Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Εκείνος έλεγε, ετούτος πράττει...Σκάσε βλάκα. Που ξέχασες ότι υπήρχε πρωθυπουργός που έλεγε "ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν".
Εκείνος έλεγε, ετούτος πράττει...Σκάσε βλάκα. Που ξέχασες ότι υπήρχε πρωθυπουργός που έλεγε "ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν".
Μη μου μιλάς έτσι βρώμικα, αφού χθές σου άρεσε που σε μπουκωνα...Βούλωσε το ρε μουνόπανο.
Όλοι η κοινωνία το λέει ακόμα και οι δεξιοί, εσείς ζειτε προφανώς στο Bou. ComΑλλο σπιρτο απο εδω....και αυτο που εβαλες τι αποδεικνυει ακριβως;Βεβαιωνει οτι ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΑΤΡΟΙ που λεγανε οτι δεν κολλανε οι εμβολιασμενοι;
Ρε καημένε δε βαρέθηκες να σε κάνουν χάζι όλοι στις κουταμάρες που γράφεις;ο καπραβελος τα παιρνει για να τα λεει αυτα!
εσυ παλι στην απεξω εισαι?
που ξερεις οτι εκανε σαρδαμ? ανασκευασε? εισαι εκπροσωπος τυπου?Εδώ ρε συ έκανε ένα σαρδάμ η Γκάγκα προχθες στον Ευαγγελάτο κι αντί να πει "ανεμβολίαστοι" είπε "εμβολιασμένοι", και το πήραν αυτό σημαία και μας έπρηξαν τ' αρχίδια! Όπως ακριβώς γίνεται αν πεθάνει ΕΝΑΣ εμβολιασμένος (νομίζω μόνο ένας έχει πεθάνει, στην Κρήτη). Όταν όμως πεθαίνουν 1.000 ανεμβολίαστοι, τότε είναι μεσημεράκι, ώρα για φαγητό και καφεδάκι μετά!
τι κανεις? τους χανεις απο πελατες! και οχι μονο αυτους αλλα και στην εμβολιασμενη παρεα τους! θα τρωνε σπιτι οπως ουτως η αλλως τρωγανε στο λοκνταουν! δεν ηταν πρωτογνωρο! και τωρα που ερχεται και το υπολοιπο μισο λοκνταουν για τους μπολιασμενους δε θα εχεις και αλλη επιλογηΘα κανω μια προσπαθεια για ενα ενωτικο ποστ γιατι εχουμε χασει τη μπαλα.Tα μετρα τυποι ειναι δειγμα της ανυπαρξιας της κυβερνησης...Εστω παρεα με 7 εμβολιασμενους και 3 ανεμβολιαστους σκαει μυτη σε ταβερνα και φαινετε παρεα που θα αφησει ενα 500αρικο στο ρελαντι....Τι κανει ο μαγαζοτορας??
Εστω οτι σκαει μια τετοια παρεα τη μερα...πεταει στο δρομο 7500?και το κρατος χανει 1452 απο το ΦΠΑ?
Εστω οτι παικτης ανεμβολιαστος σκαει σε προπατζιδικο αποφασισμενος να αφησει 3 χιλιαρικακια τι κανει προπατζης??
Εστω,Εστω,Εστω.......Καροτο και μαστιγιο η τακτικη της κυβερνησης...Και ρωταω εγω σαν μαλακας που εχει επιχειρηση και εχει επενδυσει σε αυτο το σκατοσυστημα.Στον επαγγελματια τι κινητρο περαν της απειλης θα δωθει για να μην εξυπηρετησει τον ψεκα???Γιατι εμενα αν μου ερθει ενας ψεκας στο μαγαζι και μου πει<<Τυπε κρατα 5000 να μην ανυσυχεις για το προστιμο μεχρι να ψωνισω και οταν τελειωσω και σου αφησω τα φραγκα μου τα περνω και φευγω>>
Αναβλητικοι τυποι,πιτσιρικαδες που κανουν την <<επανασταση>> τους και αυτοι καποια στιγμη θα το κανουν...Το προβλημα ειναι το 20% που ειναι υπερκαθυστερημενοι που πιστευουν οτι μας κυβερνανε εξωγιηνοι και οι παμπλουτοι του πλανητη που τα εχουν ολα θελουν να τους ελενγχουν....
ειστε απολαυση! δε χρειαζεται καν να βγω απο το σπιτι για να περασω καλαΡε καημένε δε βαρέθηκες να σε κάνουν χάζι όλοι στις κουταμάρες που γράφεις;
Καλα κρασια...αφου το λεει ολη η κοινωνια.Όλοι η κοινωνία το λέει ακόμα και οι δεξιοί, εσείς ζειτε προφανώς στο Bou. Com
Τυπε στο ξαναλεω βρες αλλο ρολο....τον ξεχειλωσες αυτον.ειστε απολαυση! δε χρειαζεται καν να βγω απο το σπιτι για να περασω καλα
τι ωραια που θα κλειστουμε ολοι μαζι μεσα συντομα!!!!!! γουσταρεις?Τυπε στο ξαναλεω βρες αλλο ρολο....τον ξεχειλωσες αυτον.
αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να γινει τυπε.Δεν αντεχει η οικονομια,δεν ειμαστε Αυστρια να πεσει κασερι,,,Αν πεσει χρημα στα αρχιδια μου αν θα μου καλυψει τα εξοδα η κυβερνηση να κατσω 2 βδομαδουλες,Για να γινει λοκταουν πρπ να βαλει για 2 χρονια το ΦΠΑ στο 4% γενικα ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ+να δωσει σε εργαζομενους και επιχειρησεις ημερομισθια+τα εσοδα που θα ειχανε...τι κανεις? τους χανεις απο πελατες! και οχι μονο αυτους αλλα και στην εμβολιασμενη παρεα τους! θα τρωνε σπιτι οπως ουτως η αλλως τρωγανε στο λοκνταουν! δεν ηταν πρωτογνωρο! και τωρα που ερχεται και το υπολοιπο μισο λοκνταουν για τους μπολιασμενους δε θα εχεις και αλλη επιλογη
Γουσταρω δεν γουσταρω τυπε ετσι θα γινει δυστυχως....ας εμβολιαζονταν ολοι να μην ειχαμε τετοια θεματα.Για να το παιζετε επαναστατες του κωλου θα τη φαμε ολοι στο κωλο....ετσι ειναι αυτα.τι ωραια που θα κλειστουμε ολοι μαζι μεσα συντομα!!!!!! γουσταρεις?
στημενες δημοσκοπησεις η ακομα χειροτερα νοθεια!εχω μια απορια........Τοσο μισος απο τον κοσμο, για τον μαλακα που παριστανει τον πρωθυπουργο δεν μπορω να θυμηθω ξανα.....μιλαμε για γαμωσταυριδια χωρις αυριο ,τον βριζουν μεχρι και κατι μουνοπανα βρωμογλυφτες απο τοπικες δικες του που ξερω....και ομως στις δημοσκοπησεις γραφει κατι νουμερα τσαουσεσκου.......μπορει καποιος να μας εξηγησει με απλα λογια τι στον πουτσο συμβαινει????
ακομη πιστευεις οτι το μπολι ειναι το θεμα και οχι ο ιος ο ιδιος! κοιτα το δεντρο τυπε και ασε το δασος να καιγεταιΓουσταρω δεν γουσταρω τυπε ετσι θα γινει δυστυχως....ας εμβολιαζονταν ολοι να μην ειχαμε τετοια θεματα.Για να το παιζετε επαναστατες του κωλου θα τη φαμε ολοι στο κωλο....ετσι ειναι αυτα.
ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ απλα δεν υπαρχει αξια λογου αντιπολιτευσηεχω μια απορια........Τοσο μισος απο τον κοσμο, για τον μαλακα που παριστανει τον πρωθυπουργο δεν μπορω να θυμηθω ξανα.....μιλαμε για γαμωσταυριδια χωρις αυριο ,τον βριζουν μεχρι και κατι μουνοπανα βρωμογλυφτες απο τοπικες δικες του που ξερω....και ομως στις δημοσκοπησεις γραφει κατι νουμερα τσαουσεσκου.......μπορει καποιος να μας εξηγησει με απλα λογια τι στον πουτσο συμβαινει????
Πάλι καλά. Γιατί σε βλεπω να κάνεις καιρό να βγεις από το σπίτι.ειστε απολαυση! δε χρειαζεται καν να βγω απο το σπιτι για να περασω καλα