρο με τα ραπιντ για ανεμβολιαστους και τωρα απο δευτερα μπαινει ταφοπλακα.Μιλαμε για μειωση στην δουλεια τους εως 80%.

Τα παραπανω τα λεω εγω που εχω εμβολιαστει ετσι;Για να προλαβω μερικους.

Αυτο που δεν εχουν καταλαβει ειναι υπαρχει διασπορα του ιου στον ιδιο βαθμο εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων.

Ο κουλης μπορει να πιστευει οτι θελει,αλγοριθμοι και μαθηματικα μοντελα θα συνεχισουν να τον διαψευδουν.
ρισκαρεις να σε πουν ψεκασμενο τυπε οι κορωνοψεκ!

γιατι δε λες οι ανεμβολιαστοι φταινε για ολα? η πες καντε το εμβολιο να παρουμε πισω τις ζωεχο0αχ0οχα0

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
257915557_3380033082121493_3547114664675253937_n.jpg

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Άκου χαζούλη. Αν ο γουρλός το καλοκαίρι αντί να κυνηγάει εφήβους και φοιτητές να εμβολιαστούν, κυνηγούσε τους 50+ αυτή τη στιγμή οι καθημερινοί θάνατοι θα ήταν μονοψήφιοι και οι διασωληνώσεις διψήφιες. Κατάλαβες κομπλεξικέ γλυψαρχίδη του Κούλη;

Παίξε με τα κουβαδάκια μπούρδα κι άσε την πολιτική, την επιδημιολογία και την ανοσολογία, γιατί είσαι πολύ βλάκας για να καταλάβεις, άντε χάσου νούμερο.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356

υπαρχει και η αυτοδικια τυπε! δεν ειναι δυσκολο να πετυχεις πολλους απο δαυτους

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Παίξε με τα κουβαδάκια μπούρδα κι άσε την πολιτική, την επιδημιολογία και την ανοσολογία, γιατί είσαι πολύ βλάκας για να καταλάβεις, άντε χάσου νούμερο.
Έτσι είναι όταν δεν έχεις να απαντήσεις το γυρνάς σε "παίξε με τα κουβαδάκια σου" και "άντε χάσου νούμερο". Γελοίε. Πιο λίγος από τον Κούλη δεν υπάρχει, τέλος. Πεθαίνουν αβέρτα οι 50+ ανεμβολίαστοι κάθε μέρα επειδή ο ανίκανος αλήθωρος αποφάσισε να κυνηγάει ένα ολόκληρο καλοκαίρι τους 20χρονους για να εμβολιαστούν. Καραγκιόζης το λιγότερο.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Πιο λίγος από τον Κούλη δεν υπάρχει, τέλος

Θέλει και απάντηση ο χαζούλης!!

Δεν άξιζες απάντηση ρε βρωμερό σκουπίδι, θα φας πολύ πούτσα σίχαμα από τον Κούλη και από τον Άδωνι. Τζάμπα κλαις, μέχρι να τελειώσουν με την πάρτη σου θα έχεις γίνει σουρωτήρι.

Όποιος δεν εμβολιάστηκε είναι άξιος της μοίρας του. ΤΕΛΟΣ

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Έχει άποψη το ναζίδιο για την επιστημοσύνη άλλων.
Που ο ίδιος δεν έχει τελειώσει ούτε ΤΕΙ Ζαμπονοκοπτικής στο Λιανοκλάδι. :2funny:
Εσυ εχεις τελειωσει τη βοιδοσχολη στην ανω κωλοπετινιτσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θέλει και απάντηση ο χαζούλης!!

Δεν άξιζες απάντηση ρε βρωμερό σκουπίδι, θα φας πολύ πούτσα σίχαμα από τον Κούλη και από τον Άδωνι. Τζάμπα κλαις, μέχρι να τελειώσουν με την πάρτη σου θα έχεις γίνει σουρωτήρι.

Όποιος δεν εμβολιάστηκε είναι άξιος της μοίρας του. ΤΕΛΟΣ
Ηρθε η ωρα για επανάσταση...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Στηριζω, προσωπικα θα επιθυμουσα ακομη μεγαλυτερη αυστηροτητα αλλά οπως φαινεται θελει να το παει κλιμακωτα, μην προκληθει αντιδραση τωρα που αυξανονται οι εμβολιασμοι.
Γιατι το παει κλιμακωτα??σκατο στη καλτσα για κοινωνικη αντιδραση?
Θες παραπανω αυστηροτητα??φυλακιση για οποιον δεν εμβολιαζεται?
Ρε δικηγορε πως κατάντησες η μαλλον πως σε κατάντησε ο κουλης ετσι ρε....σε εκανε φασιστα ακροδεξιο χωρις να το παρεις χαμπαρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom