Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Αλλο σπιρτο απο εδω....και αυτο που εβαλες τι αποδεικνυει ακριβως;Βεβαιωνει οτι ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΑΤΡΟΙ που λεγανε οτι δεν κολλανε οι εμβολιασμενοι;
Όλοι η κοινωνία το λέει ακόμα και οι δεξιοί, εσείς ζειτε προφανώς στο Bou. Com

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Η Αυστρία γίνεται η πρώτη χώρα στη δυτική Ευρώπη που μπαίνει σε γενικό "λουκέτο" μετά την αύξηση των κρουσμάτων κατά το τέταρτο κύμα.

ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ προσφορα μπλακ φραηντεη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εδώ ρε συ έκανε ένα σαρδάμ η Γκάγκα προχθες στον Ευαγγελάτο κι αντί να πει "ανεμβολίαστοι" είπε "εμβολιασμένοι", και το πήραν αυτό σημαία και μας έπρηξαν τ' αρχίδια! Όπως ακριβώς γίνεται αν πεθάνει ΕΝΑΣ εμβολιασμένος (νομίζω μόνο ένας έχει πεθάνει, στην Κρήτη). Όταν όμως πεθαίνουν 1.000 ανεμβολίαστοι, τότε είναι μεσημεράκι, ώρα για φαγητό και καφεδάκι μετά!
που ξερεις οτι εκανε σαρδαμ? ανασκευασε? εισαι εκπροσωπος τυπου?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Θα κανω μια προσπαθεια για ενα ενωτικο ποστ γιατι εχουμε χασει τη μπαλα.Tα μετρα τυποι ειναι δειγμα της ανυπαρξιας της κυβερνησης...Εστω παρεα με 7 εμβολιασμενους και 3 ανεμβολιαστους σκαει μυτη σε ταβερνα και φαινετε παρεα που θα αφησει ενα 500αρικο στο ρελαντι....Τι κανει ο μαγαζοτορας??
Εστω οτι σκαει μια τετοια παρεα τη μερα...πεταει στο δρομο 7500?και το κρατος χανει 1452 απο το ΦΠΑ?
Εστω οτι παικτης ανεμβολιαστος σκαει σε προπατζιδικο αποφασισμενος να αφησει 3 χιλιαρικακια τι κανει προπατζης??
Εστω,Εστω,Εστω.......Καροτο και μαστιγιο η τακτικη της κυβερνησης...Και ρωταω εγω σαν μαλακας που εχει επιχειρηση και εχει επενδυσει σε αυτο το σκατοσυστημα.Στον επαγγελματια τι κινητρο περαν της απειλης θα δωθει για να μην εξυπηρετησει τον ψεκα???Γιατι εμενα αν μου ερθει ενας ψεκας στο μαγαζι και μου πει<<Τυπε κρατα 5000 να μην ανυσυχεις για το προστιμο μεχρι να ψωνισω και οταν τελειωσω και σου αφησω τα φραγκα μου τα περνω και φευγω>>
Αναβλητικοι τυποι,πιτσιρικαδες που κανουν την <<επανασταση>> τους και αυτοι καποια στιγμη θα το κανουν...Το προβλημα ειναι το 20% που ειναι υπερκαθυστερημενοι που πιστευουν οτι μας κυβερνανε εξωγιηνοι και οι παμπλουτοι του πλανητη που τα εχουν ολα θελουν να τους ελενγχουν....
τι κανεις? τους χανεις απο πελατες! και οχι μονο αυτους αλλα και στην εμβολιασμενη παρεα τους! θα τρωνε σπιτι οπως ουτως η αλλως τρωγανε στο λοκνταουν! δεν ηταν πρωτογνωρο! και τωρα που ερχεται και το υπολοιπο μισο λοκνταουν για τους μπολιασμενους δε θα εχεις και αλλη επιλογη

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
οι τραπεζες απο δευτερα δεχονται κανονικα rapid test απο δευτερα
μου απαντησε υπαλληλος της eurobank

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
τι κανεις? τους χανεις απο πελατες! και οχι μονο αυτους αλλα και στην εμβολιασμενη παρεα τους! θα τρωνε σπιτι οπως ουτως η αλλως τρωγανε στο λοκνταουν! δεν ηταν πρωτογνωρο! και τωρα που ερχεται και το υπολοιπο μισο λοκνταουν για τους μπολιασμενους δε θα εχεις και αλλη επιλογη
αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να γινει τυπε.Δεν αντεχει η οικονομια,δεν ειμαστε Αυστρια να πεσει κασερι,,,Αν πεσει χρημα στα αρχιδια μου αν θα μου καλυψει τα εξοδα η κυβερνηση να κατσω 2 βδομαδουλες,Για να γινει λοκταουν πρπ να βαλει για 2 χρονια το ΦΠΑ στο 4% γενικα ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ+να δωσει σε εργαζομενους και επιχειρησεις ημερομισθια+τα εσοδα που θα ειχανε...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
τι ωραια που θα κλειστουμε ολοι μαζι μεσα συντομα!!!!!! γουσταρεις?
Γουσταρω δεν γουσταρω τυπε ετσι θα γινει δυστυχως....ας εμβολιαζονταν ολοι να μην ειχαμε τετοια θεματα.Για να το παιζετε επαναστατες του κωλου θα τη φαμε ολοι στο κωλο....ετσι ειναι αυτα.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
εχω μια απορια........Τοσο μισος απο τον κοσμο, για τον μαλακα που παριστανει τον πρωθυπουργο δεν μπορω να θυμηθω ξανα.....μιλαμε για γαμωσταυριδια χωρις αυριο ,τον βριζουν μεχρι και κατι μουνοπανα βρωμογλυφτες απο τοπικες δικες του που ξερω....και ομως στις δημοσκοπησεις γραφει κατι νουμερα τσαουσεσκου.......μπορει καποιος να μας εξηγησει με απλα λογια τι στον πουτσο συμβαινει????

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
λαμπρα

Συνημμένα

• skitsomhtsotakis.jpg
    skitsomhtsotakis.jpg
    105,6 KB · Εμφανίσεις: 33

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
εχω μια απορια........Τοσο μισος απο τον κοσμο, για τον μαλακα που παριστανει τον πρωθυπουργο δεν μπορω να θυμηθω ξανα.....μιλαμε για γαμωσταυριδια χωρις αυριο ,τον βριζουν μεχρι και κατι μουνοπανα βρωμογλυφτες απο τοπικες δικες του που ξερω....και ομως στις δημοσκοπησεις γραφει κατι νουμερα τσαουσεσκου.......μπορει καποιος να μας εξηγησει με απλα λογια τι στον πουτσο συμβαινει????
στημενες δημοσκοπησεις η ακομα χειροτερα νοθεια!
επισης μην ξεχνας οτι η νδ βγηκε με το 20% του εκλογικου σωματος αρα το 80% ειναι εναντιον... αλλα ολα καλα αν εχεις ευνοικους νομους που σου δινουν μπονους βουλευτες! για αυτο θα παρει τα @@ μας στις επομενες εκλογες με απλη αναλογικη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γουσταρω δεν γουσταρω τυπε ετσι θα γινει δυστυχως....ας εμβολιαζονταν ολοι να μην ειχαμε τετοια θεματα.Για να το παιζετε επαναστατες του κωλου θα τη φαμε ολοι στο κωλο....ετσι ειναι αυτα.
ακομη πιστευεις οτι το μπολι ειναι το θεμα και οχι ο ιος ο ιδιος! κοιτα το δεντρο τυπε και ασε το δασος να καιγεται

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ απλα δεν υπαρχει αξια λογου αντιπολιτευση
εχεις τον επικυνδινο ψευτη τσαρλατανο Τσιπρα,Κουτσουμπα,Βελοπουλο,Την τριαδα του ΚΙΝΑΛ
Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Η πλήρης είδηση για την Αυστρία: Γενικό lockdown για 10 έως 20 ημέρες. Ο περιορισμός στους ανεμβολίαστους θα συνεχιστεί κανονικά και μετά το γενικό lockdown.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom