Α μαλιστα....δηλαδη φταιει το κρατος που το 50% οσων ειναι απο 18 εως 50 δεν εχουν εμβολιαστει με αποτελεσμα να σπαμε το ενα ρεκορ μετα το αλλο στα κρουσματα και να εχουν πιταρει εντατικες και κλινες στα νοσοκομεια; απο οσο γνωριζω οι εντατικες ειναι γεματες απο ηλικιωμενους και απο ανθρωπους που εχουν πολυ σοβαρα υποκειμενα νοσηματα..τουλαχιστον αυτα λενε τα επισημα στατιστικα ,αν γνωριζεις αλλα εσυ ,παω πασο!
Και τι πρεπει να κανει το κρατος για να δουλεψεις εσυ;Να αφησει να πεθαινουν σωρηδον ανθρωποι μεσα σε αυτους και εμβολιασμενοι ανθρωποι με χρονια νοσηματα που δεν κανουν επαρκη προστασια ή νομιζεις οτι γουσταρει το κρατος να χανει εσοδα απο ολους αυτους τους ψεκες που τους αποκλειει απο το μαγαζι σου; και τι πρεπει δηλαδη να κανει,να μας κλεισει τις δουλειες,να μας γαμησει τις ζωες ,να χρεωθουμε μεχρι τα αυτια ,επειδη δυστυχως ελαχιστοι εμβολιασμενοι δεν κανουν ανοσια ? ...δεν σε πιανω?
Ο θυμος σου θα επρεπε να ειναι στους ψεκες αυτοι μας γαμανε ολους οχι μονο εσενα....εγω πχ εχω δει τρομερη μειωση τοσο στα περιστατικα οσο και στα χειρουργεια γιατι ο κοσμος φοβαται να παει στα νοσοκομεια.Και εγω δεν ειμαι απο αυτους που εχουν επηρεαστει περισσοτερο οπως εσυ για παραδειγμα....αλλα ολοι τον εχουν φαει στο κωλο. δεν εχω θυμο για κανενα ,ουτε ψεκα ουτε μπολιασμενο,μπορει να εχω εμβολιαστει χωρις δευτερη σκεψη,μπορει να επιμενω πως το εμβολιο ειναι το υπεροπλο που εχουμε απεναντι στον κορωνα αλλα δεν με ενδιαφερει αν καποιος δεν θελει να κανει το εμβολιο.....ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΣΗΣΗΕΙΣ ΒΑΡΙΑ.....Ειναι καθαρα δικο τους θεμα ας διαλεξουν την τυχη τους!
Και τον εχουν φαει γιατι κατι ανθρωπομορφα ζωα που χλαπακιαζουν απο φαστ φουντ,πινουν το κωλο τους,καπνιζουν σαν φουγαρα και ειναι ολη μερα σε μια καρεκλα αγυμναστοι φοβονται μην παθουν τιποτα απο ενα εμβολιο που εχει ηδη γινει σε δισεκκατομυρια ανθρωπους και ολες οι υγειονομικες αρχες του πλανητη λενε οτι ειναι ασφαλες. αυτο το εχω πει εκατονταδες φορες σε διαφορες κουβεντες.....δεν μπορει να λεει ογδονταχρονος δεν κανω εμβολιο γιατι θα μου αλλοιωσει το dna ....αλλα δεν μπορεις να τον αναγκασεις να κανει κατι που δεν θελει.......στην τελικη δεν μπορεις να αναγκασεις καποιον να μην πινει αλκοολ να μην πινει μπαφους,να μην τρωει κορεσμενους υδρογονανθρακες ,να μην καταπινει δυο σουβλες προβατινα στην καθησια του να τρεχει καθε μερα δεκαπεντε χιλιομετρα και να τρωει μεσημεριανο τσια και γκοντζιμπερι!